Velux® GGL MK04 rolgordijn

Ben jij op zoek naar een rolgordijn voor je Velux® GGL MK04 dakraam? Bekijk dan eens ons dakraam rolgordijn. Ons dakraam rolgordijn is 100 procent verduisterend. De achterzijde van de stof heeft een speciale coating.
Deze zorgt voor verduistering en voor warmtewering. Hierdoor blijft je slaapkamer of zolder tijdens warme en zonnige zomerdagen koel. Ons rolgordijn voor jouw Velux® GGL MK04 dakraam heeft een luxe cassette en zijprofielen.
 1. DAKRAAM ROLGORDIJN PURE VERDUISTEREND
  • Voor Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Voordeligste keuze
  Vanaf  39,90
 2. DAKRAAM ROLGORDIJN SMART VERDUISTEREND
  • Voor Velux dakramen
  • Verduisterende stof
  • Alle maten in 5 kleuren
  Vanaf  45,95

Meer info

Lees meer over ons dakraamrolgordijn

Past perfect op je Velux® GGL MK04 dakraam

Een code van een dakraam van Velux® bestaat uit meerdere delen. De eerste twee delen zijn van belang. Het eerste deel staat voor het type dakraam. Het tweede deel staat voor de maat van het dakraam. Aan de hand van de type- en maatcode zorgen wij ervoor dat jij een perfect passend Velux® GGL MK04 rolgordijn geleverd krijgt. Doordat het Velux® GGL MK04 rolgordijn perfect past is het plaatsen van het rolgordijn kinderlijk eenvoudig. In slechts een aantal simpele hangt het Velux® GGL MK04 rolgordijn. Zelf meten is niet nodig! Je hoeft alleen de code van je dakraam te weten. De Velux® code “GGL MK04” vind je links of rechts op het dakraam wanneer je hem open tuimelt.

Onze dakraamrolgordijnen worden in eigen beheer produceert en zijn nagenoeg identiek aan originele Velux® dakraamrolgordijnen. Alleen ben je bij ons het voordeligste uit. Zo ontvang je een hoogwaardig rolgordijn tegen de laagste prijs. Ons Velux® GGL MK04 rolgordijn heeft een gesloten luxe cassette en aluminium zijprofielen. De cassette zorgt ervoor dat de rol met stof niet meer zichtbaar is. De aluminium zijprofielen voorkomen de lichtkieren aan de zijkanten. De onderlat met handgreep is voorzien van een borstel aan de onderzijde.

*Perfect passend op alle Velux® dakramen met "MK04" als maatcode in combinatie met een van de volgende typecodes: GGL, GGU, GXU, GZL, GZX, GDL, GEL, GHL, GHU, GIL, GIU, GPL, GPU, GTL, GTU, GUI, GXL, DKL, VEB, VEC, VFA, VEA, VFB, VIU of VFE.


Verduisterend en gebruiksvriendelijk

Ons rolgordijn voor het Velux® GGL MK04 dakraam is strak vormgegeven. Het rolgordijn heeft een strakke en minimalistische uitstraling. Hierdoor is ons Velux® GGL MK04 rolgordijn een geschikte oplossing in ieder interieur. Je kunt kiezen uit de meest populaire kleuren. Welke kleur heeft jouw voorkeur?

Bij een Velux® GGL MK04 rolgordijn is verduistering bijna altijd een vereiste. Daarom leveren wij 100 procent verduisterende stoffen. De speciale coating zorgt voor deze verduistering. Welke kleur je ook kiest, de stof zal volledig lichtdicht zijn. Naast verduistering zorgt de speciale coating voor warmtewering. Zo blijft je slaapkamer of zolder ook tijdens warme zomerdagen koel.

 

Dakraamrolgordijnen

Ontdek hieronder ons dakraamrolgordijn

Velux GGL MK04 verduisterend rolgordijn voorkant

Ons dakraamrolgordijn hangt strak in alle standen. Je bepaalt in een handomdraai de hoeveelheid lichtinval.

Bekijk rolgordijn
Velux GGL MK04 verduisterend rolgordijn gesloten

Je kunt het dakraamrolgordijn eenvoudig volledig sluiten. Zo begin je de volgende dag volledig uitgerust.

Bekijk rolgordijn
Velux GGL MK04 verduisterend rolgordijn detail

Het dakraamrolgordijn is voorzien van een luxe gesloten cassette, zijprofielen en een onderlat met borstel.

Bekijk rolgordijn

 

Populaire raamdecoratie

Sfeermakers