Piet Boon en DTCH beëindigen samenwerking

In 2013 hebben de twee labels Piet Boon en DTCH een exclusieve collectie raambekleding en kussens ontworpen. Aan deze samenwerking komt nu een eind. De collectie zal niet langer via officiële verkoop kanalen aangeboden worden en is dus ook bij ons niet meer verkrijgbaar.

Als grootste verkooppunt van de Piet Boon blinds by DTCH collectie informeren we je graag over de gevolgen van de beëindiging en de mogelijkheden die er nog wel zijn.

Alternatieven

De Piet Boon by DTCH collectie bestond uit rolgordijnen, jaloezieën, gordijnen en kussens in de drie neutrale kleuren Mist, Stone en Graphite. Mist is een wit tint, Stone een grijs tint en Graphite is antraciet tint.

Voor de jaloezieën en de rolgordijnen hebben we soortgelijke producten in ons nieuwe assortiment beschikbaar. Deze zijn qua kleuren en materialen vergelijkbaar met de Piet Boon blinds by DTCH collectie.piet boon jaloezie frosted wood mist

Houten jaloezie Frosted wood 50 mmpiet boon jaloezie frosted aluminium graphite

Aluminium jaloezie Frosted alu 50 mmpiet boon rolgordijn soft touch

Rolgordijn Soft TouchBeschikbaarheid

Door de beëindiging van de samenwerking zal de collectie niet langer via officiële verkoop kanalen aangeboden worden. Ook via ons zijn er geen Piet Boon blinds by DTCH meer te verkrijgen.

Garantie

Ondanks de beëindiging blijft de gegeven garantie natuurlijk wel van kracht. Heb je een probleem met een van de producten uit de Piet Boon blinds by DTCH collectie maak dit dan kenbaar bij de winkel of webshop waar je het artikel gekocht hebt.

 

Piet Boon lichtdoorlatend rolgordijn

Piet Boon houten jaloezie

Piet Boon aluminium jaloezie