Op maat

Rolgordijnen op maat

Onze collectie rolgordijnen op maat is verkrijgbaar in vier verschillende stofsoorten. Je kunt kiezen voor een transparante, lichtdoorlatende, verduisterende of een screen stof. Deze stoffen zijn leverbaar in veel populaire kleuren. Zo vind je altijd een stof en kleur die bij jouw interieur past. Twijfel je tussen diverse stoffen? Vraag dan gratis kleurstalen aan!
Waar je ook naar op zoek bent, onze collectie rolgordijnen op maat heeft voor iedereen wat wils! Met een rolgordijn op maat kies je voor uitstekende kwaliteit en de perfecte maat. In een aantal simpele stappen stel je jouw perfecte rolgordijn samen. Handige weetjes over onze rolgordijnen op maat vind je onderaan deze pagina.

Artikel(en) 1-6 van 10

Page
per pagina
Selecteer aflopende weergave
 1. ROLGORDIJN OP MAAT LICHTDOORLATEND
  • Lichtdoorlatende stof
  • Glad en fijn geweven
  • Beperkt lichtinval en inkijk
  Vanaf  36,-
  Gratis kleurstalen
 2. ROLGORDIJN OP MAAT LICHTDOORLATEND NATURE
  • Lichtdoorlatende stof
  • Natuurlijk geweven
  • Beperkt lichtinval en inkijk
  Vanaf  42,-
  Gratis kleurstalen
 3. ROLGORDIJN OP MAAT VERDUISTEREND TOP COLOR
  • Verduisterende stof
  • Extra voordelig
  • Tot 5,8 m2 stof oppervlakte
  Vanaf  42,-
  Gratis kleurstalen
 4. ROLGORDIJN OP MAAT VERDUISTEREND
  • Verduisterende stof
  • Ideaal voor slaapkamers
  • Tot 7,5 m2 stof oppervlakte
  Vanaf  48,-
  Gratis kleurstalen
 5. ROLGORDIJN OP MAAT VERDUISTEREND FULL COLOR
  • Verduisterende stof
  • Gekleurde achterzijde
  • Tot 7,5 m2 stof oppervlakte
  Vanaf  54,-
  Gratis kleurstalen
 6. ROLGORDIJN OP MAAT VERDUISTEREND CASSETTE
  • Verduisterende stof
  • Ideaal voor slaapkamers
  • Luxe cassette en zijprofielen
  Vanaf  89,-
  Gratis kleurstalen

Artikel(en) 1-6 van 10

Page
per pagina
Selecteer aflopende weergave
meetservice

Rolgordijnen op maat: Vraag & Antwoord

 

Waarom een rolgordijn op maat?

Rolgordijnen op maat kunnen zoals de naam al doet vermoeden precies op maat gemaakt worden. Zo past het rolgordijn perfect in of op jouw kozijn. Kies je voor op maat, dan kies je voor top kwaliteit, daarnaast heb je de keuze uit een aantal opties die jouw rolgordijn precies de gewenste uitstraling geven.

Welke stof soorten zijn er?

Onze op maat collectie rolgordijnen is verkrijgbaar in 4 verschillende stof soorten. Alle stof soorten hebben unieke eigenschappen en transparanties.
Verduisterende rolgordijnen
Lichtdoorlatende rolgordijnen
Transparante rolgordijnen
Screen rolgordijnen

Wat is zijgeleiding en hoe werkt het?

Met zijgeleiding kun je de onderlat van het rolgordijn vastzetten op bijvoorbeeld een openslaande deur of draai- kiepraam. Vanuit het mechaniek loopt er een metalen koord naar de onderlat toe. Aan de onderlat zit een oogje waar dit koord doorheen loopt. Het koord zet je vervolgens onderaan vast zodat de onderlat niet naar voren kan.

Rolgordijn op maat bestellen, welke maat vul ik in?

Bestel je een rolgordijn op maat, vul dan de maat in die je wilt ontvangen inclusief de montage steunen. De stof van het rolgordijn in 3,6 cm smaller dan de totale systeem breedte. Voorbeeld: een rolgordijn op maat van 100 cm breed heeft een stof breedte van 96,4 cm.

Voor het meten en monteren van rolgordijnen op maat hebben we een aantal handige tips.
- Meet de breedte zowel bovenin als onderin het kozijn. Houd de smalste maat -1 cm aan.
- Zorg altijd voor voldoende hoogte, hiermee voorkom je dat de buis van het rolgordijn in het zicht komt
- Houd rekening met raam- en deurhendels en andere obstakels.

