Hippe meidenkamer inrichten? Laat je inspireren!

Hippe meidenkamer inrichten? Laat je inspireren!
Een meidenkamer inrichten is een leuk project. Heb je een dochter en wil je haar slaapkamer omtoveren naar een hippe meidenkamer? Spannend! Je wilt natuurlijk het mooiste en beste voor je kind en daar hoort een mooie inrichting bij.
We begrijpen dat het lastig is om bepaalde keuzes te maken. Omdat smaken verschillen geven we je in deze blog graag wat inspiratie en tips zodat je beter weet hoe je een hippe meidenkamer inricht.

hippe meidenkamer

 

1. Meidenkamer roze

Roze is de ultieme meidenkamerkleur. Hoewel lang niet meer elke meidenkamer in de kleur roze wordt ingericht, is en blijft het dé kleur voor de echte meisjes. Van zuurstokroze tot aan pastelroze: je kunt hier heel veel kanten mee op. Combineer een roze basis met andere kleuren. Zo kun je bijvoorbeeld een roze gouden meidenkamer creëren voor een elegante look, maar staat een roze witte of beige combinatie ook echt prachtig.

2. Blauwe meidenkamer

Ook met een blauwe meidenkamer kun jij je helemaal uitleven. Van een aqua-kamer tot aan een ‘in-de-wolken’-kamer; jouw dochter gaat het vast helemaal leuk vinden. Zachte blauwe tinten doen het goed in combinatie met witte elementen. Maak de muren af met een prachtige muursticker van een wolk. Hoe leuk is dat?! Wist je trouwens dat de kleur blauw zorgt voor een goede nachtrust? Dit komt doordat het een rustgevende kleur is.

 

3. Meidenkamer beige

De kleur beige is een kleur die we steeds vaker terugzien komen in verschillende interieurs. Niet alleen in de slaapkamer is deze kleur populair, ook in de woonkamer, keuken en badkamer zie je beigetinten terugkomen. Niet gek als je het aan ons vraagt, aangezien je beige heel makkelijk kan combineren met andere kleuren. Kies voor een decoratieve klamboe in een zachte tint om een dromerige sfeer te creëren. Hang daarnaast wat leuke tekeningen op de muur van dieren, leg een rotan vloerkleed op de grond en hang wat decoratieve slingers op. Zo maak je van de meidenkamer een stijlvol, maar gezellig feestje.

De finishing touch

Voor welke kleur je ook kiest voor je hippe meidenkamer, het is altijd belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan het kiezen van de raamdecoratie. Dit zorgt voor de finishing touch in de ruimte en maakt de kamer helemaal af. Voor een slaapkamer wordt er vaak gekozen voor gordijnen, rolgordijnen of een combinatie van beide. Kies voor een verduisterende stof, zodat het lekker donker blijft op de meidenkamer. Zo zorg je ervoor dat jouw dochter heerlijk slaapt. Wil je een goed beeld hebben van wat je kan verwachten? Dan raden we je aan om gratis onze kleurstalen aan te vragen. Zo zie je meteen of jouw favoriete kleur gordijn past bij de rest van de meidenkamer.

Populaire producten

Sfeermakers