Gratis aan huis bezorgd | +4.800 beoordelingen | Scherpe online prijzen

Aluminium jaloezieën op maat

Aluminium jaloezieën op maat en tegen een scherpe prijs; dat vind je bij ons! Kies je voor een aluminium jaloezie op maat, dan kies je voor een tijdloos én betaalbaar product. Doordat de jaloezie omhoog en omlaag, maar ook open en dicht kan, is het een multifunctioneel product. Je regelt zelf de lichtinval en doorkijk. Ga je voor kwaliteit en betaalbaarheid? Kies dan voor een aluminium jaloezie op maat! Aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar in effen kleuren.
Daarnaast hebben we ook een ‘Gloss-lijn’. Dit zijn tien metallic kleuren die je aluminium jaloezie extra karakter geven. De aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar in zowel een 25 mm als een 50 mm uitvoering. Een 25 mm aluminium jaloezie op maat is tijdloos en voordelig. Bij een 50 mm uitvoering staan de lamellen verder van elkaar af, waardoor deze meer licht en zicht doorlaat in de open stand. Kies jij voor 25 mm of 50 mm brede lamellen?

Aluminium jaloezieën op maat

3 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

 • Jaloezie Aluminium Op Maat 25mm verkeerswit open
  ALUMINIUM JALOEZIE OP MAAT 25 MM
  • Effen lamellen
  • 25 mm aluminium
  • Met ladderkoord
  VerkeerswitSignaalwitParelwitLichtivoorkleurigIvoorkleurigBlank aluminiumGrijswitZijdegrijsGitzwart

  Price From:

  Adviesprijs € 61,20

  Vanaf :  € 45,00

  Jouw voordeel 36%

 • Jaloezie Aluminium Op Maat 50mm zijdegrijs open
  ALUMINIUM JALOEZIE OP MAAT 50 MM
  • Effen lamellen
  • 50 mm aluminium
  • Tot 400 cm breed
  VerkeerswitSignaalwitParelwitLichtivoorkleurigIvoorkleurigBlank aluminiumGrijswitZijdegrijsGitzwart

  Price From:

  Adviesprijs € 92,46

  Vanaf :  € 69,00

  Jouw voordeel 34%

 • aluminium jaloezie op maat 50 mm gloss silvergloss open
  ALUMINIUM JALOEZIE OP MAAT 50 MM 'GLOSS'
  • Metallic glanzende lamellen
  • 50 mm aluminium
  • Tot 400 cm breed
  PlatinumSilverSilverglossSilverhazeStonegreyBronssilverObsidianPalladiumInfinityblackAntiquegold

  Price From:

  Adviesprijs € 99,16

  Vanaf :  € 74,00

  Jouw voordeel 34%

3 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

 

Aluminium jaloezieën op maat

Ben je op zoek naar aluminium jaloezieën op maat? Deze vind je bij ons. Onze aluminium jaloezieën op maat worden gemaakt van de beste kwaliteit aluminium. Je bepaalt zelf de exacte breedte en hoogte, waardoor de jaloezie altijd en perfect past. Naast de maat bepaal je zelf ook de breedte van de aluminium lamellen. Je kunt kiezen voor lamelbreedtes van 25 mm of 50 mm.

Met aluminium jaloezieën creëer je een moderne en strakke sfeer in je huis. Ze zijn geschikt voor vrijwel iedere ruimte. Gebruik in de badkamer en keuken is geen probleem, ze zijn namelijk vuil- en vochtbestendig. Ook zijn aluminium jaloezieën erg makkelijk in het gebruik. In een handomdraai tuimel je de lamellen in de juiste stand. Daarnaast kun je ze ook volledig optrekken.

De collectie aluminium jaloezieën op maat

Onze aluminium jaloezieën op maat collectie bestaat uit verschillende producten. Al deze jaloezieën worden volledig, van begin tot eind op maat gemaakt. Alle jaloezieën van aluminium zijn leverbaar in diverse kleuren. Zou je graag een aantal kleuren thuis met elkaar willen vergelijken? Vraag dan gratis kleurstalen aan.