Kan ik de kleur van het systeem kiezen?

Ja dat kan. Onder het systeem verstaan wij het mechaniek, de afdek kapjes van het mechaniek, de bedieningsketting en het koord gewicht.

Bij ons heb je de keuze uit wit, beige, grijs, bruin en zwart. Hiermee geef je jouw rolgordijn op maat een luxere uitstraling mee.

Kan ik de kant van de bedieningsketting zelf bepalen?

Ja dat kan, tijdens het plaatsen van je bestelling vragen we je per rolgordijn de kant van de bedieningsketting aan te geven.

 

Rolgordijnen op maat

Kies jij voor een rolgordijn op maat? Dan kies je voor absolute topkwaliteit! Onze collectie rolgordijnen op maat is enorm breed. Zo kun je kiezen tussen veel stofsoorten en kleuren. Daarnaast bepaal jij de exacte afmetingen van het rolgordijn. Onze rolgordijnen kunnen erg breed en hoog gemaakt worden. Alle stoffen en materialen zijn van een superieure kwaliteit en worden uiteraard geleverd met garantie.

De collectie rolgordijnen op maat

Onze ruime collectie bevat veel stofsoorten. Je kunt je rolgordijn laten voorzien van een transparante, lichtdoorlatende, verduisterende of screen stof. Een transparante stof laat erg veel licht en zicht door. Lichtdoorlatende stoffen laten ook licht door maar zijn wat dichter van structuur, deze stoffen bieden dan ook meer privacy dan transparante stoffen. Verduisterende stoffen zijn 100 procent verduisterend, deze stoffen worden namelijk voorzien van een speciale coating. Een screen stof is ideaal wanneer je met veel zonlicht te maken hebt, deze stof helpt de warmte buiten te houden op warme zomerdagen.

Alle bovenstaande stofsoorten zijn leverbaar in veel populaire en moderne kleuren. Wanneer je twijfelt tussen diverse stofsoorten of kleuren, dan kun je gratis kleurstalen aanvragen. Je ontvangt dan een stuk stof van het rolgordijn op maat thuis. Zo kun je in alle rust de stoffen vergelijken en de juiste keuze maken.

Absolute topkwaliteit

Wanneer je op zoek bent naar een rolgordijn op maat van een superieure kwaliteit. Dan zijn onze rolgordijnen op maat echt iets voor jou. We gebruiken enkel de beste kwaliteit stoffen en componenten, dit zorgt ervoor dat je rolgordijnen op maat lang mee gaan. De onderlijst van het rolgordijn wordt gestoffeerd, dit geeft het rolgordijn op maat een extra luxe uitstraling. Bovendien worden alle rolgordijnen op maat geleverd met garantie.

 

Waarom onze rolgordijnen op maat

 • 100% op maat
 • Superieure kwaliteit
 • Diverse stoftransparanties
 • Veel kleuren
 • Gratis en snelle levering
 • Gratis kleurstalen
 • 100% op maat

  Een rolgordijn op maat is bij ons écht op maat gemaakt. Dit wil zeggen dat we geen standaardmaten inkorten tot de door jou gewenste maat, maar het rolgordijn volledig op maat maken op basis van jouw wensen.

  Bij ons heb je de mogelijkheid om naast de stof en de exacte afmetingen ook het systeem, de onderlijst, de ketting en de bedieningszijde te kiezen.

  Voor onze rolgordijnen op maat gebruiken we andere stoffen en componenten dan voor onze rolgordijnen in de standaard collectie.

  Sfeervolle rolgordijnen op maat

  Rolgordijnen op maat maken van jouw huis een sfeervol geheel. Rolgordijnen zijn toepasbaar in iedere woonstijl en ruimte. De wensen zullen per ruimte anders zijn. Zo is in woonkamers en keukens het filteren van het daglicht het belangrijkste. Voor slaapkamers is juist verduistering een vereiste. In badkamers zal privacy een belangrijke rol spelen.

  Rolgordijnen zijn enorm populair. De stoftransparantie en de kleur van de stof en het systeem zullen de uitstraling van het rolgordijn bepalen.

  Daarnaast zijn rolgordijnen op maat erg functioneel. Door middel van een bedieningsketting zet je het rolgordijn in iedere gewenste stand. Zo bepaal je in een handomdraai de gewenste lichtinval en privacy.