Gordijnen

Gordijnen kopen? Door jouw woning aan te kleden met gordijnen bepaal je de sfeer en warmte in jouw ruimte. Natuurlijk verschilt het per persoon wat je precies wilt als je op zoek gaat naar een gordijn voor in jouw ruimte. Om de goede keuze te maken waar je jarenlang plezier van hebt is het belangrijk om goed na te denken over de stofsoort, de kleur en de transparantie.
Hoe maak je de juiste keuze uit zo’n groot aanbod? Wij helpen je graag met de zoektocht naar de perfecte gordijnen, want zo creëer je een plek waar jij je helemaal thuis voelt. Bekijk hieronder onze ruime collectie gordijnen en vraag gratis kleurstalen aan zodat je de kleur en stofkwaliteit thuis op je gemak kunt ervaren.

Artikel(en) 7-12 van 31

per pagina
Selecteer aflopende weergave
 1. GORDIJN OP MAAT WEAVE
  • Transparante inbetween
  • Moderne linnenlook
  • Behoudt uitkijk
  vanaf  35,-
  Gratis kleurstalen
 2. GORDIJN OP MAAT FINE
  • Transparante inbetween
  • Fijn geweven stof
  • Behoudt uitkijk
  vanaf  37,-
  Gratis kleurstalen
 3. GORDIJN OP MAAT RIB VELOURS
  • Lichtdoorlatende inbetween
  • Rib velours stof
  • Biedt privacy
  vanaf  25,-
  Gratis kleurstalen
 4. GORDIJN OP MAAT SOFT
  • Dim-out overgordijn
  • Luxe, fijn geweven stof
  • Biedt volledige privacy
  vanaf  40,-
  Gratis kleurstalen
 5. GORDIJN OP MAAT GLOSS
  • Transparante inbetween
  • Subtiele glans
  • Behoudt uitkijk
  vanaf  51,-
  Gratis kleurstalen
 6. GORDIJN OP MAAT YARN
  • Lichtdoorlatend overgordijn
  • Extra grof geweven
  • Biedt privacy
  vanaf  31,-
  Gratis kleurstalen

Artikel(en) 7-12 van 31

per pagina
Selecteer aflopende weergave
meetservice

Gordijnen: vraag & antwoord

 

🔍 Wat is een gordijn?

Een gordijn is een stof dat vaak met de naaimachine bewerkt wordt om voor het raam te plaatsen. Hiermee kun je de lichtinval en privacy bepalen. Ook worden gordijnen geplaatst om sfeer te creëren in huis. De meeste gordijnen worden aan een gordijnrails gemonteerd. Gordijnen die voorzien zijn van ringen kunnen aan een gordijnroede gemonteerd worden.

❓ Kan ik ook losse stof bestellen?

Nee, dat is niet mogelijk. Wij leveren enkel gordijnen die volledig zijn afgewerkt en direct klaar zijn voor montage. Onze gordijnen zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit stoffen en worden riant geplooid.

🌕 Wat is een vitrage?

Een vitrage is een gordijn met een dunne, transparante stof. Een vitrage stof blokkeert de felle zonnestralen maar laat wel veel daglicht binnen. Met een vitrage behoud je de doorkijk naar buiten.

🌗 Wat is een inbetween?

Een inbetween zit qua stofdikte en transparantie tussen een vitrage en een overgordijn in. Een inbetween stof filtert het daglicht warm en beperkt een deel van de inkijk. De mate van lichtinval en privacy is afhankelijk van de dikte van de stof.

🌑 Wat is een overgordijn?

Een overgordijn blokkeert een groot deel van de lichtinval en zorgt voor privacy. Een overgordijn stof heeft een dichte en dikke structuur. In onze collectie vind je ook volledig verduisterende overgordijnen. Deze zijn 100% licht- en zichtdicht.

🥻 Hoe kan ik mijn gordijn laten plooien?

Kies je voor montage aan een rail? Dan kun je onze op maat gemaakte gordijnen voorzien van een enkele, dubbele of een wave plooi. Standaardmaat gordijnen kun je zelf plooien. Een gordijn dat gemonteerd wordt aan een roede wordt geleverd met inslagringen.

🏠 Wat zijn kamerhoge en kamerbrede gordijnstoffen?

Een kamerhoge stof is qua hoogte beperkt, de breedte daarentegen is onbeperkt. Kamerhoge stoffen hebben geen verticale naden omdat er geen stroken stof aan elkaar gezet worden. Dus wil je een gordijn zonder naden? Kies van voor een kamerhoge stof. Vaak zijn dit de dunnere stofsoorten zoals vitrages en inbetweens.

Een kamerbrede stof is qua hoogte én breedte vrijwel onbeperkt. Dit komt omdat kamerbrede gordijnstoffen tijdens de confectie aan elkaar genaaid worden. Hierdoor ontstaat er een verticale naad tussen de stroken stof. Vaak zijn dit de dikkere stofsoorten zoals overgordijnen en verduisterende gordijnen.

