Snelle levering in Nederland, België en Duitsland | Meer dan 50.000 tevreden klanten

Rolgordijnen op maat

Onze collectie rolgordijnen op maat is verkrijgbaar in vier verschillende stofsoorten. Je kunt kiezen voor een transparante, lichtdoorlatende, verduisterende of een screen stof. Deze stoffen zijn leverbaar in veel populaire kleuren. Zo vind je altijd een stof en kleur die bij jouw interieur past. Twijfel je tussen diverse stoffen? Vraag dan gratis kleurstalen aan!
Waar je ook naar op zoek bent, onze collectie rolgordijnen op maat heeft voor iedereen wat wils! Met een rolgordijn op maat kies je voor uitstekende kwaliteit en de perfecte maat. In een aantal simpele stappen stel je jouw perfecte rolgordijn samen. Handige weetjes over onze rolgordijnen op maat vind je onderaan deze pagina.

Rolgordijnen op maat

7 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

7 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rolgordijnen op maat: vraag & antwoord

 

Waarom een rolgordijn op maat?

Rolgordijnen op maat kunnen, zoals de naam al aangeeft, precies op maat worden gemaakt. Zo past het rolgordijn perfect in of op jouw kozijn. Kies je voor maatwerk, dan kies je voor topkwaliteit. Daarnaast heb je de keuze uit een aantal opties die jouw rolgordijn precies de gewenste uitstraling geven.

Welke stof soorten zijn er?

Onze maatwerkcollectie rolgordijnen is verkrijgbaar in vier verschillende stofsoorten. Alle stofsoorten hebben unieke eigenschappen en transparanties. Onze vier verschillende stofsoorten:
- Verduisterende rolgordijnen
- Lichtdoorlatende rolgordijnen
- Transparante rolgordijnen
- Screen rolgordijnen

Wat is zijgeleiding en hoe werkt het?

Met zijgeleiding kun je de onderlat van het rolgordijn vastzetten op bijvoorbeeld een openslaande deur of draai-kiepraam. Vanuit het mechaniek loopt er een metalen koord naar de onderlat toe. Aan deze onderlat zit een oogje waar dit koord doorheen loopt. Het koord zet je vervolgens onderaan vast zodat de onderlat tegen het raam aan blijft zitten.

Rolgordijn op maat bestellen, welke maat vul ik in?

Bestel je een rolgordijn op maat, vul dan de maat in die je wilt ontvangen inclusief de montage steunen. De stof van het rolgordijn in 3,6 cm smaller dan de totale systeem breedte.
Voorbeeld: een rolgordijn op maat van 100 cm breed heeft een stofbreedte van 96,4 cm.

Voor het meten en monteren van rolgordijnen op maat hebben we een aantal handige tips.
- Meet de breedte zowel bovenin als onderin het kozijn. Houd de smalste maat -1 cm aan.
- Zorg altijd voor voldoende hoogte, hiermee voorkom je dat de buis van het rolgordijn in het zicht komt
- Houd rekening met raam- en deurhendels en andere obstakels.

Kan ik de kleur van het systeem kiezen?

Ja dat kan. Onder het systeem verstaan wij het mechaniek, de afdekkapjes van het mechaniek, de bedieningsketting en het koordgewicht. Bij ons heb je de keuze uit de kleuren: wit, crème, grijs, bruin en zwart. Hiermee geef je jouw rolgordijn op maat een luxere uitstraling.

Kan ik de kant van de bedieningsketting zelf bepalen?

Ja dat kan, tijdens het plaatsen van je bestelling vragen we je per rolgordijn de kant van de bedieningsketting aan te geven.

 

Rolgordijnen op maat

Heb je een raam waarvoor een standaardmaat niet geschikt is of wil je absolute topkwaliteit? Dan is een rolgordijn op maat echt iets voor jou. De collectie is leverbaar van 40 cm tot 340 cm breed en tot wél 300 cm hoog! Alle stoffen en materialen zijn van hoge kwaliteit en worden uiteraard geleverd met garantie.  • Rolgordijnen van topkwaliteit

Onze maatwerkcollectie rolgordijnen is van absolute topkwaliteit. Je kunt zelf de gewenste transparantie en kleur kiezen. Om jouw rolgordijn helemaal op maat te maken, heb je bij ons ook de mogelijkheid om de kleur van het systeem, de onderlat en de ketting met koordgewicht te kiezen. Ook kun je de gewenste bedieningszijde kiezen. De onderlat van een rolgordijn op maat wordt gestoffeerd, dit geeft het rolgordijn een extra luxe uitstraling. Geheel op maat dus!

 

Maatwerk, wat is dat?

  Een rolgordijn op maat is bij ons écht op maat gemaakt. Dat wil zeggen dat we geen standaardproduct inkorten tot de door jou gewenste maat, maar het rolgordijn volledig op maat maken. Wanneer je kiest voor een rolgordijn op maat, dan passen we andere systemen en onderdelen toe. De stoffen van onze collectie rolgordijnen op maat zijn dan ook anders dan de stoffen van onze standaard collectie.

   • Waarom kiezen voor maatwerk?

 • - Volledig naar jouw wensen;
 • - Absolute topkwaliteit;
 • - De beste prijs;
 • - Leverbaar met zijgeleiding;
 • - Perfect door ons op maat gemaakt;
 • - Vier stof soorten in vele kleuren;
 • - Tot 340 cm breed en 300 cm hoog.