Rolgordijnen

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn in Nederland het meest populaire type raamdecoratie. En dat is niet voor niets. Rolgordijnen zijn namelijk een voordelige soort raamdecoratie. Ook zijn ze in alle ruimtes toepasbaar en passen ze in iedere woonstijl. Onze rolgordijnen zijn in veel soorten, maten, kleuren, stoffen en kwaliteiten leverbaar, waardoor er altijd wel een rolgordijn is dat past bij jouw interieur. Onze rolgordijnen collectie bestaat uit standaardmaten en op maat gemaakte producten. Standaardmaten zijn voordelig en direct uit voorraad leverbaar.
Rolgordijnen op maat worden door ons perfect voor jou op maat gemaakt. Rolgordijnen zijn leverbaar in verschillende stoftransparanties; transparant, lichtdoorlatend, verduisterend en screen. Dus of je nu op zoek bent naar meer sfeer in je woonkamer of verduistering van je slaapkamer; met een rolgordijn vind je altijd wat je zoekt. Kortom, rolgordijnen zijn sfeervol, praktisch en voordelig. Meer informatie en handige weetjes over onze rolgordijnen vind je onderaan deze pagina.

Artikel(en) 1-6 van 34

Page
per pagina
Selecteer aflopende weergave
 1. ROLGORDIJN EASY LICHTDOORLATEND
  • Lichtdoorlatende stof
  • Biedt privacy
  • Veel standaardmaten leverbaar
  Vanaf  24,95
  Gratis kleurstalen
 2. ROLGORDIJN OP MAAT LICHTDOORLATEND
  • Lichtdoorlatende stof
  • Glad en fijn geweven
  • Beperkt lichtinval en inkijk
  Vanaf  36,-
  Gratis kleurstalen
 3. ROLGORDIJN OP MAAT LICHTDOORLATEND NATURE
  • Lichtdoorlatende stof
  • Natuurlijk geweven
  • Beperkt lichtinval en inkijk
  Vanaf  42,-
  Gratis kleurstalen
 4. ROLGORDIJN EASY VERDUISTEREND
  • Verduisterende stof
  • Witte achterzijde
  • Veel standaardmaten leverbaar
  Vanaf  28,95
  Gratis kleurstalen
 5. ROLGORDIJN OP MAAT VERDUISTEREND TOP COLOR
  • Verduisterende stof
  • Extra voordelig
  • Tot 5,8 m2 stof oppervlakte
  Vanaf  42,-
  Gratis kleurstalen
 6. ROLGORDIJN OP MAAT VERDUISTEREND
  • Verduisterende stof
  • Ideaal voor slaapkamers
  • Tot 7,5 m2 stof oppervlakte
  Vanaf  48,-
  Gratis kleurstalen

Artikel(en) 1-6 van 34

Page
per pagina
Selecteer aflopende weergave
meetservice

Rolgordijnen: vraag & antwoord

 

Wat is een rolgordijn?

Rolgordijnen zijn al lange tijd de meest verkochte raamdecoratie van Nederland. Een rolgordijn bestaat uit vier basisonderdelen, te weten de stof, de onderlat, de buis en het mechaniek. Simpel gezegd is het een gordijnstof dat op een buis gerold kan worden.

Welke transparanties zijn er?

Wij onderscheiden drie transparanties op het gebied van rolgordijnen, te weten;

- Transparante rolgordijnen
- Lichtdoorlatende rolgordijnen
- Verduisterende rolgordijnen

Welke standaardmaten zijn er?

We hebben een ruime collectie standaardmaten rolgordijnen welke direct uit voorraad leverbaar zijn. Onze standaardmaten collectie start bij 40 cm breed en loopt op tot 240 cm breed. Ieder standaard rolgordijn is leverbaar in verschillende maten en kleuren, welke mogelijkheden er zijn vind je bij het product. Is de door jou gewenste maat of kleur niet standaard? Bekijk dan onze collectie rolgordijnen op maat.

Kan ik standaard rolgordijnen zelf inkorten?

Ja dat kan. Dit doe je door de stof, de onderlat en de buis in te korten. Bekijk de video met uitleg over inkorten en montage onderaan deze pagina. Natuurlijk hebben we ook een collectie rolgordijnen op maat.

Rolgordijn monteren, hoe moet ik meten en monteren?

Voor het meten en monteren van rolgordijnen hebben we een paar tips:

- Meet de breedte daar waar je de montage steunen gaat plaatsen.
- Houd rekening met raam- en deurhendels en andere obstakels.

Ik wil niet boren in mijn kozijn, zijn er mogelijkheden?

