Filteren 2

Velux GGL 1 rolgordijn

Op zoek naar een voordelig Velux® GGL 1 dakraam rolgordijn? Onze verduisterende dakraam rolgordijnen zijn 100% verduisterend, vochtbestendig en warmte reflecterend. Het rolgordijn is direct passend op jouw Velux® dakraam. Dit verduisterende Velux® GGL 1 rolgordijn heeft een slanke aluminium cassette en zijprofielen. De cassette, zijprofielen en onderlat met borstel voorkomen de meeste lichtkieren. De aluminium materialen geven het dakraam rolgordijn een luxe uitstraling. Het systeem van ons dakraam rolgordijn monteer je supersnel en eenvoudig. Alle benodigde onderdelen voor montage worden meegeleverd.
Gekozen filters:
 1. GGL Remove This Item
 2. 1 Remove This Item

3 Artikel(en)

per pagina
Selecteer aflopende weergave
 1. Dakraam rolgordijn trend verduisterend
  Dakraam rolgordijn Trend verduisterend
  • Voor alle Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Reflecterende zilvergrijze achterzijde
  v.a.  39,95
  Dakraam rolgordijn Trend verduisterend
  v.a.  39,95
  • Voor alle Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Reflecterende zilvergrijze achterzijde
  Gratis kleurstalen
 2. Dakraam rolgordijn op maat Design verduisterend
  v.a.  59,-
  • Voor Velux, Fakro & Roto
  • Verduisterende stof
  • Perfect op maat gemaakt
  Gratis kleurstalen
 3. Dakraam rolgordijn Smart verduisterend
  v.a.  50,99
  • Voor Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Witte achterzijde
  Gratis kleurstalen

3 Artikel(en)

per pagina
Selecteer aflopende weergave

 

Voordelig Velux GGL 1 rolgordijn

Een voordelig Velux GGL 1 rolgordijn shop je online bij ons. De productie van onze dakraam rolgordijnen hebben wij in eigen beheer waardoor we uitsluitend goede kwaliteit bieden. Onze dakraam rolgordijnen die geschikt zijn voor Velux GGL 1 dakramen bestaan uit kwalitatieve onderdelen. Het Velux GGL 1 rolgordijn is voorzien van een luxe aluminium cassette en van een borstel aan de onderlat. Het Velux GGL 1 rolgordijn is te bedienen door middel van een handgreep. Je plaatst het dakraam rolgordijn eenvoudig in de gewenste stand waardoor je zelf de mate van verduistering bepaalt.

*Perfect passend op alle Velux® dakramen met “1" als maatcode in combinatie met een van de volgende typecodes: GGL, GGU, GDL, GEL, GHL, GHU, GIL, GIU, GPL, GPU, GTL, GTU, GUI, GXL, GXU, GZL, GZX, DKL, VEA, VEB, VEC, VFA, VFB, VFE of VIU.

 

Zelf opmeten is niet nodig

De maat van het gewenste dakraam rolgordijn staat aangegeven in het Velux dakraam. Om de maatvoering af te lezen tuimel je het raam eenvoudig naar je toe en lees je het typeplaatje af dat aan de bovenzijde van het draaiende gedeelte bevestigd zit. Zelf meten is dus niet nodig. De code op het typeplaatje bestaat uit twee verschillende delen. Het eerste gedeelte bestaat uit een typecode, bijvoorbeeld ‘GGL’. Het tweede gedeelte is de maatcode, bijvoorbeeld ‘1’. Bij ons passen de maatcodes op alle typecodes. De maatcode is dus leidend. Selecteer deze maatcode bij het bestellen, zo weet je zeker dat je een passend Velux dakraam rolgordijn GGL 1 krijgt. Je ontvangt het Velux® GGL 1 rolgordijn in de meeste gevallen binnen drie werkdagen en je profiteert ook nog eens van drie jaar garantie.