Raambekleding voor grote ramen

Raambekleding voor grote ramen vind je bij ons. Er zijn veel mogelijkheden, in onze ruime collectie vind je productsoorten die erg breed en hoog gemaakt kunnen worden. Onze collectie bestaat uit maatwerk en standaardmaten. Voor unieke, grote ramen is maatwerk vaak de perfecte oplossing.
Bij een op maat gemaakt product bepaal jij de exacte afmetingen. Daarnaast bieden we standaardmaten aan die leverbaar zijn in grote afmetingen. Wij hebben meerdere sfeervolle oplossingen voor grote ramen. Hieronder vind je de meest populaire soorten raambekleding voor grote ramen.

Grote ramen

Voor welke raambekleding kies jij

rolgordijnen raambekleding voor grote ramen

Rolgordijnen

Tot wel 320 cm breed en 300 cm hoog.

Bekijk collectie
duorolgordijnen raambekleding voor grote ramen

Duo rolgordijnen

Tot wel 270 cm breed en 280 cm hoog.

Bekijk collectie
jaloezieen raambekleding voor grote ramen

Jaloezieën

Tot wel 400 cm breed en 320 cm hoog.

Bekijk collectie
vouwgordijnen raambekleding voor grote ramen

Vouwgordijnen

Tot wel 360 cm breed en 320 cm hoog.

Bekijk collectie
plissegordijnen raambekleding voor grote ramen

Plisségordijnen

Tot wel 300 cm breed en 300 cm hoog.

Bekijk collectie
gordijnen raambekleding voor grote ramen

Gordijnen

Tot wel 800 cm breed en 350 cm hoog.

Bekijk collectie

Meer informatie

Raambekleding speciaal voor grote ramen

Onze collectie raamdecoratie voor grote ramen

Kies je voor maatwerk? Dan kies je voor absolute topkwaliteit. Ons maatwerk wordt compleet, van begin tot eind voor jou op maat gemaakt. Maatwerk producten zijn leverbaar in grote breedtes en hoogtes. Naast de perfecte afmetingen bepaal jij volledig hoe het product eruit komt te zien. Zo kun je kiezen uit een ruim kleurenpallet, diverse stofsoorten en materialen. Bovendien zijn er een aantal opties per product aanwezig waarmee je de raambekleding helemaal naar jouw wensen samenstelt.

Standaardmaten zijn op voorraad geproduceerd, hierdoor zijn ze direct leverbaar. Je hebt de keuze uit vaste breedte- en hoogte combinaties. Ook onze standaard raambekleding is leverbaar in diverse kleuren, stoffen en materialen.

 

Waar let je op bij raambekleding voor grote ramen

Wanneer jouw huis voorzien is van grote raampartijen zijn er een aantal dingen waar je op moet letten wat betreft de raambekleding. Allereerst is het belangrijk om te kijken welke functies het raam heeft. Is het een gewoon, vast raam of juist raam met meerdere functies zoals een schuifpui of een draai- kiepraam? Zo is het bij schuifpuien en draai- kiepramen belangrijk om deze eenvoudig te kunnen blijven bedienen. Daarnaast zorgen grote ramen voor veel zon- en daglicht, in welke mate wil jij deze filteren. Denk naast de lichtinval ook aan je privacy.

Om je te helpen bij het kiezen van de perfecte raamdecoratie, kun je gebruik maken van onze gratis kleurstalenservice. Deze service maakt het mogelijk om een aantal kleurstalen thuis te ontvangen. Zo kun je kwaliteit en de kleur van onze raamdecoratie optimaal ervaren. Mocht je hulp nodig hebben, neem dan gerust contact op met een van onze raamdecoratie specialisten!


Populaire raambekleding

Sfeermakers