Wanneer je het rolgordijn niet wilt boren zijn er diverse mogelijkheden. Zo kun je alle op maat gemaakte rolgordijnen klemmen op je draai- kiepraam. Let op, dit kan alleen als je montagesteunen kiest als type systeem.

Ook kun je een aantal van onze standaardmaat rolgordijnen klemmen, plakken of lijmen. Hoe het rolgordijn gemonteerd kan worden vind je in de productomschrijving.

Kan ik de kant van de bedieningsketting zelf bepalen?

Ja dat kan, standaard rolgordijnen worden geleverd met het mechaniek in een aparte verpakking. Je kunt het onderdeel met de ketting dus zowel links als rechts in de buis plaatsen. Kies je voor een rolgordijn op maat dan kun je tijdens het bestellen de gewenste kant aangeven.

 

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn enorm populair. Ze passen in iedere woonstijl en zijn daarnaast makkelijk in het gebruik. Een rolgordijn is leverbaar in diverse stoftransparanties; transparant, lichtdoorlatend, verduisterend en screen. Bij ons kun je kiezen voor standaardmaat rolgordijnen en op maat gemaakte rolgordijnen. We hebben veel standaardmaat rolgordijnen in onze collectie. Deze kunnen direct uit voorraad geleverd worden. Onze rolgordijnen op maat kun je volledig zelf samenstellen en worden perfect voor je op maat gemaakt. Het monteren van een rolgordijn is erg eenvoudig. Alle materialen die je nodig hebt voor het monteren worden meegeleverd.

Een rolgordijn voor iedere stijl

Rolgordijnen passen in iedere woonstijl en ruimte. De mogelijkheden om bij ons een rolgordijn naar jouw wens te bestellen zijn groot. Onze collectie bestaat uit een groot aantal stofkleuren en –structuren. Ook kun je kiezen voor stoffen met decoratieve dessins. Van iedere stof hebben wij gratis kleurstalen voor je klaarliggen. Dus wil je de kleur en structuur van de stof thuis ervaren? Vraag dan kleurstalen aan. Wil je meer warmte creëren met je raamdecoratie? Dan kun je een rolgordijn combineren met een gordijn.

Rolgordijnen, de perfecte maat

Onze standaardmaten collectie rolgordijnen bestaat uit enorm veel maten. Onze breedtematen gaan van 40 cm breed tot 240 cm breed. De maten gaan per 10 cm en soms zelfs met 5 cm omhoog. Bij een standaardmaat rolgordijn kan de breedte die je bestelt zowel de stofbreedte als de totale breedte inclusief het systeem aanduiden. Meer informatie over de breedtes vind je in de productomschrijving bij ieder product.

Zitten de door jou gewenste afmetingen er niet bij? Of wens je een ander rolgordijn? Stel je rolgordijn dan zelf samen en kies voor een rolgordijn op maat. Bij onze op maat gemaakte rolgordijnen bepaal je o.a. zelf de maatvoering, stofkleur, systeemkleur en het materiaal van de ketting.

Stoffen rolgordijnen

De stoffen van onze rolgordijnen worden voornamelijk gemaakt van polyester. Polyester kenmerkt zich door zijn zacht- en duurzaamheid. Polyester is vormvast en behoudt zijn kleur goed, ideaal dus voor het maken stoffen rolgordijnen. Ook is polyester kreukherstellend, wanneer je het rolgordijn een tijdje uithangt zullen eventuele kreuken snel weer verdwijnen. Bij ons vind je een ruime collectie kwalitatieve stoffen rolgordijnen. Heb je vragen over onze verschillende stoffen rolgordijnen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

 

Waarom onze rolgordijnen

 • Voordelig
 • Standaardmaten én maatwerk
 • Veel kleuren en stoffen
 • Veel standaardmaten
 • Snelle levering
 • Gratis kleurstalen

Rolgordijnen, snel geleverd

De levertijd van onze rolgordijnen is verschillend. Onze rolgordijnen collectie bestaat uit standaardmaten en op maat gemaakte producten. Standaardmaten zijn altijd op voorraad en zijn dus direct leverbaar. Op maat gemaakte rolgordijnen worden volledig voor je op maat gemaakt in onze werkplaats. De levertijd hiervan bedraagt 10 werkdagen.

Het rolgordijn monteren

Het monteren van een rolgordijn is erg eenvoudig. Alle onderdelen die je nodig hebt om het rolgordijn te monteren worden meegeleverd. Ook wordt bij ieder rolgordijn een handleiding meegeleverd. Het inkorten van een standaardmaat rolgordijn is ook mogelijk. In de video hieronder zie je hoe je een rolgordijn zelf kunt inkorten en monteren.

voorvertoning