Snelle levering in Nederland, België en Duitsland | Meer dan 40.000 tevreden klanten

Vouwgordijnen

Wil jij een romantische, klassieke of juist huiselijke sfeer creëren? Dan zijn vouwgordijnen iets voor jou! Vouwgordijnen hebben horizontale vouwen in de stof, waardoor ze zich niet oprollen, maar opvouwen. Met een bedieningskoord of -ketting, bepaal je zelf de lichtinval en het zicht naar buiten.
Vouw je het gordijn op, dan heb je optimaal lichtinval en zicht naar buiten. Vouw je het gordijn uit, dan kun je genieten van privacy. Vouwgordijnen zijn er in verschillende stofsoorten, van transparante stoffen tot verduisterende stoffen. Welke kies jij?

Vouwgordijnen

6 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

6 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

 

Over vouwgordijnen

Op zoek naar raamdecoratie voor een romantische of klassieke uitstraling? Kies dan voor vouwgordijnen. Ze geven de ruimte meteen sfeer en warmte. Door te kiezen voor een luxe stof krijgt het vouwgordijn een elegant karakter. Vouwgordijnen worden bij het omhooghalen opgevouwen in plaats van opgerold. Hierdoor onderscheiden ze zich van andere raamdecoratie. Onze vouwgordijnen zijn voorzien van baleinen, die ervoor zorgen dat de plooien mooi strak hangen. De vouwgordijnen op maat hebben een bedieningsketting met koordgewicht dat ervoor zorgt dat de ketting strak in het kozijn hangt.

 

De vouwgordijn transparanties

Bij ons kun je kiezen uit transparante vouwgordijnen en lichtdoorlatende vouwgordijnen, beide in verschillende kleuren verkrijgbaar. Kies je voor een transparante stof? Dan kies je met name voor sfeer en filtering van het zonlicht. Kies je voor een lichtdoorlatende stof, dan filter je het zonlicht in grotere mate en beperk je ook de in- en uitkijk. Ben je op zoek naar een vouwgordijn voor in de slaapkamer? Kies dan één van onze verduisterende vouwgordijnen. Wat je ook zoekt, bij ons vind je het geschikte vouwgordijn!