Rolgordijn op maat lichtdoorlatend Trend cassette

Home Rolgordijnen Op maat Rolgordijn op maat lichtdoorlatend Trend cassette
Veel tevreden klanten gingen je voor

9.0/10 op basis van 18175 beoordelingen

Vandaag besteld, morgen in productie
Adviesprijs
98
Onze prijs
 69,-
Jouw voordeel

42%

Levertijd: 5 - 8 werkdagen
Gratis aan huis bezorgd

 • 100% op maat garantie
 • Nu korting op de adviesprijs
 • Betaal in 3 termijnen 0% rente
 • + 1.800.000 ramen bekleed
 • 3 jaar garantie

Dit rolgordijn wordt geleverd met een cassette en zijprofielen. De stof heeft een fijne structuur en zorgt voor een prettig gefilterde lichtinval. Daarnaast biedt de stof privacy.

Doordat de rol stof in een cassette zit voorkom je lichtkieren aan de bovenzijde. De meegeleverde zijprofielen zijn U-vormige strips waar de stof doorheen beweegt. Wanneer je tegen een draai- kiepraam aan monteert zorgen de zijprofielen er ook voor dat de stof niet naar voren toe komt.

100% op maat garantie

Onze op maat gemaakte rolgordijnen worden van begin tot eind op maat gemaakt. Wij korten géén standaardmaten in. 100% op maat herken je doordat je het type systeem, de kleur van het systeem en de bedieningszijde kunt kiezen. Op basis van de afmetingen kiezen wij een passende bovenbuis zodat je rolgordijn nooit zal doorhangen. Zo ben je verzekerd van zuiver maatwerk en dus de allerbeste kwaliteit!

Materiaal

Dit rolgordijn heeft een luxe systeem en hoge kwaliteit stof. Het systeem bestaat voornamelijk uit aluminium en heeft metalen onderdelen. De stof bestaat uit polyester. Deze hoogwaardige materialen zorgen voor een lange levensduur. Ook zijn deze materialen vochtbestendig.

Maatvoering

Jij bepaalt de exacte afmetingen! De breedte die je doorgeeft is de totale breedte van het rolgordijn inclusief het systeem. De hoogte is de totale hoogte inclusief zijprofielen en de cassette.

Zijprofielen

Door de meegeleverde zijprofielen voorkom je lichtkieren. De zijprofielen zijn aan de achterzijde 4,5 cm breed en aan de voorzijde 5 cm breed. Houd een eventueel ventilatierooster en draai- kiepramen gesloten op het moment dat je het rolgordijn naar beneden hebt. Op deze manier voorkom je dat de stof uit de zijprofielen wordt geblazen.

Montage

Het gebruiksvriendelijke systeem monteer je eenvoudig en snel. Binnen een paar simpele stappen hangt je rolgordijn met zijprofielen perfect. Je kunt zowel de cassette als de zijprofielen in de dag of op de dag monteren. Alle benodigdheden worden meegeleverd waardoor montage kinderspel is.

 • Luxe cassette met zijprofielen
 • Lichtdoorlatende stof
 • Biedt privacy
 • Fijne structuur
 • Montage steunen of luxe cassette
 • Vochtbestendig

Kies hieronder de gewenste kleur(en). Wil je van meer dan één product stalen ontvangen? Dan kun je kiezen voor de knop 'in stalenwagentje'. Je ontvangt de kleurstalen binnen enkele werkdagen gratis in je brievenbus.

Gelukt!

De gekozen kleuren zijn in je stalenwagentje geplaatst. Je kunt meer kleuren toevoegen aan je stalenwagentje of je aanvraag afronden.

  Kies je kleuren *
  White
  Off White
  Pure white
  Cream
  Beige
  Sand
  Light ivory
  Beige grey
  Light grey
  Grey
  Dark grey
  Black
  Red orange
  Red
  Dark blue
 

De 5 gouden meet tips


 • Meet zeker twee keer om fouten te voorkomen.
 • Gebruik een rolmaat waarmee je de breedte en hoogte in één keer kunt meten.
 • Meet zowel bovenin, in het midden en onderin het raam. Bestel de kleinst gemeten maat.
 • Houd rekening met raamhendels, verwarmingsbuizen en andere obstakels.
 • Monteer je in de dag? Bestel dan de kleinst gemeten breedte maat -1 cm.*

* Wil je de zijprofielen zijwaarts in de dag vastschroeven neem dan eerst contact op voor het juiste maatadvies.

 

Bij iedere bestelling wordt de montage handleiding meegeleverd.

Download montage handleiding (cassette)

Download montage handleiding (cassette + zijprofielen)


Meet- en montageservice

Wil je advies aan huis en het meten overlaten aan een van onze eigen professionals? Kies dan voor onze meetservice. Wil je volledig ontzorgd worden? Laat dan ook het monteren over aan een van onze eigen professionals.
Lees meer over onze meet- en montageservice