Voorwaarden user generated content

Het is mooi om te zien hoe onze raamdecoratie in jouw huis staat. Dit maakt ons enorm trots. Daarom willen we de foto(‘s) die jij hebt gemaakt graag delen ter inspiratie voor anderen. Wij verwachten namelijk dat we met jouw content heel veel mensen kunnen inspireren via onze webshop, social media kanalen en nieuwsbrief.

Voordat we jouw content gebruiken vragen wij uiteraard eerst toestemming aan jou. Geef je ons toestemming dat we jouw foto mogen gebruiken? Voeg dan #yesraamdecoratiecom toe aan je bericht op social media. Dit kun je zelf doen, maar we kunnen jou ook hierom vragen door jou een bericht te sturen.

Wanneer je ons toestemming geeft om jouw foto te gebruiken, dan verklaar je het volgende:

  • - Jij bent als enige eigenaar of rechthebbende van de content waarbij je #yesraamdecoratiecom hebt geplaatst;
  • - Je verleent aan ons een niet-exclusief commercieel recht om de content via onze diensten of diensten van derden te gebruiken. Ook mogen we dit vermenigvuldigen voor commerciële doeleinden. Hier zitten geen restricties of beperkingen aan verbonden;
  • - Raamdecoratie.com of derden in opdracht van Raamdecoratie.com, mogen jouw content gebruiken om hier afgeleide content van te maken. Let op: met betrekking tot deze afgeleide content heb je geen recht op inzage of goedkeuring van het werk. Ook heb je geen recht op de reclametekst die eraan wordt gekoppeld of het doeleinde waarvoor het wordt ingezet.
  • - Door toestemming te geven, doe je afstand van aanspraken op eventuele royalty’s met betrekking tot jouw content of hiervan afgeleide werken.
  • - Raamdecoratie.com probeert om de eigenaar van de content te benoemen en een koppeling op te nemen naar de content of het account waarop de content geplaatst is. Let op: dit is niet verplicht voor Raamdecoratie.com, dus dit is geen voorwaarde om de content te mogen gebruiken.

Ga je niet akkoord met deze voorwaarden? Gebruik onze hashtag dan niet. Wij respecteren jouw keuze en zullen jouw content niet gebruiken. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.