Filteren 1

Railroedes

Railroedes shop je online bij ons. Onze railroedes zijn scherp geprijsd en zijn van hoge kwaliteit. Ons assortiment railroedes bestaat uit diverse railroedes verkrijgbaar in meerdere kleuren. De railroedes worden van begin tot eind op maat gemaakt en worden gratis bij jou thuis geleverd. Door de verschillende mogelijkheden stel jij jouw railroede volledig zelf samen en creëer je een aanwinst voor je interieur. Een railroede combineert de beste eigenschappen van een gordijnroede en een gordijnrail. Doordat de railroede een glijkanaal met runners heeft bevestig je een gordijn met haken aan een railroede. Je geeft je interieur hiermee een boost terwijl je tegelijkertijd de gordijnen zeer soepel kunt blijven bedienen. Welke variant kies jij?
Gekozen filters:
 1. Grijs Remove This Item

2 Artikel(en)

per pagina
Selecteer aflopende weergave
 1. Gordijn rails slim wit
  Railroede op maat Design 28 mm
  • 28 mm doorsnede
  • Stevig aluminium
  • Compleet systeem
  v.a.  39,-
  Railroede op maat Design 28 mm
  v.a.  39,-
  • 28 mm doorsnede
  • Stevig aluminium
  • Compleet systeem
 2. Railroede op maat Slim 20 mm
  v.a.  37,-
  • 20 mm doorsnede
  • Stevig aluminium
  • Compleet systeem

2 Artikel(en)

per pagina
Selecteer aflopende weergave
gratis advies en meetservice thuis

 

Railroedes uit onze collectie

Railroedes hebben de uitstraling van een gordijnroede en de functionaliteit van een gordijnrail. De railroedes uit onze collectie zijn geschikt voor vrijwel alle geplooide gordijnen en zijn eenvoudig te bedienen en te monteren. Railroedes zijn opvallender dan gordijnrails en voegen sfeer toe aan je interieur. Een railroede is een zeer passend alternatief voor een traditionele gordijnrail. In onze collectie railroedes vind je twee verschillende varianten. De railroede Slim heeft een doorsnede van 20 millimeter, de railroede Design heeft een doorsnede van 28 millimeter. Beide railroedes zijn gemaakt van kwalitatief aluminium en leverbaar in diverse kleuren. Railroedes uit onze collectie zijn leverbaar tot een maximale breedte van 900 centimeter. Bij railroedes breder dan 450 centimeter ontvang je een koppelstuk waarmee je twee gelijke delen van de railroede aan elkaar kunt bevestigen.

Railroede aan wand of plafond bevestigen

Onze railroedes kunnen gemonteerd worden door middel van plafondsteunen, wandsteunen of eindsteunen. Bij montage met plafondsteunen gaan de roedesteunen naar boven het plafond in, deze plafondsteunen zijn altijd zichtbaar. Bij montage aan de wand worden de montagesteunen in de wand geschroefd. Kies je voor montage door middel van eindsteunen? Dan wordt je railroede tussen twee muren gemonteerd. Aan beide muren wordt dan een eindsteun gemonteerd waarna je de railroede ertussen plaatst en bevestigt. Montage met eindsteunen geeft een moderne en strakke uitstraling en is voor de Slim railroede mogelijk tot een breedte van 150 cm. Voor de Design variant geldt een maximale breedte van 250 centimeter voor montage door middel van eindsteunen.

 

Waarom onze railroedes?

 • Zelf samenstellen
 • Op maat gemaakt
 • Meerdere kleuren
 • Stevig aluminium
 • Scherpe prijzen
 • Gratis aan huis geleverd

Eindknoppen

Aan beide uiteinden van de railroede zitten eindknoppen. De eindknoppen zorgen ervoor dat railroedes netjes worden afgewerkt en maken railroedes helemaal af. Voor de railroede Slim uit onze collectie hebben we standaard eindknoppen, voor de railroede Design uit onze collectie heb je de keuze uit standaard eindknoppen of Design eindknoppen. Met een Design eindknop geef je de railroede een luxe uitstraling. Je stelt jouw railroede volledig zelf samen. Door een passende eindknop te kiezen match je de railroede met de rest van het interieur.

Hoge kwaliteit

De railroedes uit onze collectie zijn van hoge kwaliteit en worden volledig afgewerkt geleverd inclusief de benodigde montagesteunen, eindknoppen, eindstoppen, runners, schroeven en pluggen. De meegeleverde runners zijn geschikt voor gordijnen met een enkele of dubbele plooi. Heb je een wave gordijn? Dan worden er speciale waverunners meegeleverd met jouw railroede. Voor iedere situatie is er een passende oplossing en wij bieden je deze. Onze railroedes worden van begin tot eind op maat gemaakt, wij vragen jou alleen om de gewenste maten.

Railroedes: vraag & antwoord

 

Wat is een railroede?

Een railroede is een ophangsysteem waaraan je gordijnen kunt ophangen. Een railroede heeft een glijkanaal waar runners doorheen schuiven. Deze runners bevestig je met meegeleverde haken aan het gordijn.

Wat is zijn de voordelen van een railroede?

Met onze collecte railroedes combineer je de uitstraling van een gordijnroede met het gemakt van een gordijnrails. Onze railroedes worden van begin tot eind volledig op maat en naar jouw wens gemaakt.

Heb je voor een railroede inslagringen nodig?

Nee, voor een railroede heb je geen inslagringen nodig omdat je het gordijn bevestigd met haakjes aan de runners. Als je inslagringen in je gordijn wilt hebben, kies dan voor een gordijnroede. Hier heb je geen runners en haakjes voor nodig.

Is een railroede geschikt voor alle gordijnen?

Ja, onze railroedes zijn geschikt voor vrijwel alle geplooide gordijnen, de meegeleverde runners zijn geschikt voor gordijnen met een enkele of dubbele plooi. Kies je voor een wave gordijn? Dan worden er speciale waverunners meegeleverd.

Kunnen de runners uit de railroede vallen?

Nee door de bijgeleverde eindknoppen en eindstoppen worden de runners tegengehouden en er niet uit kunnen vallen.