Kleurstalen aanvragen

Gratis kleurstalen zodat jij beter kunt kiezen!

Wil jij thuis kijken of het materiaal en de kleur van het door jou gekozen product past bij je interieur? Bij ons kan het!

De kleur, uitstraling en kwaliteit van stoffen en materialen is vanaf je beeldscherm soms lastig te beoordelen. Daarom bieden wij de mogelijkheid om kleur- en materiaalstalen aan te vragen. Zo kun jij de kleur, structuur en uitstraling van het materiaal zelf thuis ervaren. Het aanvragen van stalen is kosteloos.


voorvertoning

Hoe vraag ik kleurstalen aan?

Bij ieder product vind je de beschikbare kleuren en de optie om gratis kleurstalen aan te vragen. Je kunt direct de gewenste kleurstalen aanvragen of jouw selectie bewaren. Bewaren doe je wanneer je van meer dan één artikel stalen wilt ontvangen. Ga vervolgens naar je stalenwagentje om de bewaarde stalen aan te vragen.

Stuur je liever zelf een e-mail? Dat kan uiteraard ook. Wij zijn bereikbaar via [email protected]. Vergeet niet om je adres te vermelden.

Zodra wij jouw aanvraag hebben ontvangen, verzamelen wij de kleurstalen en sturen wij deze naar je op. De kleurstalen ontvang je binnen twee werkdagen bij je thuis.


Stap 1. Stalen aanvragen kan via de knop "Gratis kleurstalen aanvragen". Deze knop is zichtbaar op alle productpagina's. Zie onderstaande afbeelding.

2

Stap 2. Kies vervolgens de gewenste kleur(en). Wil je van meer dan één product stalen ontvangen? Dan kun je kiezen voor de optie 'In stalenwagentje'.

2