Dit moet je weten over raamdecoratie combineren

Dit moet je weten over raamdecoratie combineren
Mix and match; het is een bekend begrip in de woonwereld. Het is bijvoorbeeld helemaal hip om een industriële kast te combineren met een landelijke eettafel of een klassieke salontafel met een moderne fauteuil. Zo geef je helemaal jouw eigen touch aan een ruimte.
Maar wist je dat je naast meubels ook verschillende soorten raamdecoratie goed met elkaar kunt combineren? Dit zorgt niet alleen voor sfeervolle, maar ook voor praktische oplossingen. Wij geven je een aantal voorbeelden van welke soorten raamdecoratie je goed met elkaar kunt combineren.

dit moet je weten over raamdecoratie combineren

 

Verduisterende gordijnen en vitrages

Verduisterende gordijnen in combinatie met vitrages is een match made in heaven. Met deze populaire combinatie haal je een prachtig kleurcontrast in huis én kies je tegelijkertijd voor een praktische oplossing. Dit komt doordat vitrages en verduisterende gordijnen twee verschillende stofsoorten hebben, waardoor je nog beter de hoeveelheid lichtinval en privacy kan bedienen. Een ander voordeel is dat deze twee lagen gordijnstof zorgen voor een nog betere isolatie in huis, ideaal!

Houten jaloezieën en verduisterende gordijnen

Houten jaloezieën zijn hartstikke populair. Dit komt doordat je houten jaloezieën eenvoudig kan toepassen in elk interieur. Bovendien geeft het een moderne en sfeervolle look aan een ruimte. Hoewel je met houten jaloezieën goed de privacy en hoeveelheid lichtinval kan regelen, is het niet mogelijk om je ruimte volledig te verduisteren. Hoe dit wel kan? Juist, door verduisterende gordijnen met houten jaloezieën te combineren. Door de verduisterende gordijnen te sluiten creëer je een verduisterde ruimte.

 

Rolgordijn met verduisterende gordijnen

Rolgordijnen in combinatie met verduisterende gordijnen zijn erg populair. Met name voor in de slaapkamer is dit een veelvoorkomende combinatie. Wanneer je enkel een rolgordijn ophangt in de slaapkamer, zijn er vaak nog lichtkieren zichtbaar langs de zijkanten van het rolgordijn. Een verduisterend gordijn in combinatie met een rolgordijn zorgt voor dubbele verduistering. Zo voorkom je lichtkieren en weet je dus zeker dat je het altijd goed donker krijgt in je slaapkamer.

Door raamdecoratie met elkaar te combineren kun je profiteren van het beste uit beide werelden! Wil je hulp bij het maken van een juiste keuze? Neem dan zeker even contact met ons op. Wij helpen je hier graag bij.

Populaire producten

Sfeermakers