Snelle levering in Nederland, België en Duitsland | Meer dan 50.000 tevreden klanten

Lichtdoorlatende vouwgordijnen

Met lichtdoorlatende vouwgordijnen is het mogelijk zowel licht te dimmen als inkijk van buiten te beperken. Het lichtgewicht ophangsysteem is erg slank, waardoor de stof goed op het raam aansluit.
Dit maakt lichtdoorlatende vouwgordijnen geschikt voor veel verschillende ruimtes in huis of op kantoor. Voor welk lichtdoorlatende vouwgordijn kies jij?

Lichtdoorlatende vouwgordijnen

2 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

2 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

 

Over lichtdoorlatende vouwgordijnen

Wij leveren twee standaarduitvoeringen. Je kunt bij beide uitvoeringen kiezen uit verschillende lichtdoorlatende stoffen in verschillende kleuren. Wil je een stoerder vouwgordijn? Kies dan voor een mooie, zware kwaliteit lichtdoorlatend canvas. Liever een elegante, natuurlijke uitstraling? Ga dan voor onze vouwgordijnen met een grove lichtdoorlatende stof. Houd er bij het maken van je keuze rekening mee dat een vouwgordijn in een donkere kleur het licht meer dempt dan een vouwgordijn in een lichtere kleur.

 

Lichtdoorlatende vouwgordijnen standaardmaten

Onze lichtdoorlatende vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen, kleuren en maten. Zo is er altijd een vouwgordijn beschikbaar dat perfect past in jouw interieur. Kun je jouw gewenste maat of kleur niet vinden in onze collectie standaardmaten? Kies dan voor een vouwgordijn op maat . Naast lichtdoorlatende vouwgordijnen bieden we ook transparante vouwgordijnen en verduisterende vouwgordijnen aan.