Gouden gordijnen

Gouden gordijnen

Houd je van een luxe, trendy uitstraling van jouw interieur? Dan zijn gouden gordijnen echt iets voor jou! Goudkleurige gordijnen zijn hip en dé trend van het moment. In onze collectie gordijnen vind je gordijnen met diverse kleuren, waaronder gordijnen met een goudkleur. Gordijnen met een gouden kleur hebben een luxe uitstraling en voegen veel sfeer toe aan je interieur. Gordijnen in het goud zijn dus zeer geschikt voor liefhebbers van een chic interieur.

Het materiaal goud is een edelmetaal, uiteraard zijn onze gordijnen niet gemaakt van goud maar van goudkleurige gordijnstoffen waardoor het gouden gordijnen genoemd worden. Een gouden gordijn past in ieder interieur. Het voegt luxe, sfeer en functionaliteit toe. Gouden gordijnen trekken de aandacht in jouw interieur, het zijn echte eyecatchers. Het is daarom belangrijk dat ze goed matchen met de rest van jouw interieur. Combineer gordijnen in het goud daarom op een juiste manier, om te voorkomen dat jouw interieur te druk wordt.


gouden gordijnen

Gouden gordijnen combineren

Het combineren van gouden gordijnen kan een uitdaging zijn, daarom willen we je graag verder helpen met het uitzoeken van een mooie combinatie die jouw interieur verrijkt. Gordijnen combineren kan op verschillende manieren. Een veelvoorkomende combinatie is de combinatie van gordijnen en vitrages. Omdat een gouden gordijn een echte eyecatcher is, is een combinatie met een lichtkleurige vitrage een goede optie. Naast de kans om mooie kleuren te combineren, kan deze combinatie ook functioneel zijn. Wanneer je een overgordijn combineert met een vitrage, kun je op ieder moment van de dag de gewenste lichtinval bepalen. Overdag sluit je enkel de vitrages, om voldoende lichtinval en tegelijkertijd privacy te behouden. ’s Avonds sluit je de gouden gordijnen om geen inkijk van buitenaf meer te hebben. Dat is toch ideaal?

Een andere combinatie die veel wordt toegepast is de combinatie van gordijnen met houten jaloezieën, hiermee creëer je een warme, sfeervolle uitstraling. Jaloezieën zijn eenvoudig bedienbaar waarmee je op ieder moment van de dag de mate van lichtinval eenvoudig bepaalt. De combinatie van gouden gordijnen met zwarte houten jaloezieën is een prachtige combinatie. De sfeer van de houten jaloezieën gecombineerd met de luxe uitstraling van gouden gordijnen geeft jouw interieur een unieke boost. Passen houten jaloezieën niet goed in jouw interieur? Dan kun je ook kiezen voor aluminium jaloezieën. In ons assortiment vind je zelfs aluminium jaloezieën in een goudkleur. Mogelijkheden genoeg dus!

Gouden accenten

Wil je de kleur goud toch graag toevoegen aan je interieur maar vind je een groot gouden gordijn toch iets te overweldigend? Begrijpelijk! Probeer dan om de luxe uitstraling van de goudkleur toe te voegen door overige accenten. Het minimalistisch gebruikmaken van goud kan jouw interieur nét de boost geven die het nodig heeft, denk hierbij bijvoorbeeld aan robuuste gouden vazen of kandelaars. Een andere mogelijkheid om een gouden detail toe te voegen is een gouden railroede. Gouden railroedes vind je in ons assortiment en zijn geschikt voor vrijwel alle geplooide gordijnen. Een gouden railroede trekt net iets minder aandacht dan een gouden gordijn maar zal voor hetzelfde effect zorgen in jouw interieur. Wil je meer tips over het toevoegen van gouden accenten in jouw ruimte? Bekijk dan eens onze blogpost over de woontrend hotel chic!

Onze collectie goudkleurige gordijnen

In ons assortiment vind je verschillende goudkleurige gordijnen. Een gouden gordijn uit onze op maat gemaakte collectie wordt van begin tot eind op maat gemaakt. Hierbij geef je zelf de gewenste maten door, bepaal je de plooisoort en de ophangmethode. Ook heb je de keuze uit verschillende stofsoorten en transparanties waardoor je altijd een gouden gordijn vindt dat perfect past in jouw interieur. Vraag gratis kleurstalen aan van het gewenste gordijn om de stof en kleur te vergelijken en matchen met de rest van jouw interieur. Zo kun je een goede keuze maken.