Gratis aan huis bezorgd | +4.800 beoordelingen | Scherpe online prijzen

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën hebben een krachtige en natuurlijke uitstraling en zijn daarmee de ideale sfeermaker voor iedere ruimte. Ze zijn een verrijking voor zowel een landelijk als een modern interieur en daarbij ook een goed alternatief voor shutters. Kant en klare houten jaloezieën hebben niet alleen een mooie uitstraling. Ze zijn ook nog eens erg functioneel.
Ze zijn de ideale raamdecoratie voor het creëren van de gewenste doorkijk, privacy en lichtinval. Je zet ze in een handomdraai in de juiste stand, afgestemd op jouw wensen en behoeften. De kant en klare houten jaloezieën zijn leverbaar in een aantal populaire kleuren. Handige weetjes over onze kant en klare houten jaloezieën vind je onderaan deze pagina.

Houten jaloezieën

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

 • Houten jaloezie 50 mm Smart White voorkant
  HOUTEN JALOEZIE 50 MM 'SMART'
  • Effen afgelakte lamellen
  • 50 mm lindehout
  • In standaardmaten leverbaar
  WhiteClayTaupe

  Price From:

  Adviesprijs € 45,08

  Vanaf :  € 36,95

  Jouw voordeel 22%

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Houten jaloezieën: vraag & antwoord

 

Wat is een houten jaloezie?

Een houten jaloezie is een jaloezie waarbij de lamellen gemaakt zijn van hout. Bij de metalen bovenbak wordt een houten afdeklat meegeleverd in dezelfde kleur als de lamellen.

Houten jaloezieën in de hoogte inkorten?

Dat kan. Hiervoor heb je alleen een schaar nodig. Aan de onderlat zitten een aantal doppen. Door deze los te halen, kun je het ladderkoord doorknippen. Vervolgens schuif je de onderste lamellen uit de jaloezie, totdat de gewenste hoogte is bereikt. Je knoopt het ladderkoord weer dicht en je jaloezie is klaar voor gebruik! Wil je liever niet zelf inkorten? Kies dan voor onze maatwerkcollectie.

Zijn er ook houten jaloezieën met ladderband?

Ja, deze zijn verkrijgbaar in onze Smart collectie en onze maatwerk collectie.

 

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën zijn in veel maten verkrijgbaar. Zit jouw gewenste maat er toch niet bij? Dan kun je zelf je jaloezieën inkorten. Wil je er niet zelf mee aan de slag? Dan biedt onze maatwerkcollectie uitkomst. Naast houten jaloezieën vind je bij ons ook aluminium jaloezieën.

 

Houten jaloezie Smart

De houten jaloezieën uit de Smart-basiscollectie zijn gemaakt van hoogwaardige, robuuste materialen. Het strakke design van het systeem in combinatie met een hoogwaardige afwerking geeft deze jaloezieën een echte design-uitstraling. De lamellen zijn 50 mm breed en gemaakt van FSC hout. Een milieuvriendelijke, UV-bestendige lak zorgt ervoor dat de lamellen niet verkleuren. Houten jaloezieën van het type ‘Smart’ zijn eenvoudig zelf aan de wand of het plafond te monteren.