Jongenskamer thema: dino’s

Jongenskamer thema: dino’s
Is het tijd dat de jongenskamer een make-over krijgt en is je zoontje gek op dinosaurussen? Dan is het tijd voor een dosis inspiratie! In deze blog vertellen we je hoe je met kleine aanpassingen van een jongenskamer een dino slaapkamer kunt maken. We delen 6 manieren waarop je de slaapkamer op een subtiele wijze een make-over kunt geven. Op deze manier krijgt jouw zoontje voldoende nachtrust en zal hij genieten van zijn nieuwe kamer! Lees je mee?
moodboard inspiratie dino slaapkamer

 

Dino gordijnen

Gordijnen zorgen voor een goede nachtrust. Deze mogen dan zeker ook niet ontbreken aan dit lijstje. Naast dat gordijnen een praktische functie hebben, kan het ook een echte eyecatcher zijn. Je hebt gordijnen in verschillende materialen en dessins. Donkergroene gordijnen of gordijnen in dinoprint passen heel goed bij een dino slaapkamer.

Dinoprint dekbedovertrek

Is je zoontje een echte dinofan? Dan kan een dinosaurus dekbedovertrek natuurlijk niet ontbreken aan de slaapkamer. Wat zal je zoontje lekker slapen! Je hebt dekbedovertrekken met de leukste dinoprints.

Dino kapstok

Wist je dat je heel gemakkelijk een kapstok kunt maken van dino kontjes? Je kunt ze uiteraard ook kopen. Een dino kapstok is leuk als muurdecoratie en handig om een badjas, tas of jas aan op te hangen.

 

Dinoprint behang

Wil je een echt statement maken? Dino behang is een echte blikvanger in de jongenskamer. Je hebt verschillende gave prints. Met een behang met dinosaurussen waant je zoontje zich in een ware jungle.

Dinosaurus lamp

Een dinosaurus lamp is een echte musthave voor in een dino slaapkamer. De dinolamp geeft net voldoende licht om een boekje te lezen voor het slapen gaan. Ook kan het bedlampje je zoontje helpen in slaap te vallen. Je hebt ook bedlampjes met een timer functie. Dan gaat de dinolamp vanzelf uit.

Dinosaurus vloerkleed

Je zoontje speelt waarschijnlijk regelmatig op zijn slaapkamer, het is daarom ook fijn om een vloerkleed in de slaapkamer te hebben. Een vloerkleed is lekker warm en zacht aan de voeten. Een dino vloerkleed is daarom ook een echte sfeermaker voor een jongenskamer.

Ga jij je zoontje binnenkort verrassen met een échte dino slaapkamer? We helpen je graag bij het uitzoeken van passende raamdecoratie. Neem contact met ons op en laat je adviseren!

Populaire producten

Sfeermakers