Vitrages

Vitrages

Vitrages op maat zorgen voor een combinatie van sfeer en privacy. In onze collectie vind je luxe vitragestoffen van een uitstekende kwaliteit. Met vitrages op maat creëer je een huiselijke sfeer op een natuurlijke manier. De transparante stoffen laten erg veel daglicht door en blokkeren de felle zonnestralen. De natuurlijke en warme stoffen zorgen voor een aangename lichtinval.
Ook voorkom je met vitrages op maat een deel van de inkijk. Op deze manier kan je vrij door je huis bewegen zonder dat anderen alles kunnen zien. De hoeveelheid lichtinval en inkijk is afhankelijk van de dikte van de stof. Is onze collectie vind je stoffen met verschillende kleuren en structuren. Meer informatie over onze vitrages op maat vind je onderaan deze pagina.

3 Artikel(en)

per pagina
Selecteer aflopende weergave
 1. GORDIJN OP MAAT VOILE
  • Transparante vitrage
  • Extra fijn geweven
  • Behoudt uitkijk
  Vanaf  34,-
  Gratis kleurstalen
 2. GORDIJN RAILS
  • Voor geplooide gordijnen
  • Stevig, wit aluminium
  • Incl. montageclips en runners
  Vanaf  39,-
  Gratis kleurstalen
 3. GORDIJN GLAZING SMART
  • Transparante inbetween
  • Zachte lichtinval
  • Behoudt uitkijk
  Vanaf  15,95
  Gratis kleurstalen

3 Artikel(en)

per pagina
Selecteer aflopende weergave
meetservice

 

Vitrages op maat

Bij ons vind je diverse op maat gemaakte vitrages. Vitrages zijn dunne en transparante gordijnstoffen die veel dag- en zonlicht binnenlaten. Daarnaast dragen onze vitrages op maat bij aan je privacy.

Onze vitrages op maat worden van begin tot eind op maat gemaakt. Aan de hand van jouw wensen maken wij de vitrage perfect op maat. Je kunt kiezen uit diverse kleuren, stoffen en plooisoorten. Twijfel je tussen een aantal kleuren? Vraag dan gratis kleurstalen aan. Deze kleurstalen ontvang je binnen 2 werkdagen in je brievenbus. De levertijd van een op maat gemaakte vitrage is 15 werkdagen.

  • Collectie vitrages op maat

Onze vitrages op maat zijn gemaakt van dunne, sterke en transparante stoffen. De vitrage stoffen filteren het felle dag- en zonlicht en zorgen voor een zachte en natuurlijke lichtinval.

Het Voile gordijn is een populaire vitrage op maat. Deze vitrage is leverbaar in veel neutrale en populaire kleuren. De stof van deze vitrage op maat heeft een hoge slijtweerstand en een hoge kleurechtheid. Daarnaast kreukt en krimpt de stof nagenoeg niet. De onderzijde van het Voile gordijn wordt afgewerkt met een loodveter.

Onze op maat gemaakte gordijnen worden volledig, van begin tot eind op maat gemaakt aan de hand van jouw wensen. Bij ons kun je de vitrage op maat laten uitvoeren voor montage op een rail of een roede. Wanneer je kiest voor montage op een rail, dan kun je kiezen tussen verschillende plooien. Zo kun je het gordijn uit laten voeren met een enkele, dubbele of wave plooi. Daarnaast is het mogelijk om je vitrage op maat te laten uitvoeren met inslagringen voor montage op een roede.

 

Waarom onze vitrages op maat

 • 100% op maat gemaakt
 • Veel kleuren en stoffen
 • Hoge kwaliteit
 • Direct klaar voor gebruik
 • Gratis kleurstalen
 • Gratis en snelle levering

  • Sfeer van onze vitrages

Onze vitrages op maat zijn absolute sfeermakers. De luxe stoffen zorgen voor een natuurlijke uitstraling wat bijdraagt aan een huiselijke en warme sfeer. Naast de decoratieve functie zijn de vitrages geluiddempend en bieden ze privacy. Ze beperken namelijk een deel van de inkijk. De dikte van de stof bepaalt de hoeveelheid lichtinval en inkijk.

Onze vitrages op maat zijn toepasbaar in elke woonstijl. Doordat we gebruik maken van lichte en transparante stoffen geven onze vitrages een ruimtelijk gevoel. In ons ruime assortiment vind je altijd de perfecte vitrage voor in jouw interieur.

Hoge kwaliteit vitrages

Voor onze vitrages op maat gebruiken we enkel de beste kwaliteit stoffen. Dit houdt in dat de stoffen lang mee gaan en een hoge kleurechtheid hebben. Daarnaast kreuken en krimpen onze vitragestoffen nagenoeg niet.

Aan de hand van de maten die jij aan ons doorgeeft zorgen wij ervoor dat het gordijn altijd voldoende stof heeft om het raam volledig te bekleden. Op deze manier hangt de vitrage op maat mooi in alle standen. Wil je de kwaliteit van de stof eerst thuis ervaren? Vraag dan kosteloos kleurstalen aan.