Snelle levering in Nederland, België en Duitsland | Meer dan 50.000 tevreden klanten

Raambekleding schuifpui

Je bent op zoek naar raambekleding voor een schuifpui, maar je weet niet wat er allemaal mogelijk is op het gebied van raamdecoratie? Wij van Raamdecoratie.com staan open voor vragen en geven graag advies over raambekleding voor een schuifpui. Wij verkopen dan ook veel soorten raamdecoratie voor een schuifpui, en hebben de mogelijkheden voor jou op een rij gezet.

Raambekleding schuifpui mogelijkheden

Er is veel mogelijk voor een schuifpui. Het raam is groot van formaat en zorgt voor veel licht in de kamer. Niet iedereen wenst de gehele dag fel zonlicht in de kamer. Een ander vindt privacy een belangrijke keuze om voor raamdecoratie te gaan. Voor degene die zonlicht wil filteren, of zijn privacy wil waarborgen is raambekleding een ideale optie.

Zoals al aangegeven is er voor grote ramen of schuifpuien voldoende raambekleding te vinden. Welke raambekleding het mooiste is voor jouw schuifpui? Dat is natuurlijk een kwestie van smaak. Zo zien we vaak dat lamellen worden geplaatst voor een schuifpui. Lamellen zijn verticale stroken die in de materialen stof en kunststof besteld kunnen worden. Lamellen zijn praktisch doordat ze open en gesloten kunnen worden. Daarnaast is het eenvoudig om lamellen schoon te houden.

Ook erg populair op Raamdecoratie.com zijn gordijnen. Gordijnen geven een groot raam veel sfeer, daarnaast geeft een gordijn een interieur veel warmte. Een gordijn kan in elk interieur geplaatst worden, en wordt vaak gecombineerd met andere soorten raamdecoratie. Onze gordijnen zijn leverbaar in een transparante-, verduisterende of lichtdoorlatende stof. Een gordijn creëert de juiste sfeer aan het interieur.

Wanneer er in dezelfde ruimte kleine ramen aanwezig zijn, kun je ervoor kiezen om de raambekleding in dezelfde kleur te houden. Wanneer de keuze bijvoorbeeld op een bruine stof gordijn valt. Geeft het een mooi geheel wanneer er voor eenzelfde soort bruin als vouw- of rolgordijn gekozen wordt.

Bij het opmeten van raambekleding voor een schuifpui is het belangrijk om goed naar het model van de schuifpui te kijken. Houdt rekening met het handvat of de hendel waarmee de schuifpui geopend of gesloten wordt. Deze kan het rolgordijn in de weg zitten. Wanneer een hendel aanwezig is kan gekozen worden voor een montage op de dag. Dit zorgt ervoor dat de hendel niet in de weg zit van het (rol)gordijn.

Alle gordijnen uit onze collectie bekijken kan hier.

Onze stofsoorten

Ontdek welke stof bij jou past

transparante stof schuifpui

Transparant

Ontdek onze transparante rolgordijnen.

Bekijk collectie
lichtdoorlatende stof schuifpui

Lichtdoorlatend

Ontdek onze lichtdoorlatende rolgordijnen.

Bekijk collectie
verduisterende stof schuifpui

Verduisterend

Ontdek onze verduisterende rolgordijnen.

Bekijk collectiePopulaire raamdecoratie

Sfeermakers