Raamdecoratie op maat

Ben je op zoek naar op maat gemaakte raamdecoratie? Bij ons vind je een uitgebreide collectie raamdecoratie dat volledig voor je op maat gemaakt wordt. Onze collectie raambekleding op maat onderscheidt zich door het gebruik van kwaliteitsmaterialen, trendy kleuren en scherpe prijzen.

Alle op maat gemaakte producten worden met zorg, en compleet naar jouw wens gemaakt. Zo vind je bij ons altijd een perfect passend product voor jouw raam. De kwaliteit van de producten gaat niet ten koste van de levertijd. De levertijd van de op maat gemaakte producten verschilt van 5 tot 15 werkdagen.

Onze op maat collectie

Ontdek onze raamdecoratie op maat


Meer info

Lees meer over onze raambekleding op maat

100% op maat gemaakte raamdecoratie

Raamdecoratie op maat is een aanwinst voor jouw ruimte, je geeft de ruimte eenvoudig de sfeer die jij wenst. Raamdecoratie op maat is raambekleding die speciaal voor jou gemaakt wordt. Hiermee verschilt onze maatwerk collectie van onze kant en klare collectie. Producten uit onze kant en klare collectie hebben vaste breedte- en hoogtematen welke je zelf eenvoudig op maat kunt maken. Jij geeft ons jouw maten en wensen door, en wij produceren de door jou uitgezochte raambekleding perfect op maat.

Raamdecoratie op maat is bij ons ook écht op maat gemaakt. Onze producten worden volledig, van begin tot eind aan de hand van jouw wensen gemaakt. Jij bepaalt het type raambekleding, het materiaal of de stof soort en de kleur. Naast deze opties zijn er tal van overige opties waarmee je zelf jouw raamdecoratie op maat samenstelt. Zo weet je zeker dat je raamdecoratie vindt die perfect past in jouw interieur. In ons assortiment op maat gemaakte raamdecoratie vind je veel verschillende soorten raamdecoratie. Iedere soort raambekleding heeft andere eigenschappen en opties. Hieronder vind je enkele mogelijkheden uit ons assortiment op maat gemaakte raamdecoratie.

Rolgordijnen

Rolgordijnen op maat uit onze collectie zijn verkrijgbaar in verschillende soorten stof en in diverse kleuren. Met rolgordijnen op maat maak je van jouw ruimte een sfeervol geheel. Op maat gemaakte rolgordijnen stel je zelf samen waardoor je altijd een passend rolgordijn vindt voor jouw situatie. De kleur van het systeem, de bedieningszijde en het materiaal van de ketting bepaal je volledig zelf. Optioneel kun je kiezen voor een rolgordijn met cassette. Als je voor een rolgordijn met cassette kiest dan wordt jouw rolgordijn voorzien van een luxe aluminium cassette waardoor je niet tegen de buis met stof aankijkt. Wens je optimale verduistering? Dan kun je kiezen voor een rolgordijn met cassette en zijprofielen. Door de zijprofielen worden lichtkieren voorkomen en wordt de ruimte volledig verduisterd. Rolgordijnen op maat worden van begin tot eind op maat gemaakt en zijn perfect passend voor jouw raam. Let er wel op dat de stofbreedte en de systeembreedte van elkaar verschillen.

Duo rolgordijnen

Bij onze duo rolgordijnen op maat kun je de kleur van het systeem kiezen, zo weet je zeker dat het systeem bij de stofkleur of bij de kleur van de muur past. Ook is het mogelijk om het duo rolgordijn op maat te voorzien van een luxe cassette. Daarnaast bepaal je de zijde van de bedieningsketting en het materiaal hiervan. Bij een aantal duo rolgordijnen uit onze op maat gemaakte collectie is het mogelijk om het duo rolgordijn te voorzien van een draad zijgeleiding. Een draad zijgeleiding zorgt dat het duo rolgordijn altijd dicht bij het raam blijft hangen en voorkomt klapperen, zeer geschikt dus voor draai- kiepramen en deuren. Plaats je meerdere duo rolgordijnen naast elkaar en wil je dat de banen in de stof doorlopen? Bij sommige duo rolgordijnen is het mogelijk om de stofbanen op elkaar uit te laten lijnen. Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Jaloezieën op maat

Jaloezieën uit onze op maat gemaakte collectie zijn leverbaar in de materialen hout en aluminium. Onze collectie houten jaloezieën op maat bestaat uit jaloezieën gemaakt van verschillende houtsoorten, met en zonder houtnerf. Iedere houten jaloezie heeft een andere uitstraling en is te voorzien van een stoere ladderband. Op maat gemaakte aluminium jaloezieën uit onze op maat gemaakte collectie hebben een strakke, uniforme uitstraling en zijn ook te voorzien van stoere ladderbanden. Ben je op zoek naar jaloezieën op maat voor in de badkamer? Door de vocht- en vuilbestendigheid zijn aluminium jaloezieën uitermate geschikt als raambekleding voor de badkamer.

