Filteren 1

Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën zijn tijdloos en functioneel. Met aluminium jaloezieën regel je gemakkelijk lichtinval en doorkijk. Bij ons koop je aluminium jaloezieën tegen een scherpe prijs. Onze aluminium jaloezieën zijn leverbaar met 25 mm en 50 mm lamellen. Maak een keuze uit effen, metallic of matte lamellen. Wat staat goed in jouw ruimte? De keuze is aan jou.

Twijfel je welke jaloezieën het beste bij jou passen?

Start keuzehulp
Gekozen filters:
 1. Grijs Remove This Item

8 Artikel(en)

per pagina
Selecteer aflopende weergave
 1. Aluminium Jaloezie Op Maat 50mm Matte Muisgrijs
  Aluminium jaloezie op maat 50 mm Matte
  • Matte lamellen
  • 50 mm aluminium
  • Tot 400 cm breed
  v.a.  63,-
  Aluminium jaloezie op maat 50 mm Matte
  v.a.  63,-
  • Matte lamellen
  • 50 mm aluminium
  • Tot 400 cm breed
  Gratis kleurstalen
 2. Aluminium jaloezie op maat 25 mm
  v.a.  39,-
  • Effen lamellen
  • 25 mm aluminium
  • Met ladderkoord
  Gratis kleurstalen
 3. Aluminium jaloezie op maat 25 mm Matte
  v.a.  49,-
  • Matte lamellen
  • 25 mm aluminium
  • Met ladderkoord
  Gratis kleurstalen
 4. Aluminium jaloezie 50 mm Easy Matte
  v.a.  46,95
  • Matte afgewerkte lamellen
  • 50 mm aluminium
  • Veel standaardmaten leverbaar
  Gratis kleurstalen
 5. Aluminium jaloezie 25 mm Smart
  v.a.  12,99
  • Effen lamellen
  • 25 mm aluminium
  • In standaardmaten leverbaar
  Gratis kleurstalen
 6. Aluminium jaloezie 25 mm Easy
  v.a.  14,95
  • Effen lamellen
  • 25 mm aluminium
  • Veel standaardmaten leverbaar
  Gratis kleurstalen
 7. Aluminium jaloezie op maat 50 mm
  v.a.  59,-
  • Effen lamellen
  • 50 mm aluminium
  • Tot 400 cm breed
  Gratis kleurstalen
 8. Aluminium jaloezie op maat 50 mm Gloss
  v.a.  63,-
  • Metallic glanzende lamellen
  • 50 mm aluminium
  • Tot 400 cm breed
  Gratis kleurstalen

8 Artikel(en)

per pagina
Selecteer aflopende weergave
gratis advies en meetservice thuis

 

Aluminium jaloezieën op maat

Ben je op zoek naar aluminium jaloezieën op maat? Onze aluminium jaloezieën worden op maat gemaakt van kwalitatieve materialen. We gebruiken altijd stevig aluminium zodat de lamellen niet zomaar buigen. Je kiest zelf de exacte breedte en hoogte, waardoor de jaloezie altijd perfect past. Naast de maat bepaal je ook de breedte van de lamel. Je hebt de keuze uit 25 mm en 50 mm brede aluminium lamellen.

Met aluminium jaloezieën creëer je een moderne en strakke sfeer in huis. In één simpele beweging tuimel je de lamellen in de gewenste stand. Aluminium jaloezieën zijn geschikt voor iedere ruimte, ook voor badkamers en keukens, want ze zijn vuil- en vochtbestendig en daarnaast eenvoudig af te nemen.

Onze ruime collectie

Omdat smaken verschillen, kun je bij ons terecht voor een ruime collectie aluminium jaloezieën op maat. Onze op maat gemaakte collectie wordt van begin tot eind op maat gemaakt zodat je de jaloezie helemaal naar jouw wensen kunt samenstellen. Maak een keuze uit heel veel populaire kleuren en lamelsoorten. Vind je het lastig om vanaf je beeldscherm de juiste kleur te kiezen? Dat begrijpen we maar al te goed. Vraag gratis kleurstalen aan en bekijk thuis in alle rust welke kleuren en het beste passen bij jouw interieur.

