Motionblinds toebehoren

Ons assortiment elektrische raamdecoratie wordt aangedreven door apparaten en accessoires van het merk Motionblinds. Motionblinds is een slimme oplossing op het gebied van elektrische raambekleding en maakt ieders leven aangenamer. Raambekleding met Motionblinds staat garant voor comfort, veiligheid en energiebesparing. Op deze pagina vind je een algemene uitleg over de apparaten en accessoires van Motionblinds.

Wil je al onze mogelijkheden zien? Bekijk dan onze pagina over elektrische raamdecoratie.

fotocollage motionblinds


Motionblinds motor

De volledig draadloze Motionblinds motor zorgt voor ultiem bedieningsgemak en comfort. De eenvoudig te installeren bluetooth motor is oplaadbaar met een universele micro USB-C kabel en kan worden bediend met een Motionblinds afstandsbediening of via de Motionblinds Bluetooth app. Om je rolgordijn buitenshuis te bedienen via een smart home systeem of spraakbediening, is de Motionblinds wifi bridge nodig.

Bestel de Motionblinds CMD-02-P motor
Bestel de Motionblinds CMD-03 motor

Motion-motor

Retrofit upgrade kit

Upgrade jouw bestaande rolgordijn eenvoudig met de Retrofit kit van Motionblinds. Kies uit de CMD-02-P of CMD-03 motor en upgrade jouw rolgordijn naar een intelligent systeem. De motoren zijn geschikt voor rolgordijnen met een buisdiameter van 25 tot 30 mm. De installatie is snel en gemakkelijk. De verstelbare adapter aan het roterende uiteinde van de motor klemt zich automatisch vast in de buis, waardoor het rolgordijn probleemloos wordt aangedreven.

De draadloze motor is uitgerust met een geïntegreerde batterij die slechts 1 á 2 keer per jaar hoeft te worden opgeladen via een USB-C kabel. Met de Retrofit kit kun je jouw rolgordijn automatiseren met vooraf ingestelde timers, bedienen op afstand met je smartphone en zelfs integreren met populaire smart home systemen zoals Google, Alexa of SmartThings. Voor deze functies kun je de Motionblinds Wi-Fi bridge apart aanschaffen, samen met een afstandsbediening.

Daarnaast biedt de motor een handige pull-functie, waarmee je het rolgordijn eenvoudig kunt bedienen door aan de bedieningsketting te trekken. Als je het rolgordijn buiten het bereik van Bluetooth wilt bedienen, kun je een Motionblinds wifi bridge installeren. De Retrofit kit wordt geleverd met nieuwe montagesteunen en een adapter set, zodat de motor perfect in jouw rolgordijnbuis past. Maak jouw elektrische raambekleding compleet met Motionblinds accessoires voor ultiem gemak en comfort.

Motionblinds Retrofit motor CMD-02-P
Motionblinds Retrofit Bluetooth motor CMD-03

MotionBlinds Retrofit Bluetooth motor CMD-03


Laadkabel 3 meter

De geïntegreerde lithium-ion batterijen in de motor zijn oplaadbaar met een universele micro USB-C kabel. Om de batterijen in de motor op te laden hoef je niets te demonteren. Bij normaal gebruik hoef je de motor slechts één of twee keer per jaar op te laden. Het volledig opladen van de motor duurt ongeveer 8 uur. Met één laadkabel kun je meerdere motoren individueel van elkaar opladen.

Bestel de Motionblinds USB-C laadkabel

MotionBlinds-usb-c-kabel

Afstandsbediening

Naast bediening via de Motionblinds Bluetooth app is het ook mogelijk om je elektrische raamdecoratie te bedienen met een afstandsbediening. Je bedient en programmeert jouw gemotoriseerde raamdecoratie met één druk op de knop van een Motionblinds afstandsbediening. In onze collectie vind je een 1-kanaals, 5-kanaals of 15-kanaals afstandsbediening. Met meerdere kanalen is het mogelijk om verschillende soorten raamdecoratie apart van elkaar of als groep te bedienen.

Met een afstandsbediening kun je de slimme raamdecoratie eenvoudig bedienen en daarnaast laten bewegen naar jouw favoriete ingestelde tussenpositie met één druk op de knop. De afstandsbedieningen hebben een reikwijdte van +/- 30 meter. De afstandsbediening wordt geleverd inclusief batterij en heeft een moderne mat zwarte kleur.

Bestel de 1-kanaals afstandsbediening
Bestel de 5-kanaals afstandsbediening
MotionBlinds afstandsbedieningen

Wifi bridge

Met de Motionblinds wifi bridge maak je het bedieningsgemak compleet doordat je jouw slimme raamdecoratie ook op afstand kunt bedienen met de Motionblinds smartphone-app. Via deze app kun je ramen in verschillende ruimtes op ieder gewenst moment bedienen. Met voorgeprogrammeerde scenes en timers kun je de raamdecoratie in jouw huis zelfs volledig automatiseren. De Motionblinds wifi bridge opent een wereld aan connectiviteitsopties met derden, zoals Google, Alexa, SmartThings, IFTTT, Loxone, Mediola en KlikAanKlikUit. Per bridge kunnen meerdere soorten slimme raamdecoratie worden gekoppeld. De wifi bridge heeft een bereik van +/- 20 meter. Voor de installatie is wifi frequentie van 2.4 GHz nodig.

Bestel de Motionblinds wifi bridge


Motion-wifi-bridge