Filteren 2

Velux GGL 6 rolgordijn

Heb je een dakraam in jouw ruimte en wil je deze ruimte volledig verduisteren? Bekijk dan snel ons assortiment dakraam rolgordijnen! In ons assortiment vind je verschillende maat- en typecodes, waaronder een Velux® GGL 6 rolgordijn. Onze dakraam rolgordijnen zijn voorzien van een speciale coating waardoor deze volledig verduisterend zijn. Naast de verduisterende werking hebben ze ook een warmtewerende werking. Door de aluminium zijprofielen worden lichtkieren voorkomen en weet je dus zeker dat je ruimte volledig verduisterd wordt.
Gekozen filters:
 1. GGL Remove This Item
 2. 6 Remove This Item

2 Artikel(en)

per pagina
Selecteer aflopende weergave
 1. Dakraam rolgordijn trend verduisterend
  Dakraam rolgordijn Trend verduisterend
  • Voor alle Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Reflecterende zilvergrijze achterzijde
  v.a.  39,95
  Dakraam rolgordijn Trend verduisterend
  v.a.  39,95
  • Voor alle Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Reflecterende zilvergrijze achterzijde
  Gratis kleurstalen
 2. Dakraam rolgordijn op maat Design verduisterend
  v.a.  59,-
  • Voor Velux, Fakro & Roto
  • Verduisterende stof
  • Perfect op maat gemaakt
  Gratis kleurstalen

2 Artikel(en)

per pagina
Selecteer aflopende weergave

 

Direct passend Velux® GGL 6 rolgordijn

Ons dakraam rolgordijn is direct passend op jouw Velux® GGL 6 dakraam. Het is niet nodig om je dakraam op te meten, je kunt eenvoudig de code aflezen van je dakraam. De code bestaat uit twee delen, namelijk een typecode en een maatcode. De typecode is het eerste deel en bestaat in veel gevallen alleen uit letters, dit zou “GGL” kunnen zijn. De typecode zegt iets over het model dakraam en het materiaal. De maatcode kan uit cijfers of uit een combinatie van cijfers en letters bestaan, dit zou “6” kunnen zijn. Aan de hand van de maatcode zorgen wij dat je een Velux® GGL 6 rolgordijn ontvangt die direct passend is op jouw dakraam.

*Perfect passend op alle Velux® dakramen met “6" als maatcode in combinatie met een van de volgende typecodes: GGL, GGU, GDL, GEL, GHL, GHU, GIL, GIU, GPL, GPU, GTL, GTU, GUI, GXL, GXU, GZL, GZX, DKL, VEA, VEB, VEC, VFA, VFB, VFE of VIU.

 

Hoge kwaliteit voor een scherpe prijs

De productie van ons Velux® GGL 6 rolgordijn hebben wij volledig in eigen beheer waardoor we hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs kunnen garanderen. Het systeem, de zijprofielen en de onderlat van het Velux® GGL 6 rolgordijn zijn gemaakt van aluminium, wat een tijdloze uitstraling creëert. Daarnaast zijn onze dakraam rolgordijnen kant en klaar voor gebruik en verkrijgbaar in diverse trendy kleuren. Om een goed beeld van de stof te krijgen kun je gratis kleurstalen aanvragen.