Aluminium jaloezieën worden standaard uitgevoerd met een ladderkoord. Optioneel zou je bij 50 mm brede lamellen kunnen kiezen om je jaloezie te voorzien van ladderbanden. Hierdoor krijgt de aluminium jaloezie een meer robuuste en warmere uitstraling.

Onze effen collectie is leverbaar in veel neutrale en populaire kleuren. Deze kleuren zijn eenvoudig te combineren in ieder interieur. Daarnaast vind je bij ons ook matte aluminium jaloezieën. Naast de uitvoeringen met effen lamellen hebben we een unieke metallic afgelakte aluminium jaloezie op maat in onze collectie. De lamellen hiervan hebben een unieke glans waardoor de jaloezie een extra luxe uitstraling heeft.

25mm of 50mm brede lamellen

In onze collectie vind je jaloezieën van aluminium met 25 mm en 50 mm brede lamellen. Een aluminium jaloezie met 25 mm brede lamellen is eenvoudig te monteren op kleine ramen en draai- kiepramen. Een jaloezie met 25 mm brede lamellen heeft in de hoogte meer lamellen dan een jaloezie met 50 mm brede lamellen. Een jaloezie met 50mm lamellen heeft daardoor meer lichtinval en bovendien is deze minder hoog in opgetrokken stand.

Kant en klare aluminium jaloezieën

Onze kant en klare aluminium jaloezieën zijn leverbaar in verschillende breedte- en hoogtematen. Deze standaardmaten liggen op voorraad en zijn daardoor snel leverbaar. Mocht je tussen deze standaardmaten niet de juiste maat of gewenste kleur kunnen vinden. Dan biedt onze kwalitatieve en uitgebreide collectie op maat zeker uitkomst.

 

Voordelen

 • Op maat of kant en klaar
 • Hoge kwaliteit
 • Erg voordelig
 • Ladderkoord of -band
 • Gratis en snel bezorgd
 • Gratis kleurstalen

Samenstellen

Onze aluminium jaloezieën op maat kun je volledig zelf samenstellen. Er zijn diverse punten waar je op moet letten als je zelf jouw aluminium jaloezieën wilt samenstellen. Zo is het belangrijk dat je een keuze maakt tussen 25 of 50 mm brede lamellen. Vervolgens bepaal je de kleur en afwerking van de aluminium jaloezie op maat. De kleur heeft veel invloed op de uitstraling van de jaloezie.

Kies je voor 50 mm brede lamellen? Dan is het mogelijk om een aluminium jaloezie te voorzien van ladderbanden. Aluminium jaloezieën met ladderband hebben een stoere en robuuste uitstraling. Deze ladderbanden zijn leverbaar in veel kleuren en in twee verschillende breedtes. Iedere kleurcombinatie is mogelijk. Door deze opties creëer je een unieke jaloezie helemaal past bij jouw stijl en smaak.

Kwaliteit

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met onze producten en dat onze producten jarenlang in topstaat blijven. Daarom worden onze aluminium jaloezieën op maat uitsluitend gemaakt van de beste kwaliteit aluminium. Ze zijn bestand tegen tegen vocht en vuil, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor vochtige ruimtes zoals de badkamer en de keuken. We maken gebruik van stevig aluminium en hoogwaardige systemen. Op onze op maat gemaakte aluminium jaloezieën zit bovendien een garantie van 3 jaar.

Deur of draai- kiepraam

Heb je een deur of een draai- kiepraam waar je jouw aluminium jaloezieën op wilt monteren? Dan kun je kiezen voor een draad- zijgeleiding. Dit houdt in dat de jaloezie wordt voorzien van een metalen draad dat door de lamellen heen gespannen wordt. Hierdoor blijft de aluminium jaloezie altijd dichtbij het raam hangen en gaat deze dus niet klapperen. Als je kiest voor 25 mm brede lamellen, dan is het mogelijk om de aluminium jaloezieën te monteren middels speciale klemmen op kunststof of aluminium kozijnen. Zo hoef je niet te boren. Meer informatie over het monteren van aluminium jaloezieën op draai- kiepramen vind je op onze pagina raamdecoratie voor draai- kiepramen.

