Lamellen

Lamellen geven je ruimte een frisse en moderne uitstraling. Verticale lamellen uit onze collectie zijn verkrijgbaar in verschillende stofsoorten en kleuren. Lamellen zijn zeer praktisch en maken het mogelijk om eenvoudig de gewenste mate van lichtinval en privacy te regelen. In een handomdraai creëer je een volledig open raam, waarbij zonlicht comfortabel naar binnen schijnt. De rail waaraan de lamellen worden opgehangen, bestel je apart van de lamellen. De breedte van de lamellenrail bepaalt het aantal lamellen sets. Iedere lamellen set bestaat uit vijf lamellen, je bepaalt dus zelf eenvoudig hoeveel sets je nodig hebt. Wil je de kwaliteit van onze collectie thuis ervaren? Bestel dan gratis kleurstalen!

Artikel(en) 25-26 van 26

Page
per pagina
Selecteer aflopende weergave
 1. Stoffen lamellen set Easy Structure Transparant 89mm voorkant
  Stoffen lamellen set Easy Structure Transparant 89 mm
  • Losse lamellen set
  • Transparante 89 mm stof
  • Grove weefstructuur
  v.a.  42,95
  Stoffen lamellen set Easy Structure Transparant 89 mm
  v.a.  42,95
  • Losse lamellen set
  • Transparante 89 mm stof
  • Grove weefstructuur
  Gratis kleurstalen
 2. Stoffen lamellen set Easy Jeans Transparant 89 mm
  v.a.  49,95
  • Losse lamellen set
  • Transparante 89 mm stof
  • Natuurlijke lichtinval
  Gratis kleurstalen

Artikel(en) 25-26 van 26

Page
per pagina
Selecteer aflopende weergave

 

Lamellen kopen

Ben je op zoek naar lamellen? Dan is het belangrijk om te weten dat je een ruime keuze hebt uit verschillende stofsoorten en maten. In onze collectie vind je stoffen lamellen welke verkrijgbaar zijn in verschillende maten en meerdere trendy kleuren. Bij het kiezen van de juiste kleur is het belangrijk om goed na te denken over welke kleur het best matcht met de rest van jouw interieur. Om een betere keuze te maken kun je altijd gratis kleurstalen aanvragen. Wij helpen graag!

Functioneel en voordelig

Met lamellen haal je een functionele sfeermaker in huis. Door de lamellen te draaien creëer je eenvoudig de gewenste lichtinval en privacy. Ook wanneer je van het volledige daglicht wilt genieten kun je alle lamellen naar de zijkant van het raam verplaatsen. In verhouding tot andere soorten raamdecoratie zijn lamellen voordelig. Dit gaat absoluut niet ten koste van de kwaliteit. Bij ons vind je de allerhoogste kwaliteit voor een scherpe prijs. Daarnaast worden ze gratis en snel aan huis bezorgd!

Kant en klare collectie lamellen

Verticale lamellen zijn erg geschikt voor grote raampartijen. Kant en klare lamellen maken van jouw kantoor of huis een sfeervol geheel. Onze kant en klare collectie kenmerkt zich door de uitstekende kwaliteit en de snelle levertijd. Kant en klare lamellen liggen op voorraad waardoor je deze in de meeste gevallen al binnen drie werkdagen ontvangt. Alle lamellen zijn van hoge kwaliteit en worden geleverd met alle montagebenodigdheden. Daarnaast wordt er ook een handleiding meegestuurd waarmee monteren een fluitje van een cent is. Zit de juiste maat er voor jou niet tussen? Dan is het mogelijk om de lamellen zelf op maat te maken. Voor meer informatie over het inkorten kun je de montagehandleiding bekijken. Voor welke kant en klare lamellen kies jij?

 

Onze voordelen

 • Meerdere trendy kleuren
 • Scherp geprijsd
 • Gratis en snelle levering
 • Inkortbaar in hoogte & breedte
 • Gratis kleurstalen

Voordelen

Lamellen hangen verticaal, van boven naar beneden. Ze hebben een strakke en tijdloze uitstraling. Dit maakt dat lamellen perfect passend zijn in jouw moderne en trendy interieur. Een groot voordeel van onze lamellen is het bedieningsgemak. In een handomdraai bepaal jij de gewenste lichtinval, privacy en de sfeer in jouw ruimte. Lamellen hoeven zelden schoongemaakt te worden, doordat lamellen verticaal hangen kunnen stof en vuil zich niet verzamelen op de lamel. Ideaal wanneer schoonmaken geen hobby van je is! Mocht je de lamellen toch eens schoon willen maken, dan geven we jou graag een aantal tips voor het schoonmaken van lamellen.

Gratis kleurstalen aanvragen

We begrijpen dat het lastig is om de kleur en het materiaal te beoordelen vanaf je beeldscherm. Daarom adviseren wij om gratis kleurstalen aan te vragen. Met onze gratis kleurstalen ontvang je een klein stukje van de lamel en krijg je een beter beeld van de stof waardoor je een goede keuze kunt maken. Onze kleurstalen liggen in de meeste gevallen al binnen twee werkdagen in jouw brievenbus.

Meer weten over lamellen?

Bekijk ons aanbod en bepaal welke het meest geschikt zijn voor jouw ruimte. Uiteraard wil je voor langere tijd plezier beleven aan jouw nieuwe lamellen. Daarom kun je altijd contact met ons opnemen. Wij staan voor je klaar met een passend advies op maat en helpen je verder zodat je een aankoop doet waar je helemaal tevreden mee bent.

 

Lamellen: vraag & antwoord

 

Wat zijn verticale lamellen?

Verticale lamellen, ook wel bekend als verticale jaloezieën, zijn stroken van stof of pvc die aan een rail worden geplaatst. Je kunt de rail bedienen, waardoor de lamellen gedraaid en opzij geschoven kunnen worden. Door de lamellen te draaien, kun je eenvoudig spelen met de lichtinval. Liever helemaal een open raampartij? Dit creëer je in één handomdraai door de lamellen helemaal opzij te schuiven.

Welke materialen leveren jullie?

In onze collectie vind je een ruim aanbod stoffen lamellen. Stoffen lamellen filteren de lichtinval op een natuurlijke manier en zijn verkrijgbaar in verschillende stofsoorten. Je bepaalt dus zelf de mate van lichtinval en privacy, we leveren zowel dicht- als fijngeweven stoffen.

Kan ik lamellen zelf inkorten?

Ja, lamellen uit onze collectie zijn eenvoudig zelf in te korten. Je bepaalt eenvoudig zelf de hoogte van de lamellen en kort deze in met behulp van een schaar. Onze lamellen rail is niet in te korten, deze is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kan gemonteerd worden op verschillende manieren waardoor deze bijna altijd passend is.

Aan welke kant zit de bediening?

De kant van de bediening bepaal je zelf door de montagewijze. De lamellen rail heeft een vaste bedieningszijde maar kan zo gemonteerd worden dat de bedieningszijde óf links óf rechts zit. Een lamellen rail heeft een bedieningsketting om de lamellen mee te draaien en een koord om de lamellen mee te verschuiven.