Kindergordijnen

Kindergordijnen
Wanneer je op zoek bent naar kindergordijnen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij het uitzoeken van kindergordijnen zijn kleur, veiligheid en verduistering van belang. De kleur van het gordijn moet natuurlijk passen bij de kinderkamer. Voor je kind is een goede nachtrust erg belangrijk. Daarom is het noodzakelijk om de juiste verduisterende kindergordijnen te hebben. Er bestaan verschillende soorten raambekleding. Zo heb je de keuze uit gordijnen, rolgordijnen, plisségordijnen, vouwgordijnen en jaloezieën. Daarnaast heb je ook nog de keuze tussen kindergordijnen in standaardmaten of op maat. Uiteraard zijn al onze gordijnen van uitstekende kwaliteit. Wanneer je twijfelt over kindergordijnen die het beste bij jou en je kind passen dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het maken van een perfecte keuze voor jouw kinderkamer.
roze kindergordijnen

Roze gordijnen

Ontdek onze roze gordijnen voor kinderkamers.

Bekijk collectie
blauwe kindergordijnen

Blauwe gordijnen

Ontdek onze blauwe gordijnen voor kinderkamers.

Bekijk collectie
roze rolgordijnen

Roze rolgordijnen

Ontdek onze roze rolgordijnen voor kinderkamers.

Bekijk collectie
blauwe rolgordijnen

Blauwe rolgordijnen

Ontdek onze blauwe rolgordijnen voor kinderkamers.

Bekijk collectie
roze duorolgordijnen

Roze duorolgordijnen

Ontdek onze roze duorolgordijnen voor kinderkamers.

Bekijk collectie
alle blauwe duorolgordijnen

Blauwe duorolgordijnen

Ontdek onze blauwe duorolgordijnen voor kinderkamers.

Bekijk collectie

 

Welke kleur kies ik?

Kindergordijnen kunnen worden geleverd in veel verschillende kleuren en stoffen. Zoek je kindergordijnen voor een jongenskamer? Kies dan bijvoorbeeld voor stoere groene of blauwe gordijnen. Zoek je kindergordijnen voor een meisjeskamer? Roze gordijnen zorgen voor een lieve en zachte uitstraling. Ga je liever voor een neutrale kinderkamer? Dan hebben wij ook genoeg basiskleuren in ons assortiment. Vind je het lastig om een juiste kleur te kiezen? Vraag dan kleurstalen bij ons aan, zodat je de juiste keuze kunt maken.

Veilige kindergordijnen

Naast een leuke kleur is natuurlijk de veiligheid van een kindergordijn ook belangrijk. Je wil je kind natuurlijk niet in gevaarlijke situaties brengen. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze gordijnen kindveilig zijn. Alle producten van Raamdecoratie.com voldoen aan de laatste regels en richtlijnen voor kind veiligheid.

Verduisterende kindergordijnen

Kinderen slapen niet alleen ’s nachts, maar ook overdag. Daarom is het fijn dat de raamdecoratie voor de kinderkamer goed verduisterend is zodat je kind ook overdag goed kan slapen. Hiervoor hebben wij de perfecte verduisterende kindergordijnen. Verduisterende gordijnen hebben nog een ander voordeel; ze zijn ook deels warmtewerend. Dit zorgt ervoor dat het in de zomer lekker koel is op de kinderkamer.

 

Soorten kindergordijnen

Wij hebben verschillende soorten kindergordijnen in ons assortiment. Zo is er altijd een passende oplossing voor het raam in jouw kinderkamer.

Gordijnen
Rolgordijnen
Duo rolgordijnen
Vouwgordijnen
Jaloezieën
Plisségordijnen

Kindergordijnen in standaardmaten of op maat

Bij ons heb je de keuze tussen kindergordijnen in standaardmaten of op maat. Bij standaardmaten heb je een ruime keuze uit basiskleuren en maten die direct uit voorraad worden geleverd. Wil je een perfect op maat gemaakt product? Dan kun je het beste kiezen voor gordijnen op maat. Je kunt van alle producten gratis kleurstalen aanvragen. Zo kun je de kleur en kwaliteit van onze producten zelf thuis en op je gemak ervaren!

Kwaliteit van onze kindergordijnen

Al onze kindergordijnen zijn van topkwaliteit. We gebruiken alleen de beste materialen en technieken om onze gordijnen te maken. Bij de productie van bijvoorbeeld gordijnen zorgen wij ervoor dat de stof riant geplooid wordt. Dit zorgt voor comfort, een mooi aanzicht en bovendien sluiten de gordijnen gemakkelijk. Het perfecte gordijn voor jouw kinderkamer vind je bij Raamdecoratie.com.

Populaire producten

Sfeermakers

Anderen bekeken ook
    1. Rolgordijn Op Maat Cassette verduisterend betongrijs open
      Rolgordijn op maat Cassette verduisterend
      v.a.  89,-