Raamdecoratie voor draai- kiepramen

Heb je een draai- kiepraam en zoek je hiervoor een geschikte raamdecoratie? Neem dan eens een kijkje in onze collectie. Speciaal voor draai-kiepramen hebben wij mooie en praktische raamdecoratie ontwikkeld. Zo hebben we speciale rolgordijnen, duo rolgordijnen, plisségordijnen en aluminium jaloezieën voor draai- kiepramen in ons assortiment.
Heb je een kunststof of aluminium draai-kiepraam en wil je liever niet boren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Voor alle raamdecoraties die we aanbieden voor draai-kiepramen hebben we speciale accessoires. Door het product op je kozijn of draai-kiepraam te plakken of klemmen hoef je niet te boren. Lees hieronder over alle mogelijkheden.

Populair voor draai- kiepramen

Hieronder zie je de populairste producten voor draai- kiepramen

Draai kiepraam rolgordijn

Rolgordijn

Bekijk hier het populairste rolgordijn met cassette voor draai- kiepramen.

Bekijk nu
Draai kiepraam duorolgordijn

Duo rolgordijn

Bekijk hier het populairste duo rolgordijn voor draai- kiepramen.

Bekijk nu
Draai kiepraam plissegordijn

Plisségordijn

Bekijk hier het populairste honingraat plisségordijn voor draai- kiepramen.

Bekijk nu
Draai kiepraam aluminium jaloezie

Aluminium jaloezie

Bekijk hier de populairste aluminium jaloezie voor draai- kiepramen.

Bekijk nu


 

Rolgordijn verduisterend slaapkamer

1. Rolgordijnen voor draai- kiepramen

In onze collectie hebben we speciale rolgordijnen voor draai-kiepramen. Deze zijn eenvoudig te monteren door te boren of plakken. De rolgordijnen worden geleverd met dubbelzijdige plakstrippen, twee montageclips en een kindveilige kettingspanner.

Nieuwsgierig naar de kleuren en maten die we aanbieden? Bekijk dan onze verduisterende variant.

Wil je het kozijn onbeschadigd laten en geen boor gebruiken? Kies dan voor montage met dubbelzijdige plakstrippen. Een andere optie waarbij geen boor nodig is, is de klemsteun. In het blok hieronder lees je alles over onze klemsteunen. Bekijk hier de montagevideo voor de bevestiging met plakstrippen.

Een ander optie is montage met clips. Hier komt echter wel een boor aan te pas. Na het boren kun je het rolgordijn eenvoudig in de clips vastklikken. Bekijk hier de montagevideo voor de bevestiging met clips.

Wil je dat de onderlat van je rolgordijn tegen je raam aan blijft zitten wanneer je je raam open kantelt? Ook dat kunnen wij voor je regelen. Door gebruik te maken van zijgeleiding met een draad of zijprofielen, blijft de onderlat altijd vast zitten. Hieronder vind je hier meer informatie over.


 

Klemsteunen, zijgeleiding en zijprofielen

Wil je geen gebruik maken van montageclips of dubbelzijdige plakstrippen? Dan is een klemsteun wellicht iets voor jou. Een extra accessoire dat je kunt toevoegen aan je rolgordijnen pakket. Zo is er voor iedereen een oplossing op maat!

Monteren met klemsteunen?

Voel je er niets voor om te boren of om plakstrips te gebruiken? Maak dan gebruik van onze speciale klemsteunen. Deze bevestig je eenvoudig op je kozijn, waarna je de montageclips vastmaakt aan de klemsteunen.

Deze optie betreft set D.

Wil je het rolgordijn aan het raam houden wanneer je het raam open kiept?

Dat kan! Het is mogelijk om speciale draden langs de zijkant van het rolgordijn te plaatsen en gebruik te maken van bijbehorende wandsteunen. De draden lopen langs de stof van boven naar beneden door naar de achterkant van de onderlat. Het uiteinde van de draden maak je vast aan de wandsteunen, waardoor jouw rolgordijn altijd vast blijft zitten.

Bekijk de montagevideo voor set F.

Wil je volledige verduistering?

Kies dan voor set G. Dit betreffen zijprofielen die je aan je rolgordijn klikt en op het kozijn plakt. Deze profielen schuiven over je rolgordijn heen waardoor de stof niet alleen dicht tegen het raam blijft, maar er ook voor zorgt dat er geen lichtkier meer ontstaat. Ideaal voor bijvoorbeeld een slaapkamer en/of schuin raam. Volledig verduisterend en zonder ook maar één schroefje te gebruiken.

Bekijk de montagevideo voor set G.