Aluminium jaloezieën kopen?

Het is tijd om jouw aluminium jaloezieën samen te stellen. Heb je nog vragen of wil je graag advies op maat? Onze specialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het bestellen van aluminium jaloezieën die helemaal passen bij jouw woonstijl.

 

Aluminium jaloezieën: vraag & antwoord

 

Wat zijn aluminium jaloezieën?

Aluminium jaloezieën zijn jaloezieën met horizontale lamellen die gemaakt zijn van aluminium. Aluminium jaloezieën zijn eenvoudig te bedienen en je bepaalt zelf de mate van inkijk en lichtinval. Aluminium jaloezieën zijn vocht- en vuilbestendig waardoor ze ook geschikt zijn voor vochtige ruimtes zoals keukens en badkamers.

Is maatwerk ook echt op maat?

Onze op maat gemaakte aluminium jaloezieën worden van begin tot eind op maat gemaakt. Aluminium jaloezieën uit onze op maat gemaakte collectie kun je geheel zelf samenstellen. Je bepaalt zelf aan welke kant je de bediening van de jaloezie wenst en of je een ladderband of ladderkoord wilt. Doordat je deze extra opties hebt ben je verzekerd van zuiver maatwerk en weet je zeker dat je geen ingekorte jaloezie krijgt.

Zijn aluminium jaloezieën geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes?

Ja, aluminium jaloezieën zijn geschikt voor het gebruik in vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens. De lamellen zijn vocht- en vuilbestendig en zijn af te nemen met een vochtige doek. Let wel op dat er in het systeem van de jaloezie onderdelen zitten die bij lang en veel vocht kunnen gaan roesten.

Wat is het verschil tussen ladderband en ladderkoord?

Jaloezieën worden gemaakt door de lamellen onder elkaar in een verticale ladder te rijgen. Deze ladder noemen we het ladderkoord. Dit is een subtiele ladder die zorgt voor het lijnenspel in een jaloezie. Het alternatief voor een ladderkoord is een ladderband. Wanneer je kiest voor een ladderband dan wordt de jaloezie voorzien van verticale banden die gemaakt worden van textiel. Ladderbanden leggen meer nadruk op de uitstraling van de jaloezie. In onze collectie vind je diverse ladderband kleuren en breedtes zoals 25 mm en 38 mm.

Kan ik de bedieningszijde zelf kiezen?

Ja, je kan de bedieningszijde zelf kiezen bij het samenstellen van jouw aluminium jaloezie op maat. Wij maken onze producten helemaal naar jouw wens, je bent dus zeker van uitstekende kwaliteit.

Wat is zijgeleiding en hoe werkt het?

Met zijgeleiding kun je de onderlat van de jaloezie vastzetten op bijvoorbeeld een openslaande deur of draai- kiepraam. Vanuit de bovenbak loopt er een metalen koord door de lamellen heen naar de onderlat toe. Aan de onderlat zit een oogje waar dit koord doorheen loopt. Het metalen koord zet je vervolgens onderaan vast zodat de jaloezie niet meer naar voren kan of kan gaan klapperen.

Wat betekent 25 mm en 50 mm?

De aanduidingen 25 mm en 50 mm zeggen iets over de breedte van de lamellen van de jaloezie. De breedte van deze lamellen bepaalt voor een groot deel de uitstraling van de jaloezie. In open stand komt er bij een 50 mm jaloezie meer daglicht naar binnen doordat de jaloezie minder lamellen heeft. In ons assortiment aluminium jaloezieën vind je jaloezieën met lamelbreedtes van 25 mm en 50 mm.