Filteren 1

Zwarte houten jaloezieën

Op zoek naar zwarte houten jaloezieën? Deze shop je tegen een zeer scherpe prijs bij ons. Zwarte houten jaloezieën zijn gemakkelijk te combineren met de rest van je interieur en zijn toepasbaar in iedere ruimte, van je woonkamer tot je slaapkamer. In een handomdraai regel je met de tuimelstand van jouw zwarte houten jaloezie de gewenste lichtinval en privacy. Zwarte houten jaloezieën vind je in verschillende houtsoorten en lamelbreedtes. Kies voor een 50 mm brede gladde lamel van lindehout of juist voor een 65 mm brede bamboe lamel met een houtstructuur, om zo je zwarte houten jaloezie helemaal naar jouw wens samen te stellen. Bekijk onze collectie hieronder en vraag alvast je kleurstalen aan!
Gekozen filters:
 1. Zwart Remove This Item

Artikel(en) 13-13 van 13

Page
per pagina
Selecteer aflopende weergave
 1. houten jaloezie op maat 65 mm zwart
  Houten jaloezie op maat 65 mm
  • Effen afgelakt
  • 65 mm lindehout
  • Extra brede lamellen
  v.a.  109,-
  Houten jaloezie op maat 65 mm
  v.a.  109,-
  • Effen afgelakt
  • 65 mm lindehout
  • Extra brede lamellen
  Gratis kleurstalen

Artikel(en) 13-13 van 13

Page
per pagina
Selecteer aflopende weergave

 

Zwarte houten jaloezieën op maat

Wanneer je kiest voor zwarte houten jaloezieën op maat dan kies je voor superieure kwaliteit. Zwarte houten jaloezieën uit onze op maat gemaakte collectie worden van begin tot eind op maat gemaakt en aangepast aan jouw wensen. Zo is op maat gemaakt ook écht op maat gemaakt. Bij een op maat gemaakte houten jaloezie in het zwart bepaal jij de kleursoort, de bedieningszijde en de afmetingen. Zo weet je zeker dat de houten jaloezie perfect past in jouw interieur. Je hebt de keuze uit verschillende zwarttinten, ook is het mogelijk om jouw zwarte houten jaloezie te voorzien van ladderbanden.

Naast zwarte houten jaloezieën op maat kun je bij ons ook kant en klare zwarte houten jaloezieën bestellen. Kant en klare jaloezieën in het zwart worden snel geleverd en zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten. Ook met kant en klare zwarte houten jaloezieën creëer je een sfeervolle uitstraling, net zoals je dat doet met zwarte houten jaloezieën op maat. Welke keuze je ook maakt, je weet zeker dat je bij Raamdecoratie.com een kwalitatieve zwarte houten jaloezie koopt!

 • Verschillende lamelbreedtes

  Zoals hierboven al werd aangegeven, heb je de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende houtsoorten en tinten. Daarnaast kun je kiezen uit diverse lamelbreedtes. De meest gekozen lamelbreedte is 50 mm. Wanneer je op zoek bent naar een zwarte houten jaloezie met smallere lamellen, dan is een 25 mm houten jaloezie zwart zeer geschikt voor jou. Ben je juist op zoek naar extra brede lamellen, dan zijn 65 mm brede lamellen perfect voor jou. Iedere lamelbreedte heeft een ander karakter en dus ook een andere uitstraling. Om de lamelbreedte te vergelijken en te beoordelen kun je gratis kleurstalen aanvragen. Zo weet je zeker dat je een variant uit onze collectie zwarte houten jaloezieën kiest welke perfect past in jouw interieurstijl.

 

  Waarom onze zwarte houten jaloezieën?

 • Kant en klaar of op maat
 • Hoge kwaliteit
 • Ladderkoord of -band
 • Scherpe prijs
 • Gratis kleurstalen
 • Gratis en snel geleverd

Sfeer met zwart

Zwart wordt vaak gebruikt in sfeervolle, warme en stoere interieurs. Door de lamellen volledig open te zetten zorg je voor veel lichtinval. Vind je zwart toch te donker? Dan zou je kunnen kiezen voor een lichtere tint.

In onze collectie vind je naast volledig effen lamellen ook lamellen met een andere afwerking. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor zwarte houten jaloezieën van bamboe, met een natuurlijke afwerking of een ruwe afwerking.

Bij ons is het mogelijk om gratis kleurstalen aan te vragen van de diverse zwarte houten jaloezieën. Zo kun je de kleur, het materiaal en de kwaliteit van de houten jaloezieën zwart eerst zelf thuis ervaren. Zo helpen we jou graag bij het kopen van zwarte houten jaloezieën!Zwarte houten jaloezieën: vraag & antwoord


Wat is het verschil tussen kant en klaar of op maat gemaakt?

In ons assortiment vind je een collectie kant en klare zwarte houten jaloezieën en een collectie op maat gemaakte zwarte houten jaloezieën. Kant en klare zwarte houten jaloezieën zijn verkrijgbaar in vaste breedte- en hoogtematen en hebben een uitstekende basiskwaliteit. Zwarte houten jaloezieën uit onze op maat gemaakte collectie worden van begin tot eind op maat gemaakt en stel je volledig zelf samen.

Welke verschillende lamelbreedtes zijn er beschikbaar?

In onze collectie zwarte houten jaloezieën vind je jaloezieën met lamelbreedtes van 25 mm, 50 mm en 65 mm. Iedere lamelbreedte heeft andere karaktereigenschappen en zorgt voor een unieke uitstraling.

Hoe monteer ik zwarte houten jaloezieën?

Het monteren van je nieuwe jaloezieën gaat snel en eenvoudig. Montagebenodigdheden en -instructies worden meegeleverd. Je schroeft de schaarsteunen eenvoudig aan de muur of in het kozijn, waarna je vervolgens de bovenbak van de jaloezie aan de steunen bevestigt.