Filteren 2

Velux GGL PK04 rolgordijn

Een rolgordijn voor je Velux® PK04 dakraam shop je voordelig bij ons. Onze dakraam rolgordijnen zijn volledig verduisterend dankzij de lichtdichte stof en de aluminium zijprofielen. Daarnaast zorgen de zijprofielen ook voor een strakke, tijdloze uitstraling. Vraag snel gratis kleurstalen aan om de kleuren in het echt te zien. Voor welke variant kies jij?
Gekozen filters:
 1. GGL Remove This Item
 2. PK04 Remove This Item

2 Artikel(en)

per pagina
Selecteer aflopende weergave
 1. Dakraam rolgordijn trend verduisterend
  Dakraam rolgordijn Trend verduisterend
  • Voor alle Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Reflecterende zilvergrijze achterzijde
  v.a.  39,95
  Dakraam rolgordijn Trend verduisterend
  v.a.  39,95
  • Voor alle Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Reflecterende zilvergrijze achterzijde
  Gratis kleurstalen
 2. Dakraam rolgordijn op maat Design verduisterend
  v.a.  59,-
  • Voor Velux, Fakro & Roto
  • Verduisterende stof
  • Perfect op maat gemaakt
  Gratis kleurstalen

2 Artikel(en)

per pagina
Selecteer aflopende weergave

 

Perfect op maat Velux® GGL PK04 rolgordijn

Door de maatcode die vindbaar is aan de binnenkant van je Velux® dakraam ben je er altijd van verzekerd dat het door jou bestelde dakraam rolgordijn perfect past op je dakraam. Onze dakraam rolgordijnen worden in eigen beheer geproduceerd. Hierdoor profiteer je altijd van de scherpste prijs en de hoogste kwaliteit. De Velux® GGL PK04 dakraam rolgordijnen uit onze collectie zijn voorzien van een gesloten cassette en aluminium zijprofielen. De gesloten cassette en zijprofielen zorgen voor een luxe uitstraling en voorkomen lichtkieren. Zo wordt de ruimte altijd volledig verduisterd. Onze dakraam rolgordijnen zijn leverbaar in een aantal populaire en neutrale kleuren. De achterzijde van het Velux® rolgordijn GGL PK04 heeft een speciale coating welke zorgt voor warmtereflectie.

*Perfect passend op alle Velux® dakramen met “PK04" als maatcode in combinatie met een van de volgende typecodes: GGL, GGU, GDL, GEL, GHL, GHU, GIL, GIU, GPL, GPU, GTL, GTU, GUI, GXL, GXU, GZL, GZX, DKL, VEA, VEB, VEC, VFA, VFB, VFE of VIU.

 

Kwalitatief systeem

Het systeem van onze dakraam rolgordijnen is van hoge kwaliteit en zorgt voor ultiem bedieningsgemak. Aan de onderlat van het Velux® GGL PK04 rolgordijn zit een handgreep bevestigd, waarmee je het rolgordijn in de gewenste stand plaatst. Op deze manier bepaal je eenvoudig de mate van lichtinval en privacy. Het kwalitatieve systeem zorgt ervoor dat de stof op spanning blijft en dat deze niet terugschiet in de cassette. Naast al deze voordelen zijn onze dakraam rolgordijnen strak en minimalistisch vormgegeven en beschikbaar in veel verschillende kleuren. Zo is er altijd een voordelig dakraam rolgordijn dat perfect past in jouw interieur. Vraag nu gratis kleurstalen aan om de gewenste kleur te bepalen!