Onze aluminium jaloezieën worden standaard uitgevoerd met een ladderkoord. Kies je voor 50 mm brede lamellen? Dan heb je de mogelijkheid om de aluminium jaloezie op maat te voorzien van een ladderband. De levertijd van deze maatwerk producten is 10 werkdagen.

Wij leveren 25 mm en 50 mm aluminium jaloezieën op maat in 9 moderne en populaire kleuren. De collectie bestaat uit basiskleuren die eenvoudig te combineren zijn. Zo vind je bij ons altijd een aluminium jaloezie op maat die perfect past in jouw interieur.

Naast de bovenstaande effen uitvoeringen hebben we een Gloss uitvoering. De Gloss uitgevoerde aluminium lamellen zijn voorzien van een metallic look. Deze glans geeft de jaloezie een luxe uitstraling. Deze uitvoering is enkel leverbaar met lamellen van 50 mm breed. Als je op zoek bent naar een unieke aluminium jaloezie, kies dan voor onze Gloss uitvoering.

Aluminium jaloezieën 25 / 50 mm

In onze collectie vind je aluminium jaloezieën met 25 mm en 50 mm brede lamellen. Een aluminium jaloezie met 25 mm brede lamellen is ideaal te monteren op kleine en draai-kiepramen. Een jaloezie met 25 mm brede lamellen heeft meer lamellen dan een jaloezie met 50 mm brede lamellen. Hierdoor is de lichtinval bij een jaloezie van 50 mm iets groter.

 

Waarom onze aluminium jaloezieën op maat

 • Volledig op maat
 • Uitstekende kwaliteit
 • Veel kleuren
 • Aantrekkelijke prijzen
 • Gratis kleurstalen
 • Gratis en snelle levering

Creëer je eigen aluminium jaloezie

Onze aluminium jaloezieën op maat kun je volledig zelf samenstellen. Je begint met de keuze voor 25 mm of 50 mm brede lamellen. Vervolgens bepaal je de kleur van de aluminium jaloezie op maat. De kleur is erg bepalend voor de uitstraling van de jaloezie.

Als je voor 50 mm brede lamellen kiest, dan kun je ervoor kiezen om de aluminium jaloezie te voorzien van ladderbanden. Deze ladderbanden zijn leverbaar in diverse populaire kleuren, alle kleurcombinaties zijn mogelijk. Op deze manier creëer je jouw persoonlijke aluminium jaloezie.

Kwaliteit aluminium jaloezieën op maat

Onze aluminium jaloezieën op maat worden uitsluitend gemaakt van de beste kwaliteit aluminium. Ze zijn bestendig tegen vocht en vuil, dit maakt ze ook geschikt voor ruimtes zoals de keuken en de badkamer. Onze aluminium lamellen zijn van een stevige kwaliteit. Daarnaast zijn de systemen ook van een uitstekende kwaliteit. We geven een garantie van 3 jaar op onze op maat gemaakte aluminium jaloezieën.

Deur of draai- kiepraam

Wil je de aluminium jaloezieën op maat monteren op een deur of een draai- kiepraam? Dan kun je kiezen voor de optie zijgeleiding. Wanneer je voor de optie zijgeleiding kiest. Dan wordt de jaloezie voorzien van een gespannen draad die door de lamellen heen gaat. Op deze manier blijft de op maat gemaakte aluminium jaloezie altijd dicht bij het raam hangen. Ideaal als je de jaloezie monteert op een deur of draai- kiepraam. Als je kiest voor 25 mm brede lamellen, dan kun je aluminium jaloezie monteren met speciale klemmen op kunststof of aluminium kozijnen. Het voordeel van klemmen is dat je niet hoeft te boren.