Kleurstalen aanvragen

Vraag nu kleurstalen aan

Kies je categorieHoe bestel je een kleurstaal

Bij ieder product vind je een blauw met witte knop om gratis kleurstalen aan te vragen. Gebruik vervolgens het oranje schaartje bovenaan de pagina om de door jou gewenste stalen te bestellen.

Stap 1. Stalen aanvragen kan via de blauw met witte knop "Gratis kleurstalen aanvragen". Deze knop is zichtbaar op alle productpagina's.

Stap 2. Kies vervolgens de gewenste kleuren. Wil je van meer dan één product stalen ontvangen? Dan kun je kiezen voor de optie 'In stalenwagentje'.

Stap 3. Rond je aanvraag af door te klikken op het oranje schaartje bovenaan de pagina en het formulier in te vullen.

Wil jij thuis bekijken of de kleur en het materiaal van het door jou gekozen product past bij je interieur?
Bij ons kan het! En het is volledig gratis en vrijblijvend.

De kleur, uitstraling en kwaliteit van stoffen en materialen is vanaf je beeldscherm soms lastig te beoordelen. Daarom bieden wij de mogelijkheid om kleur- en materiaalstalen aan te vragen. Zo kun jij de kleur, structuur en uitstraling van het materiaal zelf thuis ervaren.

Zodra wij jouw aanvraag hebben ontvangen, verzamelen wij de kleurstalen en sturen wij deze naar je op. De kleurstalen ontvang je meestal binnen drie werkdagen gratis bij je thuis.

Stuur je liever zelf een e-mail? Dat kan uiteraard ook. Je kunt je e-mail sturen naar klantenservice@raamdecoratie.com. Vergeet niet om je adres te vermelden.

Heb je vragen over onze producten of kun je de juiste kleur niet vinden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar!

Laat je inspireren door onze klanten

Ook zij hebben eerst onze kleurstalen aangevraagd


Populaire raamdecoratie

Ontdek de mogelijkheden