Snelle levering in Nederland, België en Duitsland | Meer dan 50.000 tevreden klanten

Zonwering, welke soort kies jij?

Ben je op zoek naar binnenzonwering? Deze vind je bij ons! “Zonwering” is een breed begrip. Zonwering is er voor binnen en buiten. Wij leveren enkel zonwering voor binnen, oftewel raamdecoratie. Buitenzonwering leveren wij dus niét. Ons zonwering assortiment is erg breed. Het assortiment bestaat uit standaardmaten en op maat gemaakte producten. Standaardmaten kunnen uit voorraad geleverd worden. Dat wil zeggen dat deze producten een korte levertijd hebben. De levertijd van op maat gemaakte producten is wat langer. Deze producten worden namelijk speciaal voor je op maat gemaakt in onze werkplaats.

Zonwering

Ons assortiment bestaat uit verschillende productsoorten, deze soorten worden hieronder behandeld. Elke soort geeft een andere sfeer en heeft andere functionaliteiten. Benieuwd naar de soorten zonwering? Lees dan snel verder! 

Rolgordijnen als zonwering

rolgordijn als zonwering

Rolgordijnen zijn een erg populair type zonwering. Ze zijn multifunctioneel en voordelig. Rolgordijnen hebben een strakke en rustige uitstraling. Ze zijn leverbaar in verschillende stoffen. Namelijk transparant, lichtdoorlatend, verduisterend en screen. Voor elke ruimte is er een passend rolgordijn.

Het bedienen van een rolgordijn is erg eenvoudig. De lichtinval kun je bepalen door het rolgordijn op te halen of te laten zakken. Als je het licht wilt filteren, kies dan voor een transparante of lichtdoorlatende stof. Wil je de ruimte verduisteren of wil je privacy creëren? Kies dan voor een verduisterende stof.

Bekijk onze rolgordijnen


 

Duo rolgordijnen

duo rolgordijn als raambekleding

Duo rolgordijnen zijn erg populair. Met dit type zonwering creëer je sfeer op een moderne manier. Een ander woord voor een duo rolgordijn is een roljaloezie. Een duo rolgordijn stof bestaat uit twee banen. Deze twee banen kun je langs elkaar heen laten bewegen om zo het gewenste licht binnen te laten.

Duo rolgordijnen zijn toepasbaar in veel woonstijlen en ruimtes. Met dit type zonwering kan je zowel openheid als privacy creëren. Creëer de gewenste sfeer in jouw huis of kantoor met duo rolgordijn!

Bekijk onze duorolgordijnen


 

Dakraam rolgordijnen als zonwering

dakraambekleding rolgordijn als zonwering

Onze dakraam rolgordijnen zijn geschikt voor de 20 meest gangbare Velux dakramen. Dit type zonwering is toepasbaar in veel woonstijlen. Een dakraam rolgordijn heeft een strakke en rustige uitstraling.

Onze dakraam rolgordijnen zijn volledig verduisterend. Dit komt door de 100 procent verduisterende stof en de zijprofielen. De zijprofielen voorkomen lichtkieren. Ideaal voor slaapkamers en andere ruimtes die je wilt verduisteren.

Bekijk onze dakraam rolgordijnen


 

Jaloezieën

Jaloezieën als raambekleding

Jaloezieën zijn absolute sfeermakers in jouw huis of kantoor! Jaloezieën zijn een erg populair type zonwering. Dit heeft een aantal redenen. Met jaloezieën kan je het licht gemakkelijk naar eigen wens filteren. Mocht je privacy willen creëren, dan kun je in een handomdraai de jaloezieën sluiten.

Jaloezieën zijn leverbaar in verschillende materialen; hout, aluminium en kunststof. Houten jaloezieën hebben een luxe uitstraling en geven het meeste sfeer. Aluminium jaloezieën hebben een wat strakkere en modernere uitstraling dan houten of kunststof jaloezieën.

Bekijk onze jaloezieën


 

Plisségordijnen als zonwering

plisségordijnen als zonwering

Plisségordijnen zijn toepasbaar in veel woonstijlen. Ze zijn leverbaar in diverse kleuren en stoffen. Plisségordijnen zijn leverbaar met één of twee stoflagen. De variant met een dubbele stoflaag wordt ook wel een honingraat plisségordijn genoemd.

Naast de enkele of dubbele stofsoort, kun je kiezen tussen verschillende stoftransparanties. Er zijn transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen. Als je kiest voor een top down en bottom up systeem, dan kun je zowel de boven- als de onderlat naar boven en beneden bewegen.

Bekijk onze plisségordijnen


 

Vouwgordijnen

vouwgordijnen als zonwering

Wil je een warme, landelijke of romantische sfeer creëren? Kies dan voor een vouwgordijn. Vouwgordijnen zijn leverbaar in verschillende stoftransparanties, van transparant tot verduisterend. In leefruimtes kun je het licht filteren met een transparante of lichtdoorlatende stof. In een slaapkamer kun je kiezen voor een verduisterende stof.

Dit type zonwering geeft een landelijke en romantische uitstraling. Vouwgordijnen kun je eenvoudig bedienen door middel van een bedieningskoord- of ketting. Een vouwgordijn vouwt zichzelf strak op.

Bekijk onze vouwgordijnen


 

Lamellen als zonwering

Lamellen als zonwering

Lamellen als zonwering zijn modieus en voordelig. Lamellen zijn nog steeds een trendy zonwering. Lamellen hangen verticaal, in tegenstelling tot jaloezieën, deze hangen horizontaal. Deze twee termen worden vaak door elkaar gebruikt. Het voordeel van verticale lamellen is dat hier geen stof op blijft liggen.

Met lamellen kan je het daglicht in een handomdraai filteren. Ook is het mogelijk om de lamellen volledig naar de zijkant te verplaatsen. Lamellen zijn leverbaar in verschillende materialen zoals PVC en stof.

Bekijk onze lamellen


 

Gordijnen

Gordijnen als zonwering

Gordijnen zijn een echte sfeermaker. Met gordijnen zet je de toon in je interieur. Ze geven de ruimte veel sfeer en warmte. Voor elke woonstijl is er een passend gordijn. Wil je een optimaal resultaat? Combineer dan een gordijn met een ander type zonwering!

Gordijnen zijn er in verschillende stoftransparanties, van transparant tot verduisterend. Alle gordijnstoffen hebben een eigen samenstelling en structuur. Ook zijn de stoffen leverbaar in diverse kleuren. Het ophangen van een gordijn kan door middel van een rail of roede.

Bekijk onze gordijnen

Populaire raamdecoratie

Sfeermakers