Snelle levering in Nederland, België en Duitsland | Meer dan 50.000 tevreden klanten

Vouwgordijnen

Wil jij een romantische, klassieke of juist huiselijke sfeer creëren? Dan zijn vouwgordijnen iets voor jou! Vouwgordijnen hebben horizontale vouwen in de stof, waardoor ze zich niet oprollen, maar opvouwen. Met een bedieningskoord of -ketting, bepaal je in een handomdraai de lichtinval en het zicht naar buiten.
Vouw je het gordijn op, dan heb je optimaal lichtinval en zicht naar buiten. Vouw je het gordijn uit, dan kun je genieten van privacy. Vouwgordijnen hebben een elegante en warme uitstraling. Ze zijn leverbaar met verschillende stofsoorten. Zoals transparant, lichtdoorlatend en verduisterend. Voor welke stofsoort kies jij?

Vouwgordijnen

10 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

10 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

 

Onze vouwgordijnen

Ben je op zoek naar raamdecoratie die zorgen voor een warme en romantische sfeer? Kies dan voor onze vouwgordijnen. Vouwgordijnen kleden je ruimte warm aan. Doordat we gebruik maken van luxe stoffen, hebben onze vouwgordijnen een elegante uitstraling. Zoals de naam al aangeeft, worden vouwgordijnen bij het omhooghalen opgevouwen in plaats van opgerold. Hierdoor onderscheiden ze zich van andere soorten raamdecoratie.

Ons vouwgordijnen assortiment bestaat uit maatwerk en standaardmaten. Op maat gemaakte vouwgordijnen worden volledig voor je op maat gemaakt. Onze standaardmaat vouwgordijnen zijn kant en klaar en direct uit voorraad leverbaar. Je kunt kiezen uit enorm veel stoffen en kleuren. Ook zijn onze vouwgordijnen voorzien van baleinen, deze baleinen zorgen ervoor dat de plooien altijd mooi strak hangen.

Vouwgordijn stofsoorten

Je kunt kiezen uit verschillende stoftransparanties. Onze collectie bestaat uit transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen. Kies je voor een transparante of lichtdoorlatende stof? Dan kun je kiezen uit een ruim kleurenpallet. Twijfel je tussen verschillende stoffen en kleuren? Vraag dan gratis kleurstalen aan.

Kies je voor een transparante stof? Dan kies je met name voor doorkijk en filtering van het zonlicht. Als je kiest voor een lichtdoorlatende stof, dan filter je het zonlicht in grotere mate. Ook beperk je met een lichtdoorlatende stof de doorkijk. Ben je op zoek naar een vouwgordijn voor in je slaapkamer? Kies dan voor een verduisterende stof, dit zal de nachtrust ten goede komen.

 

Waarom onze vouwgordijnen

  • Veel luxe stoffen
  • Maatwerk én standaardmaten
  • Uitstekende kwaliteit
  • Elegante uitstraling
  • Gratis kleurstalen
  • Gratis en snelle levering

Vouwgordijnen op maat

Onze vouwgordijnen op maat zijn van een uitstekende kwaliteit. We maken gebruik van luxe stoffen en systemen. Bedienen kan door middel van een ketting. Daarnaast bepaal je zelf de afmetingen van het vouwgordijn, waardoor het vouwgordijn altijd en perfect past. Kies je voor een vouwgordijn op maat? Dan kun je kiezen voor een transparante of lichtdoorlatende stof. Deze stoffen zijn leverbaar in veel verschillende kleuren.

Standaardmaat vouwgordijnen

Onze standaardmaat vouwgordijnen zijn van een goede basiskwaliteit. De standaardmaat vouwgordijnen zijn leverbaar in transparante, lichtdoorlatende of verduisterende stoffen. Naast de verschillende stoftransparanties, zijn er ook verschillende stofstructuren leverbaar. Onze standaardmaat vouwgordijnen kunnen bediend worden met koorden.