Velux® GGL 4 rolgordijn

Ben jij op zoek naar een rolgordijn voor je Velux® dakraam met maatcode "GGL 4"? Deze vind je bij ons. Al onze dakraamrolgordijnen hebben een verduisterende werking. De stof heeft aan de achterzijde een verduisterende coating die ervoor zorgt dat het licht buiten gehouden wordt. Daarnaast zorgt deze coating voor warmte reflectie, ideaal op dagen met veel zonlicht. Bekijk ons dakraamrolgordijn hier.
Ons rolgordijn dat geschikt is voor de Velux® GGL 4 is voorzien van een luxe cassette en zijprofielen. Deze zijprofielen minimaliseren de lichtkieren aan de zijkanten van het dakraamrolgordijn. Ons dakraamrolgordijn is perfect passend op het Velux® dakraam GGL 4. Zelf monteren? Dat is heel eenvoudig. In slechts een paar handelingen is jouw dakraamrolgordijn klaar voor gebruik!
 1. DAKRAAM ROLGORDIJN PURE VERDUISTEREND
  • Voor Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Voordeligste keuze
  Vanaf  39,90
 2. DAKRAAM ROLGORDIJN SMART VERDUISTEREND
  • Voor Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Alle maten in 5 kleuren
  Vanaf  45,95
 3. DAKRAAM PLISSÉGORDIJN SMART VERDUISTEREND
  • Voor Velux dakramen
  • Verduisterende Plissé stof
  • Luxe uitstraling
  Vanaf  47,95

Meer info

Lees meer over ons dakraamrolgordijn

Perfect passend op Velux® GGL 4 dakraam

Aan de hand van de maatcode "GGL 4" zorgen wij ervoor dat het dakraamrolgordijn perfect past op jouw dakraam. Heb je de maatcode nog niet gevonden of wil je hem voor de zekerheid nog eens checken? Deze vind je op de rand aan de bovenzijde van het dakraam. De maatcode wordt zichtbaar wanneer je het dakraam open tuimelt.

Het door ons geleverde dakraamrolgordijn is nagenoeg gelijk aan een origineel Velux® dakraamrolgordijn, alleen bij ons ben je een stuk voordeliger uit! Ons dakraamrolgordijn dat geschikt is voor het Velux® GGL 4 dakraam is voorzien van een luxe gesloten cassette, zijprofielen en een onderlat met borstel. De stof is leverbaar in veel populaire kleuren, van licht tot donker. De achterzijde van iedere stof is voorzien van een witte of zilverkleurige verduisterende coating.

*Perfect passend op alle Velux® dakramen met "4" als maatcode in combinatie met een van de volgende typecodes: GGL, GGU, GDL, GEL, GHL, GHU, GIL, GIU, GPL, GPU, GTL, GTU, GUI, GXL, GXU, GZL, GZX, DKL, VEA, VEB, VEC, VFA, VFB, VFE en VIU.


Verduisterend, functioneel & sfeervol

Onze rolgordijnen geschikt voor Velux® GGL 4 dakramen zijn een functionele oplossing voor jouw dakraam. Dakramen bevinden zich vaak op slaapkamers en zolders. Dan is het natuurlijk belangrijk dat het rolgordijn verduistering biedt. De hierboven genoemde speciale coating aan de achterzijde van de stof zorgt hiervoor, ook heeft deze een isolerende werking.

De rolgordijnen geschikt voor Velux® GGL 4 dakramen zijn veel meer dan alleen functioneel. Het rolgordijn geeft namelijk sfeer mee in de desbetreffende ruimte. De rolgordijnen zijn strak vormgegeven en hebben een minimalistische uitstraling. De kleurkeuze is bepalend voor de uitstraling van het rolgordijn. Met ons dakraamrolgordijn maak je van jouw slaapkamer of zolder een gezellige ruimte!


Dakraamrolgordijnen

Ontdek hieronder ons populairste dakraamrolgordijn

Velux GGL 4 verduisterend rolgordijn voorkant

Ons dakraamrolgordijn hangt strak in alle standen. Je bepaalt in een handomdraai de hoeveelheid lichtinval.

Bekijk rolgordijn
Velux GGL 4 verduisterend rolgordijn gesloten

Je kunt het dakraamrolgordijn eenvoudig volledig sluiten. Zo begin je de volgende dag volledig uitgerust.

Bekijk rolgordijn
Velux GGL 4 verduisterend rolgordijn detail

Het dakraamrolgordijn is voorzien van een luxe gesloten cassette, zijprofielen en een onderlat met borstel.

Bekijk rolgordijn