Rolgordijn 200 cm breed

Je bent op zoek naar een rolgordijn van 200 cm breed? Of wellicht ben je op zoek naar een rolgordijn van 2 meter lang? Beide is zeker mogelijk, bij Raamdecoratie.com ben je hiervoor aan het juiste adres. Of het rolgordijn nu 2 meter breed of 2 meter lang moet zijn. Wij van Raamdecoratie.com leveren het gratis en snel. Bij Raamdecoratie.com is er een zeer ruime keuze in op maat of kant en klare producten.

De kant en klare rolgordijnen worden geleverd uit een grote voorraad. Mocht de gewenste keuze er niet bij staan, dan is het mogelijk om te kiezen voor op maat. Wanneer de keuze voor een op maat product wordt gemaakt dien je goed te letten op het invoeren van de juiste maten. Het rolgordijn kan naar eigen wens worden samengesteld. Het samenstellen begint bij het kiezen van een gewenste kleur. Waarna vervolgens de breedte en hoogte maten ingevoerd kunnen worden. De in te voeren breedte bij een rolgordijn op maat is de breedte van het totale eindproduct.

Na deze stap wordt gevraagd om de montagehoogte. Meet vanaf het punt waar het rolgordijn geplaatst wordt tot de vloer om de juiste montagehoogte te kunnen invoeren. Een op maat product wordt speciaal in de werkplaats voor je gemaakt. Waarna het product binnen 10 werkdagen gratis wordt geleverd.

Wat is mogelijk bij een rolgordijn van 200 cm breed?

Er zijn veel mogelijkheden bij een rolgordijn van 2 meter breed of lang. Zo is er keuze uit meerdere beschikbare kleuren en stoffen. Laten we bijvoorbeeld het rolgordijn ‘easy’ nemen op 200 cm breed. Deze maat rolgordijn is een gangbare standaardmaat die geleverd kan worden in zowel lichtdoorlatende- als verduisterende stof. Keuze uit kleuren ‘bright white’ tot ‘grey’. Een rolgordijn van Raamdecoratie.com is een sfeervol en tijdloos accessoire voor de woning. Door de eigenschappen die wij bieden kan een rolgordijn aangepast worden voor elke woonstijl.

Benieuwd naar onze collectie? Bekijk onze hele rolgordijnen hier.

Onze stofsoorten

Ontdek welke stof bij jou past

transparant rolgordijn 200 cm breed

Transparant

Ontdek onze transparante rolgordijnen met een breedte van 200 cm.

Bekijk collectie
lichtdoorlatend rolgordijn 200 cm breed

Lichtdoorlatend

Ontdek onze lichtdoorlatende rolgordijnen met een breedte van 200 cm.

Bekijk collectie
verduisterend rolgordijn 200 cm breed

Verduisterend

Ontdek onze verduisterende rolgordijnen met een breedte van 200 cm.

Bekijk collectiePopulaire raamdecoratie

Sfeermakers