Elektrische duo rolgordijnen

Elektrische duo rolgordijnen shop je voordelig online bij Raamdecoratie.com. Met slimme duo rolgordijnen profiteer je van gemak, comfort en veiligheid. Onze duo rolgordijnen worden elektrisch aangedreven met motoren en zijn eenvoudig te bedienen. Dit maakt het mogelijk om op afstand de gewenste mate van lichtinval en privacy te bepalen. Al onze elektrische duo rolgordijnen worden van begin tot eind op maat gemaakt en stel je volledig zelf samen. Hierbij heb je de keuze uit verschilende stofsoorten en kleuren. Voor welke kleur kies jij?

2 Artikel(en)

per pagina
Selecteer aflopende weergave
 1. Elektrisch Duo rolgordijn op maat Dual Open lichtdoorlatend
  v.a.  209,-
  • Inclusief MotionBlinds motor
  • Grove weefstructuur
  • Uitkijk en privacy
  Gratis kleurstalen
 2. Elektrisch Duo rolgordijn op maat Nature Open lichtdoorlatend
  v.a.  229,-
  • Inclusief MotionBlinds motor
  • Natuurlijk en fijn geweven
  • Uitkijk en privacy
  Gratis kleurstalen

2 Artikel(en)

per pagina
Selecteer aflopende weergave
meetservice

 

Volledig op maat gemaakt

Alle elektrische duo rolgordijnen uit onze collectie worden op maat gemaakt. Dit betekent dat ieder elektrisch duo rolgordijn van begin tot eind volledig op maat gemaakt wordt, waarbij je het elektrische duo rolgordijn samenstelt naar jouw wensen. Zo kies je de gewenste stofsoort en kleur, ook bepaal je zelf de bedieningszijde en de profielkleur. Daarnaast vul je zelf de gewenste maten in.

Altijd en overal controle

Slimme raamdecoratie maakt je leven aangenamer, waarbij je profiteert van comfort, veiligheid en energiebesparing. Al onze elektrische duo rolgordijnen worden aangedreven met motoren van het merk MotionBlinds. MotionBlinds maakt het mogelijk om slimme raamdecoratie onderdeel te maken van jouw smart home. De elektrische duo rolgordijnen uit onze collectie installeer je eenvoudig via de MotionBlinds Bluetooth app door de QR-code te scannen. De app vertelt je precies wat je moet doen om de installatie te voltooien, waarna je de duo rolgordijnen kunt bedienen vanaf je telefoon.

Daarnaast verbind je de elektrische duo rolgordijnen eenvoudig met andere smart home assistenten als Google, Alexa, SmartThings, IFTTT, Loxone, Mediola en KlikAanKlikUit. Hierdoor kan jouw hele huis op elk moment en vanaf iedere plek bediend worden. Dit zorgt voor ultieme controle en draagt bij aan de veiligheid van jouw woning. Voor het verbinden van de elektrische duo rolgordijnen met andere smart home concepten is het gebruik van een wifi bridge vereist.

Met gebruik van de wifi bridge is het ook mogelijk om een duo rolgordijn elektrisch via de MotionBlinds app te bedienen. In deze app stel je voorgeprogrammeerde scènes en timers in, waarmee de slimme raamdecoratie meebeweegt op het ritme van jouw leven. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om de slimme raamdecoratie aan een slimme temperatuurmeter te koppelen, waarna de elektrische duo rolgordijnen automatisch sluiten als de temperatuur een bepaald niveau bereikt.

 

Waarom onze duo rolgordijnen elektrisch?

 • Volledig op maat gemaakt
 • Eenvoudig draadloos installeren
 • Eenvoudig te integreren in een smart home
 • Verbinden met smart home assistenten
 • Altijd en overal controle over je ruimtes
 • Gemak, comfort en uitstraling gecombineerd

Kies slim, kies elektrische duo rolgordijnen

Als je voor elektrische duo rolgordijnen uit onze collectie kiest dan kies je voor kwaliteit. Door de kwalitatieve stoffen en de sterke systemen profiteer je van de beste kwaliteit en weet je zeker dat je elektrische duo rolgordijnen lang meegaan. Het is ook mogelijk om een stukje van de stof thuis te ervaren, vraag hiervoor gratis kleurstalen aan. Gratis kleurstalen ontvang je in de meeste gevallen binnen twee werkdagen in de brievenbus. Met onze kleurstalen kun je de stof en de kleur beoordelen en matchen met de rest van je interieur. Zo weet je zeker dat je een goede keuze maakt.