Filteren 1

Elektrische duo rolgordijnen

Elektrische duo rolgordijnen shop je voordelig online bij Raamdecoratie.com. Met slimme duo rolgordijnen profiteer je van gemak, comfort en veiligheid. Onze duo rolgordijnen worden elektrisch aangedreven met motoren en zijn eenvoudig te bedienen. Dit maakt het mogelijk om op afstand de gewenste mate van lichtinval en privacy te bepalen. Al onze elektrische duo rolgordijnen worden van begin tot eind op maat gemaakt en stel je volledig zelf samen. Hierbij heb je de keuze uit verschilende stofsoorten en kleuren. Voor welke kleur kies jij?
Gekozen filters:
 1. Grijs Remove This Item

2 Artikel(en)

per pagina
Selecteer aflopende weergave
 1. Duo Rolgordijn Op Maat Dual Profiel Ombergrijs
  Elektrisch Duo rolgordijn op maat Dual Open lichtdoorlatend
  • Inclusief MotionBlinds motor
  • Grove weefstructuur
  • Uitkijk en privacy
  v.a.  209,-
  Elektrisch Duo rolgordijn op maat Dual Open lichtdoorlatend
  v.a.  209,-
  • Inclusief MotionBlinds motor
  • Grove weefstructuur
  • Uitkijk en privacy
  Gratis kleurstalen
 2. Elektrisch Duo rolgordijn op maat Nature Open lichtdoorlatend
  v.a.  229,-
  • Inclusief MotionBlinds motor
  • Natuurlijk en fijn geweven
  • Uitkijk en privacy
  Gratis kleurstalen

2 Artikel(en)

per pagina
Selecteer aflopende weergave
gratis advies en meetservice thuis

 

Volledig op maat gemaakt

Alle elektrische duo rolgordijnen uit onze collectie worden op maat gemaakt. Dit betekent dat ieder elektrisch duo rolgordijn van begin tot eind volledig op maat gemaakt wordt, waarbij je het elektrische duo rolgordijn samenstelt naar jouw wensen. Zo kies je de gewenste stofsoort en kleur, ook bepaal je zelf de bedieningszijde en de profielkleur. Daarnaast vul je zelf de gewenste maten in.

Elektrische duo rolgordijnen kopen

Slimme duo rolgordijnen maken je leven aangenamer. Je profiteert van comfort, veiligheid en energiebesparing. In ons assortiment vind je sfeervolle elektrische duo rolgordijnen. Elektrische duo rolgordijnen kopen is heel eenvoudig en doe je snel en veilig online!

Scan, verbind en bedien

Al onze slimme duo rolgordijnen worden aangedreven door motoren van het kwalitatieve merk Motionblinds. Je bedient de duo rolgordijnen eenvoudig op afstand, ook zijn de duo rolgordijnen te bedienen door middel van een pull cord aan het duo rolgordijn. Het is dé ideale toevoeging als je jouw ruimte nog slimmer wilt inrichten! Voordat je de duo rolgordijnen kunt bedienen, dien je ze eerst te installeren. Dit doe je eenvoudig via de Motionblinds Bluetooth app door de QR-code te scannen. De app vertelt je precies wat je moet doen om de installatie te voltooien, waarna je de duo rolgordijnen binnenshuis kunt bedienen vanaf je telefoon.

Extra accessoires

Wens je jouw elektrische duo rolgordijnen ook te bedienen als je niet thuis bent? Bestel dan een Motionblinds wifi bridge. Door middel van een wifi bridge is het mogelijk om jouw elektrische duo rolgordijnen mee te laten bewegen op het ritme van jouw leven, door voorgeprogrammeerde scènes en timers in te stellen.

Daarnaast verbind je de elektrische duo rolgordijnen via de wifi bridge eenvoudig met andere smart home assistenten als Google, Alexa, SmartThings, IFTTT, Loxone, Mediola en KlikAanKlikUit. Hierdoor kunnen jouw ruimtes op elk moment en vanaf iedere plek bediend worden. Dit zorgt voor ultieme controle en draagt bij aan de veiligheid van jouw woning.

 

Waarom onze duo rolgordijnen elektrisch?

 • Volledig op maat gemaakt
 • Eenvoudig draadloos installeren
 • Eenvoudig te integreren in een smart home
 • Verbinden met smart home assistenten
 • Altijd en overal controle over je ruimtes
 • Gemak, comfort en uitstraling gecombineerd

Kies slim, kies elektrische duo rolgordijnen

Als je voor elektrische duo rolgordijnen uit onze collectie kiest dan kies je voor kwaliteit. Door de kwalitatieve stoffen en de sterke systemen profiteer je van de beste kwaliteit en weet je zeker dat je elektrische duo rolgordijnen lang meegaan. Het is ook mogelijk om een stukje van de stof thuis te ervaren, vraag hiervoor gratis kleurstalen aan. Gratis kleurstalen ontvang je in de meeste gevallen binnen twee werkdagen in de brievenbus. Met onze kleurstalen kun je de stof en de kleur beoordelen en matchen met de rest van je interieur. Zo weet je zeker dat je een goede keuze maakt.


Elektrische duo rolgordijnen: vraag & antwoord

Wat zijn elektrische duo rolgordijnen?

Elektrische duo rolgordijnen zijn een elektrische variant op de traditionele duo rolgordijnen. Elektrische duo rolgordijnen kun je bedienen met een afstandsbediening, app of via een smart home-systeem. Zo kun je de duo rolgordijnen eenvoudig elektronisch openen of sluiten.

Hoe werken elektrische duo rolgordijnen?

Elektrische duo rolgordijnen zijn voorzien van een motor waarmee de stof omhoog en omlaag bewogen kan worden. Je kunt de elektrische duo rolgordijnen bedienen met een afstandsbediening, een app op je smartphone of tablet, of zelfs via spraakopdrachten met apparaten zoals Amazon Alexa of Google Assistant.

Zijn elektrische duo rolgordijnen energiezuinig?

Ja, elektrische duo rolgordijnen kunnen bijdragen aan het verlagen van jouw energierekening. Met behulp van voorgeprogrammeerde scènes en timers is het mogelijk om de elektrische duo rolgordijnen op vastgestelde tijdstippen te laten bewegen.

Kan ik zelf elektrische duo rolgordijnen installeren?

Ja, elektrische duo rolgordijnen zijn eenvoudig te installeren, ook zonder technische kennis. Er wordt altijd een montagehandleiding meegeleverd, waarin duidelijk beschreven staat welke stappen er nodig zijn voor een voorspoedige installatie.