Verduisterend rolgordijn draai- kiepraam

 
Duo rolgordijn draai- kiepraam

2. Duo rolgordijnen voor draai- kiepramen

Speciaal voor draai- kiepramen hebben we één duo rolgordijn in onze collectie. Dit duo rolgordijn kan geleverd worden met speciale klemsteunen. Door de toepassing van klemsteunen is boren niet nodig.

Bekijk ons duo rolgordijn voor draai- kiepramen.

Monteren zonder boren?

Wil je monteren zonder te boren? Geen probleem: in het blok hieronder lees je alles over onze mogelijkheden.

 


 

Klemmen van een duo rolgordijnen

Het hierboven toegelichte duo gordijn kan uitgebreid worden met een handige accessoire.

Monteren met de klemsteunen?

Een andere optie voor wanneer je niet wilt boren zijn onze klemsteunen. Deze zet je op je kozijn, waarna je de montageclips van het duo rolgordijn eraan vastmaakt. De cassette van het duo rolgordijnen klik je vervolgens in de montageclips.

Benieuwd naar hoe het werkt?

Bekijk de montagevideo voor het klemmen van een ons duo rolgordijn.

klemsteun en wandsteun 
Plissegordijn draai- kiepraam

3. Plisségordijnen voor draai- kiepramen

Speciaal voor je draai- kiepraam hebben we plisségordijnen in onze collectie. Deze zijn allemaal uit te voeren met een handgreep bediening en onze gepatenteerde spanschoen. Hiermee kan het plissegordijn in drie simpele stappen gespannen en gemonteerd worden.

De collectie bestaat uit de volgende twee types:


Ben je nieuwsgierig naar hoe de montage in zijn werk gaat? Bekijk dan onze montagevideo.

Monteren zonder boren?

Wil je monteren zonder te boren of heb je geen ruimte om de spanschoenen te plaatsen? Geen probleem: in het blok hieronder lees je alles over onze speciale klemsteunen, wandsteunen en plakstrips.


 

Steunen voor plisségordijnen

De hierboven toegelichte plisségordijnen kunnen naast de standaard montage ook met extra steunen worden gemonteerd.

Monteren met klemsteunen?

Wil je liever niet boren? Maak dan gebruik van onze speciale klemsteunen. Deze zet je op je kozijn, waarna je de spanschoen van het plisségordijn eraan vastmaakt.

Bekijk de klemsteunen of ga naar de montagevideo voor montage met de klemsteunen.

Liever monteren met onze wandsteunen?

De wandsteunen zijn ideaal wanneer je glaslatten niet breed genoeg zijn voor onze spanschoenen. Daarnaast zijn ze toe te passen wanneer de ruimte tot het raam en de vensterbank beperkt is. De wandsteunen monteer je door te boren.

Bekijk de wandsteunen of een montagevideo voor montage met de wandsteunen.

Monteren door te plakken?

Plakken is een handige oplossing wanneer je niet kunt boren of klemmen. Denk hierbij een vaste ramen met kunststof of aluminium kozijnen. In onze kant en klare plisségordijnen collectie vind je speciale wandsteunen die je kunt plakken met dubbelzijdig tape. In onze collectie plisségordijnen op maat vind je speciale plakstrips, deze kun je direct mee bestellen.
 
klemsteun en wandsteun

 
aluminium jaloezie voor draai- kiepraam

4. Aluminium jaloezieën voor draai- kiepramen

Speciaal voor draai- kiepramen hebben we aluminium jaloezieën in onze collectie. Onze aluminium jaloezie op maat 25 mm kun je monteren door middel van klemsteunen. Hierdoor wordt monteren eenvoudig en hoef je niet te boren.

Bekijk de aluminium jaloezie op maat 25 mm.

Onze op maat gemaakte aluminium jaloezie stel je volledig zelf samen. Speciaal voor draai- kiepramen zou je voor de optie zijgeleiding kunnen kiezen. Zijgeleiding zorgt ervoor dat de jaloezie altijd dicht bij het raam blijft hangen. Met het optrekkoord en de tuimelstang zet je de jaloezie gemakkelijk in de juiste stand.

Een bijkomend voordeel is dat aluminium jaloezieën geplaatst kunnen worden in vochtige ruimtes. Ideaal voor badkamers en keukens.

Monteren zonder boren?

Onze aluminium jaloezie op maat 25 mm biedt de oplossing om te monteren zonder te hoeven boren. Dit kan middels klemsteunen, de klemsteunen worden om het draaiende gedeelte van het draai- kiepraam geklemd.


 

Steunen voor aluminium jaloezieën

De hierboven toegelichte aluminium jaloezie kan naast de standaard montage ook met klemsteunen gemonteerd worden.

