Snelle levering in Nederland, België en Duitsland | Meer dan 40.000 tevreden klanten

Meet- en montageservice

Zelf meten en monteren

Het zelf opmeten en monteren van raamdecoratie is vrij eenvoudig. Het meten en monteren kan per productsoort verschillen. Daarom kun je bij ieder product informatie vinden over op welke wijze het product gemonteerd kan worden en waar je op moet letten tijdens het opmeten. In iedere handleiding vind je ook de nodige informatie voor het monteren. Deze wordt standaard meegeleverd en is ook online te vinden bij ieder product. Om je te helpen bij het opmeten en monteren hebben we handige tips en weetjes voor je op een rij gezet. De vijf belangrijkste tips vind je alvast hieronder:

Meet zeker twee keer om fouten te voorkomen.

Gebruik een rolmaat waarmee je de breedte en hoogte in één keer kunt meten.

Meet zowel bovenin, in het midden en onderin het raam. Bestel de kleinst gemeten maat.

Houd rekening met raamhendels, verwarmingsbuizen en andere obstakels.

Monteer je in de dag? Bestel dan de kleinst gemeten breedte maat -1 cm.

Heb je te maken met een lastige raamsituatie en kom je er zelf niet uit? Maak dan gratis gebruik van onze online meethulp. Op deze manier kunnen wij je helpen bij het opmeten van je ramen! In drie eenvoudige stappen bepalen we samen met jou de juiste maat van je nieuwe raamdecoratie.

Laten meten en monteren

Op dit moment kunnen wij het opmeten en monteren van onze raamdecoratie nog niét verzorgen. Het voordeel hiervan is dat je dit terug ziet in de eindprijs van onze producten. Alle informatie die nodig is voor het opmeten en monteren kun je online vinden. Mocht je toch vragen of hulp nodig hebben? Neem dan contact met ons op, wij staan graag voor je klaar!