Zebra rolgordijnen

Ben je op zoek naar zebra rolgordijnen? Deze bestel je voordelig bij ons. Zebra rolgordijnen, ook wel bekend als duo rolgordijnen, zijn de perfecte combinatie van sfeer en functionaliteit. Zebra rolgordijnen zijn een enorm populair type raambekleding. In onze collectie vind je zebra rolgordijnen die geleverd kunnen worden met diverse stofsoorten. Zo kun je kiezen voor een lichtdoorlatende of een verduisterende stof. Door te spelen met de banen bepaal je eenvoudig de mate van lichtinval en privacy.

De collectie

Voor welk zebra rolgordijn kies jij?


Meer info

Lees meer over onze zebra rolgordijnen

Sfeer creëren met zebra rolgordijnen

Zebra rolgordijnen zijn de absolute trend van dit moment. Je bepaalt de lichtinval en privacy zoals jij hem wenst op dat moment van de dag. Door de banen open te zetten filter je het licht minimaal en behoud je de verbinding met buiten. Sluit je de banen, dan beperk je de lichtinval en kun je genieten van je privacy. Haal je het rolgordijn volledig op, dan geniet je van volledige lichtinval en uitkijk.

Naast functionaliteit brengen zebra rolgordijnen ook sfeer in huis. Ze zijn toepasbaar in iedere ruimte en in iedere woonstijl. Door de ruime keuze in kleuren vind je altijd een zebra rolgordijn dat bij jouw interieur past. Om je te helpen bij het maken van een goed overwogen keuze, kun je bij ons gratis kleurstalen aanvragen.

De collectie zebra rolgordijnen

Zoals hierboven is aangegeven, bestaat onze collectie uit op maat en kant en klaar. Kies je voor op maat? Dan kies je voor absolute topkwaliteit. Bij een op maat gemaakt duo rolgordijn bepaal je de exacte afmetingen. Ook zijn er diverse opties waarmee je het duo rolgordijn volledig naar jouw wensen samenstelt.

Wanneer je kiest voor kant en klaar, dan kies je uit standaardbreedtes en -hoogtes. Onze voordelige kant en klare zebra rolgordijnen zijn leverbaar in veel maten. Zowel kant en klaar als op maat producten zijn voorzien van hoge kwaliteit stoffen en duurzame materialen. Alle producten worden geleverd met garantie. Zo weet je zeker dat je een kwalitatief product koopt tegen een goede prijs.

Populaire raamdecoratie

Sfeermakers