Filteren 1

Overgordijnen

Jouw ruimte sfeervol aankleden doe je met onze overgordijnen op maat. Overgordijnen zijn dicht van structuur, ze houden het zonlicht tegen en vaak de volledige de inkijk van buitenaf. In onze collectie overgordijnen op maat bieden we ook overgordijnen aan die volledig verduisteren. Iedere gordijnstof heeft een unieke uitstraling en structuur. We gebruiken enkel de beste kwaliteit gordijnstoffen waardoor de gordijnen soepel vallen en lang mee gaan. Onze overgordijnen op maat worden met veel aandacht, van begin tot eind op maat gemaakt. Kortom, onze kwalitatieve overgordijnen op maat creëren een warme sfeer en bieden privacy. Wij bieden voor ieder interieur en iedere situatie de perfecte oplossing.
Gekozen filters:
 1. Turquoise Remove This Item

1 Artikel(en)

per pagina
Selecteer aflopende weergave
 1. Velours gordijn Bright Hemelsblauw
  Gordijn op maat Velours Bright lichtdoorlatend | Overgordijn
  • Lichtdoorlatend overgordijn
  • Velours stof
  • Biedt privacy
  v.a.  6,-
  Gordijn op maat Velours Bright lichtdoorlatend | Overgordijn
  v.a.  6,-
  • Lichtdoorlatend overgordijn
  • Velours stof
  • Biedt privacy
  Gratis kleurstalen

1 Artikel(en)

per pagina
Selecteer aflopende weergave
gratis advies en meetservice thuis

 

Overgordijnen op maat

Ben je op zoek naar een op maat gemaakt overgordijn? Deze vind je bij ons. Overgordijnen zijn gordijnen met een dikke en dichte structuur. In onze collectie vind je ook overgordijnen met een volledig verduisterende stof. Overgordijnstoffen blokkeren het dag- en zonlicht. Ook bieden ze privacy.

Onze overgordijnen op maat worden van begin tot eind voor jou op maat gemaakt. Jij bepaalt onder andere de stof, kleur, ophangmethode en de afmetingen.

Wil je de kwaliteit van de stof eerst thuis ervaren? Dan kun je gebruik maken van de gratis kleurstalenservice. Je ontvangt dan een stuk van de stof thuis. Op deze manier kun je op je gemak de juiste keuze maken.

Wanneer je kleurstalen aanvraagt, ontvang je deze binnen 2 werkdagen in je brievenbus. De levertijd van een op maat gemaakt overgordijn is 15 werkdagen.

De collectie overgordijnen

Onze collectie overgordijnen op maat bestaat uit unieke en soepel vallende stoffen. De stoffen zijn dicht van structuur en laten weinig licht door. Daarnaast hebben we stoffen in de collectie die helemaal geen licht doorlaten. Alle stoffen bieden privacy.

Het Woven gordijn heeft een stoere, grof geweven structuur. Dit gordijn is ook leverbaar met een verduisterende coating. Deze coating wordt aan de achterzijde van de stof aangebracht en heeft een witte kleur.

Zoals eerder genoemd worden onze overgordijnen op maat compleet, van begin tot eind op maat gemaakt op basis van jouw wensen. Naast de stof en de kleur bepaal je zelf hoe het gordijn opgehangen moet worden. Je kunt kiezen voor het ophangen aan een rail of roede. Bij het ophangen aan een rail kun je kiezen op welke wijze het overgordijn geplooid moet worden. Je kunt kiezen voor een enkele, dubbele of een wave plooi. Wanneer je kiest voor het ophangen aan een roede, dan kun je kiezen uit verschillende kleuren inslagringen.

Verduisterende gordijnen

Zoals hierboven al beschreven vind je in onze collectie ook verduisterende gordijnen. De stof van deze gordijnen is 100 procent verduisterend. Dit komt door de speciale witte coating op de achterzijde van de stof. Naast de verduisterende werking heeft de coating ook een warmte werende werking. Wil jij je slaapkamer volledig verduisteren? Kies dan voor een volledig verduisterend gordijn!

 

Waarom onze overgordijnen op maat

 • Compleet op maat gemaakt
 • Unieke stoffen
 • Lichtdoorlatend én verduisterend
 • Riant geplooid
 • Gratis kleurstalen
 • Gratis en snelle levertijd

Absolute sfeermakers

Een overgordijn op maat zorgt voor een huiselijke en warme uitstraling van je interieur. In iedere ruimte kan een overgordijn toegepast worden.

In slaapkamers wordt er vaak gekozen voor verduisterende overgordijnen. Dit zal de nachtrust ten goede komen. In leefruimtes waar privacy een belangrijke rol speelt wordt er vaak gekozen voor een lichtdoorlatend overgordijn. Zo profiteer je overdag van het daglicht en ’s avonds van je privacy.

Een gordijn zet de toon in je interieur. Daarnaast draagt een gordijn bij aan een goede akoestiek. De stof heeft namelijk een geluiddempende werking. Door de ruime keuze aan stoffen en kleuren vind je bij ons altijd een overgordijn dat perfect past bij jou.

Hoogwaardige overgordijnen op maat

De kwaliteit van de overgordijnen op maat staat bij ons voorop. Al onze op maat producten wordt met veel zorg perfect op maat gemaakt. Daarnaast maken we enkel gebruik van de beste kwaliteit stoffen. Daardoor blijven onze gordijnen lang mooi en gaan ze lang mee.

De gordijnstoffen hebben een hoge kleurechtheid en een laag krimppercentage. Voor het plooien van je gordijn gebruiken wij altijd voldoende stof. Zo hangt het overgordijn mooi in alle standen.

Om je te helpen bij het maken van de juiste keuze, bieden wij een gratis kleurstalenservice aan. Je ontvangt dan een stukje van de stof thuis. Zo kun je de kwaliteit van de stof zelf thuis ervaren.