Rolgordijn 130 cm breed

Wij van Raamdecoratie.com leveren veel rolgordijnen van 130 cm breed. Echter komen in ramen, dakramen en schuifpuien ook andere formaten voor. Gelukkig is dat voor ons geen probleem. Op de website van Raamdecoratie.com is er ruimte om het gewenste product samen te stellen. Een rolgordijn van 130 cm breed is een gangbare maat en behoort tot de mogelijkheden. Op de website kan er gekozen worden voor een kant en klaar rolgordijn of een rolgordijn op maat.

Zowel de kant en klare rolgordijnen als de rolgordijnen op maat zijn van hoge kwaliteit. Wanneer er gekozen wordt voor een rolgordijn van 130 cm breed op maat wordt het product binnen 10 werkdagen geleverd. De levertijden voor een kant en klaar rolgordijn bedraagt 3 werkdagen.

Mogelijkheden bij een rolgordijn van 130 cm breed

Wij van Raamdecoratie.com geven een ruime keuze in rolgordijnen als het gaat om patronen en kleuren. Ook kan er gekozen worden voor lichtdoorlatend, transparant of verduisterend. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een rolgordijn van 130 cm breed of een rolgordijn van 200 cm breed. Beide formaten zijn tegen een hoge kwaliteit en scherpe prijs te leveren. De voorwaarden liggen in het voordeel van de klant. Zo wordt ons product gratis bij jou thuis geleverd. Voor elk wat wils in ons ruime assortiment rolgordijnen, gordijnen en jaloezieën.

Onze producten zijn eenvoudig te monteren. Op de website zijn montagehandleidingen te vinden die helpen bij het monteren van het product. Voor alle producten op de website is een montagehandleiding voorhanden.

De keuze voor de juiste kleur kan lastig zijn. Op het computer- of telefoonscherm ziet een kleur er vaak anders uit. Bij Raamdecoratie.com kan een gratis kleurenstaal aangevraagd worden. Zo kan de juiste kleur voor het product gekozen worden.

Wanneer je er zeker van bent dat het rolgordijn 130 cm breed moet zijn, maar er zijn toch nog een paar vragen? Geen probleem, wij staan open voor vragen en advies. Contact kan opgenomen worden via telefoon, chat of WhatsApp. Wij helpen je graag verder.

Benieuwd naar onze collectie? Bekijk al onze kant en klare rolgordijnen hier.

Onze stofsoorten

Ontdek welke stof bij jou past

transparant rolgordijn 130 cm breed

Transparant

Ontdek onze transparante rolgordijnen met een breedte van 130 cm.

Bekijk collectie
lichtdoorlatend rolgordijn 130 cm breed

Lichtdoorlatend

Ontdek onze lichtdoorlatende rolgordijnen met een breedte van 130 cm.

Bekijk collectie
verduisterend rolgordijn 130 cm breed

Verduisterend

Ontdek onze verduisterende rolgordijnen met een breedte van 130 cm.

Bekijk collectiePopulaire raamdecoratie

Sfeermakers