De verschillende kleuren jaloezieën

De verschillende kleuren jaloezieën
Je hebt een keuze gemaakt, jouw woonruimte moet voorzien worden van sfeervolle jaloezieën. Een goede keuze, want met jaloezieën geef je een unieke twist aan je ruimte. Daarnaast bepaal je eenvoudig de mate van lichtinval en privacy en stel je jaloezieën op maat volledig zelf samen.
Uiteraard bepaal je ook zelf de kleur van jouw nieuwe jaloezieën. Maar hoe kies je nu de juiste kleur? In deze blog leggen we je uit welke verschillende kleuren er zijn en hoe je de juiste kleur voor jouw woonruimte vindt. De jaloezieën moeten natuurlijk wel passen bij de rest van jouw interieur.

verschillende kleuren jaloezieën

 

Verschillende kleurkeuzes

Wanneer je eenmaal het type jaloezie hebt gekozen, is het tijd om je te verdiepen in de kleuren. Hieronder vertellen we je graag meer over de meest voorkomende kleuren van jaloezieën. Iedere kleur voegt een andere sfeer en beleving toe aan de ruimte. Welke kleur kies jij?

Zwart

Zwarte jaloezieën zijn erg populair. Het zijn echte eyecatchers en geven een moderne uitstraling aan een ruimte. Een must dus voor als je een modern of industrieel interieur hebt. Jaloezieën uit ons assortiment zijn van hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur. Daarnaast zijn ze passend in iedere interieursstijl, dit moet je dus niet in de weg staan om voor zwarte jaloezieën te kiezen.

Wit

Witte jaloezieën staan prachtig in een modern en een klassiek interieur. Het is de perfecte kleur jaloezie voor als je graag jouw ruimte wilt voorzien van wat meer lichte kleuren. Door voor jaloezieën in een witte of andere lichte kleur te kiezen laat je de ruimte optisch groter lijken, zeer geschikt voor kleinere ruimtes dus!

Bruin

Door te kiezen voor bruine jaloezieën haal je meer warmte in huis. Dit past perfect bij een landelijk of industrieel interieur. Het mooiste is om te kiezen voor bamboe of houten jaloezieën als je bruine jaloezieën wenst. Dit geeft een natuurlijke uitstraling aan je ruimte.

 

Beige

Beige jaloezieën stralen net als bruine jaloezieën warmte uit in je huis. Doordat ze iets lichter van kleur zijn, vallen ze iets minder op en zijn ze dus wat subtieler. De meeste sfeer haal je in huis door ook in dit geval te kiezen voor houten of bamboe jaloezieën.

Grijs

Wanneer je kiest voor grijze jaloezieën is het belangrijk dat je goed nadenkt over de tint. Lichtgrijze jaloezieën geven een rustige uitstraling aan je ruimte, donkergrijze jaloezieën zorgen juist wat meer voor een mooi contrast in combinatie met felle tinten. Welke tint je ook kiest, met grijze jaloezieën maak je altijd een goede keuze.

Wat is jouw favoriete kleur jaloezie?

In deze blog zijn een aantal kleuren uitgelicht en is er besproken welke kleur jaloezie het best past in welke interieurstijl. Om écht een goede keuze te kunnen maken, raden we je aan om onze gratis kleurstalen aan te vragen. Kleurstalen vraag je eenvoudig aan en ontvang je in de meeste gevallen binnen twee werkdagen in de brievenbus. Je matcht de kleurstalen met de rest van je interieur, zo is het eenvoudig om te vergelijken welke kleur jaloezie er juist wel of niet mooi staat in je huis.

Populaire producten

Sfeermakers