In de spotlights: Houten jaloezieën op maat

In de spotlights: Houten jaloezieën op maat
Ga je binnenkort verhuizen of is jouw huidige woning toe aan nieuwe raamdecoratie? Houten jaloezieën op maat zijn een trend en geschikt voor elk interieur. Je ziet ze steeds vaker in woonmagazines, blogs en op Pinterest. Maar waarom is iedereen zo dol op houten jaloezieën? We nemen je mee in de wondere wereld van houten jaloezieën op maat.
Als je op zoek bent naar sfeervolle en moderne raamdecoratie dan moet je houten jaloezieën zeker meenemen in de overweging. De lamellen van houten jaloezieën zijn gemaakt van hout. Hoewel je misschien in eerste instantie denkt aan houten jaloezieën in een bruine houtkleur, zijn ze ook verkrijgbaar in andere kleuren als wit, beige, grijs en zwart. Wat is jouw favoriet?

houten jaloezieen op maat

 

Unieke sfeer en perfect passend

Met houten jaloezieën regel je eenvoudig de gewenste lichtinval en privacy. De combinatie van het materiaal en de kleur zorgt ervoor dat het interieur een mooie en warme uitstraling heeft. Dit zorgt voor extra sfeer in huis. Daarnaast hebben houten jaloezieën een isolerende werking. Hierdoor blijft koude of warme lucht langer in een ruimte hangen, wat je uiteindelijk op een positieve manier terugziet op de energierekening.

Een andere eigenschap van houten jaloezieën is dat ze geschikt zijn voor ieder raam. Het maakt dus niet uit hoe groot of hoe klein het raam is; ze passen in iedere woning voor vrijwel elk raam. Het is wel belangrijk dat je voor een draai- kiepraam rekening houdt met de lamelbreedte van de jaloezie. Door voor houten jaloezieën uit onze op maat gemaakte collectie te kiezen weet je zeker dat de jaloezieën perfect passend zijn voor jouw raam.

Om zolang en zoveel mogelijk plezier te beleven van je houten jaloezieën, is het belangrijk om de jaloezieën goed schoon te houden. Gelukkig trekt een houten jaloezie weinig stof aan, dus dat bespaart al veel tijd. Toch is het wel goed om tijdens je schoonmaakronde de houten jaloezieën ook stofvrij te maken. Dit doe je eenvoudig met een jaloeziestoffer of met de zachte borstel van de stofzuiger. Binnen no time ziet de jaloezie er weer spik en span uit, doordat het schoonmaken van houten jaloezieën hartstikke eenvoudig is.

 

Waarom op maat?

Om er zeker van te zijn dat de houten jaloezieën perfect passend zijn voor jouw raam, raden we je aan om te kiezen voor houten jaloezieën op maat. Laat een van onze adviseurs langskomen om je ramen op te meten. Wij bieden een gratis meetservice aan, waardoor je zeker weet dat jouw ramen goed worden opgemeten.

Ben je overtuigd van de voordelen van houten jaloezieën op maat? Neem eens een kijkje in ons uitgebreide assortiment. Heb je hulp nodig bij het maken van een juiste keuze? Neem zeker contact met ons op of breng een bezoekje aan onze showroom. We helpen je graag verder!

Populaire producten

Sfeermakers