Trend: rotan toepassen in je interieur

Trend: rotan toepassen in je interieur
Een rotan lamp, vloerkleed of een mand: je ziet deze items steeds vaker terug in de hippe interieurs. Geheel begrijpelijk, want je kan het mixen en matchen met verschillende woonstijlen.
Rotan in je interieur geeft een warme en tegelijkertijd natuurlijke uitstraling aan de ruimte, waardoor er meteen meer sfeer in je huis komt. Is dit iets voor jou? Laat je inspireren! Wij vertellen je graag meer.

rotan in je interieur

 

Wat is rotan?

De eerste vraag die waarschijnlijk in je gedachten opkomt is: wat is rotan nou eigenlijk? Rotan is een plant met liaanachtige stengels. Het materiaal van de plant doet denken aan bamboe. In tegenstelling tot bamboe is rotan niet hol van binnen. Door het flexibele materiaal wordt het vaak gebruikt om meubels en accessoires mee te maken.

Verschillende woonstijlen

Een typische interieurstijl waar rotan materialen de boventoon voeren, is de bohemian woonstijl. Binnen deze woonstijl passen veel beige tinten en natuurlijke materialen. Op en top rotan dus. Toch is dit niet de enige woonstijl waar rotan materialen mooi bij passen. De beige tint kun je combineren met veel interieurstijlen. Zo vind je steeds vaker industriële, moderne en Scandinavische interieurs met rotan accessoires. Het maakt iedere ruimte helemaal af!

 

Rotan toevoegen aan jouw interieur

Wil jij graag rotan elementen toevoegen aan jouw woonstijl? Dat kan! De kans is namelijk nogal groot dat je in een woonwinkel binnen een paar minuten tegen een aantal rotan accessoires of meubels aanloopt. Zet een grote rotan stoel in de hoek, hang een spiegel aan de wand met een rotan lijst of leg een rotan kleed op de vloer. Waar je ook voor kiest, door een vleugje rotan toe te voegen aan je interieur, haal je meteen meer sfeer in huis.

Rotan in combinatie met raamdecoratie

Wil je de ultieme rotan look aanbrengen in jouw huis? Hoewel je in onze collectie geen rotan raamdecoratie vindt, kun je wel dezelfde sfeer evenaren met bamboe raamdecoratie. Onze bamboe jaloezieën passen hier perfect bij en stralen één en al warmte en sfeer uit. Een must dus voor in jouw woonruimte! In onze collectie jaloezieën vind je diverse tinten bamboehout. Wil je echt die rotan uitstraling geven aan je ruimte? Kies dan voor een beige tint. Neem snel een kijkje in ons aanbod en laat je inspireren!

Populaire producten

Sfeermakers