Filteren 2

Velux GGL 4 rolgordijn

Ben jij op zoek naar een rolgordijn voor je Velux® dakraam met maatcode GGL 4? Deze vind je bij ons. Al onze dakraamrolgordijnen hebben een verduisterende werking. De stof heeft aan de achterzijde een verduisterende coating die ervoor zorgt dat het licht buiten gehouden wordt. Daarnaast zorgt deze coating voor warmte reflectie, ideaal op dagen met veel zonlicht. Bekijk ons dakraamrolgordijn hieronder. Ons rolgordijn dat geschikt is voor de Velux® GGL 4 is voorzien van een luxe cassette en zijprofielen. Deze zijprofielen minimaliseren de lichtkieren aan de zijkanten van het dakraamrolgordijn. Ons dakraamrolgordijn is perfect passend op Velux dakramen. Zelf monteren? Dat is heel eenvoudig. In slechts een paar handelingen is jouw dakraamrolgordijn klaar voor gebruik!
Gekozen filters:
 1. GGL Remove This Item
 2. 4 Remove This Item

3 Artikel(en)

per pagina
Selecteer aflopende weergave
 1. Dakraam rolgordijn trend verduisterend
  Dakraam rolgordijn Trend verduisterend
  • Voor alle Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Reflecterende zilvergrijze achterzijde
  v.a.  39,95
  Dakraam rolgordijn Trend verduisterend
  v.a.  39,95
  • Voor alle Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Reflecterende zilvergrijze achterzijde
  Gratis kleurstalen
 2. Dakraam rolgordijn op maat Design verduisterend
  v.a.  59,-
  • Voor Velux, Fakro & Roto
  • Verduisterende stof
  • Perfect op maat gemaakt
  Gratis kleurstalen
 3. Dakraam rolgordijn Smart verduisterend
  v.a.  50,99
  • Voor Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Witte achterzijde
  Gratis kleurstalen

3 Artikel(en)

per pagina
Selecteer aflopende weergave

 

Perfect passend op Velux® GGL 4 dakraam

Aan de hand van de maatcode "GGL 4" zorgen wij ervoor dat het dakraamrolgordijn perfect past op jouw dakraam. Heb je de maatcode nog niet gevonden of wil je hem voor de zekerheid nog eens checken? Deze vind je op de rand aan de bovenzijde van het dakraam. De maatcode wordt zichtbaar wanneer je het dakraam open tuimelt.

Het door ons geleverde dakraamrolgordijn is nagenoeg gelijk aan een origineel Velux® dakraamrolgordijn, alleen bij ons ben je een stuk voordeliger uit! Ons dakraamrolgordijn dat geschikt is voor het Velux® GGL 4 dakraam is voorzien van een luxe gesloten cassette, zijprofielen en een onderlat met borstel. De stof is leverbaar in veel populaire kleuren, van licht tot donker. De achterzijde van iedere stof is voorzien van een witte of zilverkleurige verduisterende coating.

*Perfect passend op alle Velux® dakramen met "4" als maatcode in combinatie met een van de volgende typecodes: GGL, GGU, GDL, GEL, GHL, GHU, GIL, GIU, GPL, GPU, GTL, GTU, GUI, GXL, GXU, GZL, GZX, DKL, VEA, VEB, VEC, VFA, VFB, VFE en VIU.

 

Verduisterend, functioneel & sfeervol

Onze rolgordijnen geschikt voor Velux® GGL 4 dakramen zijn een functionele oplossing voor jouw dakraam. Dakramen bevinden zich vaak op slaapkamers en zolders. Dan is het natuurlijk belangrijk dat het rolgordijn verduistering biedt. De hierboven genoemde speciale coating aan de achterzijde van de stof zorgt hiervoor, ook heeft deze een isolerende werking.

De rolgordijnen geschikt voor Velux® GGL 4 dakramen zijn veel meer dan alleen functioneel. Het rolgordijn geeft namelijk sfeer mee in de desbetreffende ruimte. De rolgordijnen zijn strak vormgegeven en hebben een minimalistische uitstraling. De kleurkeuze is bepalend voor de uitstraling van het rolgordijn. Met ons dakraamrolgordijn maak je van jouw slaapkamer of zolder een gezellige ruimte!