Plisségordijnen

Onze plisségordijnen op maat zijn verkrijgbaar in verschillende stofsoorten en kleuren. Je hebt de keuze uit verschillende systemen en bedieningsmogelijkheden. Met een bottom up systeem bedien je de onderkant van het plisségordijn, met een top down & bottom up systeem bedien je zowel de onder- als bovenkant van het plisségordijn. Hierdoor creëer je zelf eenvoudig de gewenste mate van lichtinval en privacy. Ook zijn plisségordijnen uitermate geschikt als raamdecoratie voor draai- kiepramen. Met de speciale klem- of wandsteunen is het mogelijk om plisségordijnen vast te zetten op het kozijn. Plisségordijnen op maat kenmerken zich door de vele opties waaruit jij kunt kiezen. Je stelt jouw plisségordijn op maat zo samen zoals jij het wenst!

Gordijnen en vouwgordijnen

In onze collectie gordijnen vind je veel stofsoorten met unieke structuren. Je bepaalt zelf de mate van lichtinval door een keuze te maken uit de verschillende stofsoorten. In de collectie vind je stoffen met gladde, luxe, stoere, grove en fijngeweven eigenschappen. Veel van onze gordijnstoffen zijn ook leverbaar als vouwgordijn.

Wens je een specifieke stof met een bepaalde transparantie? Dan is het bij ons vaak ook mogelijk om de stof te laten voeren met een lichtdoorlatende of een verduisterende voering. Door jouw gordijnen op maat te laten voeren bepaal je zelf de transparantie. Zo maak jij ieder gordijn of vouwgordijn geschikt voor jouw ruimte!

Raambekleding op maat

Ben je op zoek naar raambekleding die jouw interieur helemaal afmaakt? Kies dan voor onze raambekleding op maat! Als je er niet helemaal uitkomt met het kiezen van de juiste soort raambekleding of de stofsoort dan kun je altijd gratis kleurstalen aanvragen. Door onze kleurstalen krijg je een goed beeld van de stof waardoor je nog beter beter in staat bent om een juiste keuze te maken. Heb je hulp of advies nodig bij het uitzoeken van je nieuwe raambekleding? Neem gerust contact met ons op of maak gebruik van onze gratis advies en meetservice bij jou thuis. Zo maken wij van ieders huis een thuis met onze raambekleding op maat.

Raamdecoratie op maat: vraag & antwoord


Welke soorten raamdecoratie op maat zijn er?

Ons assortiment op maat gemaakte raamdecoratie bestaat uit verschillende soorten raamdecoratie. In ons assortiment vind je rolgordijnen, duo rolgordijnen, jaloezieën, plisségordijnen, vouwgordijnen en gordijnen. Ieder type raambekleding heeft andere eigenschappen, materialen en combinatiemogelijkheden.

Is op maat ook écht op maat?

Op maat is bij ons ook écht op maat gemaakt, wij korten geen standaardmaten in. Alle raambekleding uit onze op maat gemaakte collectie wordt van begin tot eind op maat gemaakt en is van hoge kwaliteit. Je stelt jouw op maat gemaakte raamdecoratie volledig zelf samen, zo ben je verzekerd van een perfect eindresultaat.

Wat is het verschil tussen kant en klaar en op maat?

Kant en klare producten hebben vaste breedte- en hoogtematen en kun je zelf op maat maken. Kant en klare producten liggen al geproduceerd op voorraad en worden daarom extra snel geleverd. Raamdecoratie op maat wordt volledig op maat geproduceerd waardoor je tal van mogelijkheden hebt. Deze collectie wordt gemaakt van de allerbeste materialen en is daarom van de hoogste kwaliteit.

Welke verschillende opties heb ik?

De opties die je hebt bij het bestellen van je raambekleding op maat zijn afhankelijk van het type product dat je kiest. Bij gordijnen kies je bijvoorbeeld zelf de gewenste soort plooi en bij jaloezieën kun je de bedieningszijde kiezen. Welke optie je ook zoekt, de kans is groot dat wij deze voor je hebben!


Populaire raamdecoratie

Sfeermakers