Snelle levering in Nederland, België en Duitsland | Meer dan 40.000 tevreden klanten

Aluminium jaloezieën op maat

Aluminium jaloezieën op maat en tegen een scherpe prijs; dat vind je bij ons! Kies je voor een aluminium jaloezie op maat, dan kies je voor een tijdloos én betaalbaar product. Doordat de jaloezie omhoog en omlaag, maar ook open en dicht kan, is het een multifunctioneel product. Je regelt zelf de lichtinval en doorkijk. Ga je voor kwaliteit en betaalbaarheid? Kies dan voor een aluminium jaloezie op maat!
Aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar in effen kleuren. Daarnaast hebben we ook een ‘Gloss-lijn’. Dit zijn tien metallic kleuren die je aluminium jaloezie extra karakter geven. De aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar in zowel een 25 mm als een 50 mm uitvoering. Een 25 mm aluminium jaloezie op maat is tijdloos en voordelig. Bij een 50 mm uitvoering staan de lamellen verder van elkaar af, waardoor deze meer licht en zicht doorlaat in de open stand.

Aluminium jaloezieën op maat

3 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

3 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

 

Aluminium jaloezieën op maat

Wij leveren 25 mm en 50 mm aluminium jaloezieën op maat in negen moderne en effen kleuren. De collectie bestaat uit neutrale kleuren die altijd eenvoudig te combineren zijn. Zo vind je bij ons altijd een aluminium jaloezie op maat die perfect bij jouw interieur past. Onze aluminium jaloezieën worden standaard uitgevoerd met een ladderkoord; een koord dat door de lamellen van boven naar beneden loopt. Een jaloezie met 50 mm brede lamellen is eventueel uit te voeren met een stoere ladderband van textiel.

 

De Gloss-collectie

De aluminium jaloezieën uit de Gloss-collectie bevatten lamellen met een extra glans. Deze glans geeft de jaloezie een luxe uitstraling en maakt de jaloezie een echte eyecatcher. Deze jaloezieën zijn alleen op maat te bestellen en hebben altijd 50 mm brede lamellen. Je kunt kiezen voor een uitvoering met ladderkoord of ladderband in negen verschillende kleuren. Ben je op zoek naar een unieke jaloezie, dan is deze Gloss collectie iets voor jou.