 

Gordijnen kopen

Met gordijnen kleed je de ruimte aan. Het is de finishing touch van jouw woning en het geeft een ruimte meer warmte. Onze collectie bestaat uit verschillende soorten gordijnen, zoals vitrages, inbetweens en overgordijnen. Denk goed na over wat je wensen zijn, want zo kun je gericht op zoek gaan naar een passende oplossing.

Wat zijn jouw wensen?

Of je nou op zoek bent naar meer sfeer in je woonkamer of verduistering van je slaapkamer, met een gordijn vind je altijd wat je zoekt. Ook zorgen gordijnen ervoor dat het geluid in de ruimte gedempt wordt. Kortom, gordijnen brengen veel sfeer en zijn functioneel. Ga je voor het perfecte resultaat? Dan kun je ervoor kiezen om de gordijnen te combineren met een andere soort raambekleding.

Onze gordijnstoffen

Onze collectie gordijnen bestaat uit veel verschillende stoffen. Elke stof heeft een eigen structuur en heeft een andere transparantie. In onze collectie vind je verschillende soorten gordijnen.

Vitrages zijn dunne en vaak transparante gordijnen. Vitrages laten veel licht door en beperken de doorkijk minimaal. Inbetweens zitten qua stofdikte transparantie tussen een vitrage en een overgordijn in. Een overgordijn is namelijk een stuk dichter van structuur. Er zijn overgordijnen die nagenoeg geen licht doorlaten, daarnaast zijn er ook overgordijnen die 100 procent verduisteren. Deze gordijnen vind je in onze collectie verduisterende gordijnen.

Onze gordijnstoffen zijn er met verschillende structuren. We leveren gordijnstoffen met gladde tot ruwe structuren. Naast de stofstructuren hebben we veel kleuren in ons gordijnen assortiment. Zou je de structuur en de kleur van het gordijn thuis willen ervaren? Vraag dan gratis kleurstalen aan.

Goedkope gordijnen

Bij Raamdecoratie.com staan we garant voor kwaliteit gecombineerd met een goede prijs en een uitstekende service. Ook met een klein budget kun je bij ons terecht voor je goedkope gordijnen. Wanneer je gordijnen bij ons bestelt, weet je zeker dat je een goed product krijgt tegen een scherpe prijs. Doordat we alleen kwalitatief goede stoffen gebruiken kun je extra lang genieten van je aankoop. Met onze moderne collectie bieden wij voor iedere ruimte een passende oplossing. Jou adviseren in je zoektocht naar goedkope gordijnen doen we graag, neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je verder. Laat je wensen uitkomen en bestel je gordijnen goedkoop online!

 

Onze voordelen

Wil je ook gordijnen kopen? Bij ons kun je profiteren van diverse voordelen

 • Meet- en montageservice
 • Uitstekende kwaliteit
 • Veel stofsoorten en kleuren
 • Gratis kleurstalen
 • Voordelig
 • Gratis en snelle levering

Voordelige gordijnen

Wij maken het mogelijk om uitstekende kwaliteit gordijnen te bestellen voor een aantrekkelijke prijs. De op maat producten worden compleet, van begin tot eind voor je op maat gemaakt. Onze kant en klare gordijnen worden direct uit voorraad geleverd. De levertijd van onze op maat gemaakte gordijnen bedraagt 15 werkdagen. Voor de standaardmaten geldt een levertijd van 3 werkdagen. Wij hanteren géén verzendkosten. Onze voordelige gordijnen heb je dus gratis en snel in huis.

Gordijnen ophangen

Onze gordijnen op maat zijn leverbaar voor montage aan een rail of aan een roede. Wanneer je kiest voor montage aan een rail, dan kun je kiezen tussen diverse plooisoorten. Zo kun je kiezen voor een enkele, dubbele of een wave plooi. Kies je voor montage aan een roede? Dan kun je kiezen uit verschillende inslagringen.

Onze kant en klare gordijnen worden compleet geleverd met montageinstructie, maar exclusief ophangrail- of roede. Onze kant en klare gordijnen kunnen wel gemonteerd worden aan een ophangrail- of roede. Wil je het gordijn aan een rail ophangen? Dan kun je de meegeleverde ophanghaakjes gebruiken. Kies je liever voor een roede? Geen probleem, onze kant en klare gordijnen bevatten namelijk een tunnel om de roede doorheen te schuiven.

Vragen over gordijnen?

Het is tijd om een kijkje te nemen tussen het ruime aanbod gordijnen. Heb je nog vragen of kun je wel wat advies op maat gebruiken? Neem gerust contact met ons op en wij helpen je graag bij de zoektocht naar jouw droomgordijnen.