Snelle levering in Nederland, België en Duitsland | Meer dan 40.000 tevreden klanten

Transparante vouwgordijnen

Transparante vouwgordijnen zijn een elegante oplossing voor de lichtinval en inkijk bij elk raam. Het lichtgewicht ophangsysteem is erg slank waardoor de stof goed op het raam aansluit.
Een transparant vouwgordijn is gemaakt van een fijn geweven transparante stof, deze stof brengt sfeer in huis maar je behoudt het zicht naar buiten. Voor welk transparante vouwgordijn kies jij?

Transparante vouwgordijnen

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

 

Over transparante vouwgordijnen

Door de transparante stof behoud je dus het zicht naar buiten, maar heb je toch een gordijn voor je raam. Dit maakt transparante vouwgordijnen ideaal voor ramen met een mooi uitzicht, zoals ramen die uitkijken op een tuin. Naast behoud van uitzicht geven transparante vouwgordijnen ook altijd een maximale hoeveelheid daglicht in huis.

 

Transparante vouwgordijnen standaardmaten

Transparante vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, design en maten. Zo is er altijd een vouwgordijnen beschikbaar dat perfect past in jouw interieur. De grote hoeveelheid maten zorgt ervoor dat het transparante vouwgordijn van jouw keuze altijd op maat is. Zie je jouw gewenste maat of kleur niet terug? Kies dan voor een vouwgordijn op maat. Naast transparante vouwgordijnen bieden wij ook lichtdoorlatende vouwgordijnen en verduisterende vouwgordijnen aan.