Monteren met klemsteunen?

Heb je een draai-kiepraam en wil je liever niet boren? Maak dan gebruik van onze speciale klemsteunen. Deze klem je aan de bovenzijde om het draaiende gedeelte van het raam.

Wil je dat de onderzijde ook vast geklemd wordt? Dan kun je kiezen voor klemsteunen aan de boven- en onderzijde.

Wil je liever boren?

Wanneer je de aluminium jaloezie liever monteert door te boren dan kun je kiezen voor de standaard montage.

Hierbij worden schaarsteunen geleverd inclusief schroeven. Na het plaatsen van de steunen kan de aluminium jaloezie eenvoudig in de steunen geklikt worden.

 
klemsteun en wandsteun


 
houten jaloezie voor draai- kiepraam

5. Houten jaloezieën voor draai- kiepramen

Ook houten jaloezieën die speciaal voor draai- kiepramen zijn vind je in onze collectie. Onze houten jaloezieën op maat met 25 mm brede lamellen kun je monteren door middel van klemsteunen. Hierdoor wordt monteren eenvoudig en hoef je niet te boren. Dit is met name ideaal voor kunststof en aluminium draai- kiepramen.

Bekijk de houten jaloezieën op maat 25 mm.

Ook onze op maat gemaakte houten jaloezieën stel je volledig zelf samen. Speciaal voor draai- kiepramen zou je voor de optie zijgeleiding kunnen kiezen. Zijgeleiding zorgt ervoor dat de jaloezie altijd dicht bij het raam blijft hangen. Met het optrekkoord en de tuimelstang zet je de jaloezie gemakkelijk in de juiste stand.

Ook voor het vastzetten van de zijgeleiding zijn klemsteunen beschikbaar.

Monteren zonder boren?

Ook onze 25 mm collectie houten jaloezie op maat biedt oplossingen om te monteren zonder dat je hoeft te boren. Dit kan middels klemsteunen, de klemsteunen worden om het draaiende gedeelte van het draai- kiepraam geklemd.


 

Steunen voor houten jaloezieën

Onze 25 mm houten jaloezieën op maat kunnen naast de standaard montage ook met klemsteunen gemonteerd worden.

Monteren met klemsteunen?

Heb je een draai-kiepraam en wil je liever niet boren? Maak dan gebruik van onze speciale klemsteunen. Deze klem je aan de bovenzijde om het draaiende gedeelte van het raam.

Wil je dat de zijgeleiding aan de onderzijde ook vast geklemd wordt? Dan kun je kiezen voor klemsteunen aan de boven- en onderzijde.

Wil je liever boren?

Wanneer je de houten jaloezie liever monteert door te boren dan kun je kiezen voor de standaard montage.

Hierbij worden schaarsteunen geleverd inclusief schroeven. Na het plaatsen van de steunen kan de houten jaloezie eenvoudig in de steunen geklikt worden.

 
klemsteun en wandsteun


Raamdecoratie voor draai- kiepramen: vraag & antwoord


❓ Een kunststof of aluminium draai-kiepraam en wil je liever niet boren?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Voor alle raamdecoraties die we aanbieden voor draai-kiepramen hebben we speciale accessoires. Door het product op je kozijn of draai-kiepraam te plakken of klemmen hoef je niet te boren.

🧰 Klemsteunen, zijgeleiding en zijprofielen?

Wil je geen gebruik maken van montageclips of dubbelzijdige plakstrippen? Dan is een klemsteun wellicht iets voor jou. Een extra accessoire dat je kunt toevoegen aan je rolgordijnen pakket. Zo is er voor iedereen een oplossing op maat!

🌀 Rolgordijnen voor draai- kiepramen?

In onze collectie hebben we speciale rolgordijnen voor draai-kiepramen. Deze zijn eenvoudig te monteren door te boren of plakken. De rolgordijnen worden geleverd met dubbelzijdige plakstrippen, twee montageclips en een kindveilige kettingspanner.

🔆 Plisségordijnen voor draai- kiepramen?

Speciaal voor je draai- kiepraam hebben we plisségordijnen in onze collectie. Deze zijn allemaal uit te voeren met een handgreep bediening en onze gepatenteerde spanschoen. Hiermee kan het plissegordijn in drie simpele stappen gespannen en gemonteerd worden.

🏠 Jaloezieën voor draai- kiepramen?

Onze 25 mm brede jaloezieën kun je monteren door middel van klemsteunen. De klemsteunen worden om het draaiende gedeelte van het draai- kiepraam geklemd. Hierdoor wordt monteren eenvoudig en hoef je niet te boren. Dit is met name ideaal voor kunststof en aluminium ramen.