Velours gordijnen

Op zoek naar prachtige velours gordijnen voor in jouw huis? Deze vind je bij ons in de collectie. Bij je zoektocht naar velours gordijnen kom je vast ook de termen velvet gordijnen en fluwelen tegen. Deze drie termen worden door elkaar heen gebruikt, maar hiermee wordt dezelfde gordijnstof bedoeld. Velours gordijnen worden gemaakt van een zachte fluwelen stof. De zachte fluwelen stof geeft een luxe uitstraling aan je inrichting. Onze velours gordijnen worden van begin tot eind speciaal voor je op maat gemaakt. Bekijk onze collectie en vraag gratis kleurstalen aan.

 

Stijlvolle fluwelen gordijnen

Een fluwelen gordijn is een sfeervolle toevoeging in ieder interieur. Welke woonstijl je ook hebt, een fluwelen gordijn past altijd in je inrichting. Fluwelen gordijnen zijn dus een absolute sfeermaker voor in jouw huis. Onze fluwelen gordijnen zijn leverbaar in veel neutrale en populaire kleuren zoals oudroze en donkergroen. Welke kleur heeft jouw voorkeur?

De term velours

De term velours komt oorspronkelijk uit de Franse taal en staat voor fluweel. Velours gordijnen worden daarom ook wel fluwelen gordijnen genoemd. Een velours stof wordt gemaakt door twee stoflagen aan elkaar te weven. Vervolgens worden de draden van deze stoflagen tussen beide stoflagen weer doorgesneden. Deze draden worden omhoog geborsteld waardoor de fluwelen toplaag ontstaat. Hierdoor krijgt het velours gordijn een natuurlijke glans en komt de kleur nog beter tot zijn recht.

Velours gordijn op maat

Ons velours gordijnen worden volledig op maat gemaakt. Je bepaalt zelf de perfecte afmetingen en de kleur. Wil je graag velours gordijnen met een plooi? Kies dan voor montage aan een rail. Je hebt dan de keuze uit een enkele, dubbele of een wave plooi. Kies je voor montage aan een roede? Dan heb je de keuze uit diverse inslagringen. Bij ons kun je dus je velours gordijn op maat volledig naar jouw wensen samenstellen.

 

    Waarom onze velours gordijnen?

  • Luxe, zachte fluwelen stoffen
  • Top kwaliteit stoffen
  • 100% op maat
  • Met plooi of ringen
  • Gratis kleurstalen
  • Gratis en snel in huis

Verduisterende velours gordijnen

In onze collectie vind je ook verduisterende velours gordijnen. Dit zorgt ervoor dat het donker en koel blijft op de kamer. Velours gordijnen zijn dus ideaal voor slaapkamers of andere ruimtes waar privacy gewenst is. Ons velours gordijn biedt verduistering en daarmee dus ook volledige privacy. Het is niet mogelijk om door de velours gordijnen naar binnen te kijken.

Kwaliteit velvet gordijnen

Kwaliteit staat bij ons voorop. Voor de productie van onze velvet gordijnen gebruiken we alleen de beste kwaliteit velvet stoffen en technieken. Hierdoor weet je zeker dat het velvet gordijn lang mooi blijft. Daarnaast werken wij onze velvet gordijnen aan de onderzijde af met een zoom.

Populaire gordijnen

Sfeermakers