Verduisterende gordijnen

Ben jij op zoek naar verduisterende gordijnen? In onze collectie vind je veel kwalitatieve gordijnstoffen. De collectie bestaat uit standaardmaten en op maat gemaakte gordijnen. Met een verduisterend gordijn blokkeer je de lichtinval en creëer je een gezellige sfeer!
Slapen wordt met deze gordijnen een stuk aangenamer, de verduistering zal je nachtrust ten goede komen. Daarnaast maak je het een stuk gezelliger in huis. In de gordijnen collectie vind je diverse stofsoorten, van gladde en luxe stoffen tot ruwe en stoere stoffen!
 1. GORDIJN OP MAAT WOVEN LICHTDOORLATEND
  • Lichtdoorlatend overgordijn
  • Grof geweven stof
  • Biedt privacy
  Vanaf  27,-
 2. GORDIJN OP MAAT VELOURS
  • Dim-out overgordijn
  • Luxe, zachte velours stof
  • Biedt volledige privacy
  Vanaf  38,-
 3. GORDIJN OP MAAT WOVEN VERDUISTEREND
  • 100% verduisterend
  • Grof geweven
  • Biedt volledige privacy
  Vanaf  38,-
 4. GORDIJN OP MAAT YARN
  • Lichtdoorlatend overgordijn
  • Extra grof geweven
  • Biedt privacy
  Vanaf  31,-
 5. GORDIJN OP MAAT GLAM
  • Lichtdoorlatend overgordijn
  • Subtiele glans
  • Biedt privacy
  Vanaf  38,-
 6. GORDIJN OP MAAT NATURE
  • Dim-out overgordijn
  • Natuurlijk geweven
  • Biedt volledige privacy
  Vanaf  38,-
 7. GORDIJN RAILS
  • Voor geplooide gordijnen
  • Stevig, wit aluminium
  • Incl. montageclips en runners
  Vanaf  39,-

Meer info

Lees meer over onze gordijnen

Gezelligheid met verduisterende gordijnen

Een verduisterend gordijn doet veel meer dan alleen het blokkeren van het daglicht! Naast deze praktische functie geeft een gordijn veel warmte in je interieur. Zo creëer je met een verduisterend gordijn in een handomdraai een gezellige slaap- of woonkamer. Door de ruime keuze in stoffen en kleuren vind je altijd wel een gordijn dat perfect past bij jou en je woonstijl.

Verduisterende gordijnen hebben nog meer voordelen. Doordat de stoffen dicht van structuur zijn, bieden ze ook privacy. Zo kun je je vrij bewegen door je huis zonder dat anderen dat kunnen zien. Bovendien hebben verduisterende gordijnen een isolerende werking. De stoffen zorgen ervoor dat het in de winter de warmte binnen houdt. In de zomer houdt de stof juist de warmte buiten.


Verduisterende gordijnen op maat

In onze op maat collectie vind je gordijnen die volledige verduistering bieden. Deze stoffen zijn voorzien van een coating op de achterzijde. Daarnaast zijn er stoffen die voor een groot deel de lichtinval blokkeren. Deze stoffen hebben een dichte structuur wat voor verduistering zorgt.

Onze verduisterende gordijnen op maat worden compleet, van begint tot eind op maat gemaakt. Jij bepaalt naast de stof en kleur de exacte afmetingen. Ook kies je de ophangmethode. Ze kunnen opgehangen worden aan een rail of een roede. Kies je voor een rail? Dan bepaal jij de plooiwijze, zo kun je kiezen voor een enkele, dubbele of een wave plooi. Wanneer je kiest voor het ophangen aan een roede, dan kun je het verduisterende gordijn uit laten voeren met diverse inslagringen.

De stoffen zijn van absolute topkwaliteit. Ze hebben een unieke structuur en vallen soepel. Op maat gemaakte gordijnen hebben een levertijd van 15 werkdagen. De verduisterende gordijnen worden gratis geleverd op het gewenste adres.


De collectie

Ontdek welk gordijn bij jou past

verduisterende gordijnen op maat

Op maat

Ontdek onze op maat gemaakte verduisterende gordijnen.

Bekijk collectie
verduisterende gordijnen standaardmaten

Standaardmaten

Ontdek onze standaardmaat verduisterende gordijnen hier.

Bekijk collectie
verduisterende gordijnen alle gordijn

Alle gordijnen

Ontdek hier de complete, ruime collectie gordijnen.

Bekijk collectie

Standaardmaat verduisterende gordijnen

Onze standaardmaat verduisterende gordijnen kunnen direct uit voorraad geleverd worden. De stoffen zorgen voor verduistering in je slaap- of woonkamer. In welke mate de stof verduisterd, vind je in de productomschrijving van het product.

De standaard gordijnen zijn van een goede kwaliteit en zijn volledig klaar voor gebruik. Je kunt ze direct ophangen aan een rail of roede. Voor standaardmaten geldt ook dat ze gratis geleverd worden op het gewenste adres. De levertijd van standaard verduisterende gordijnen is 3 werkdagen.


Gratis kleurstalen

Om de juiste keuze te maken kun je gebruik maken van de gratis kleurstalenservice. Deze service maakt het mogelijk om een aantal stoffen van onze verduisterende gordijnen zelf thuis te kunnen zien en te vergelijken. Deze kleurstalen kun je eenvoudig aanvragen als je een product bekijkt. De stalen worden met zorg voor je ingepakt en verstuurd, binnen 2 werkdagen ontvang je deze in je brievenbus.


Nameet- en montage service

Heb jij mooie verduisterende gordijnen gevonden maar wil je het nameten en het monteren overlaten aan een professional? Dan kun je gebruik maken van onze nameet- en montage service. Zo weet je zeker dat de verduisterende gordijnen altijd perfect passen en opgehangen worden. Meer informatie over deze service vind je hier.


Verduisterende gordijnen combineren

Ga jij voor het perfecte resultaat? Combineer je verduisterende gordijnen dan met een ander soort gordijn of raamdecoratie. Zo kun je naast het verduisterende gordijn een vitrage of inbetween toevoegen. Hiermee kan je naast het blokkeren van het daglicht ook het daglicht filteren. De combinatie van vitrages of inbetweens met je verduisterende gordijn zal warmte creëren.

Het combineren van gordijnen met een ander soort raamdecoratie is erg sfeervol. Verduisterende gordijnen kunnen gecombineerd worden met meerdere soorten raamdecoratie. Zo kun je ze combineren met houten of aluminium jaloezieën, rolgordijnen, plisségordijnen, vouwgordijnen of duo rolgordijnen. Zo speel je overdag met de lichtinval en privacy en kun je ’s nachts je slaapkamer volledig verduisteren.


Andere gordijnen

Naast verduisterende gordijnen vind je bij ons ook vitrages, inbetweens en overgordijnen. De gordijnen collectie bestaat uit standaardmaten en op maat gemaakte gordijnen. Vitrages zijn erg dunne en transparante stoffen die veel zon- en daglicht doorlaten. Daarnaast beperkt een vitrage het zicht minimaal. Een inbetween zit qua stofdikte en transparantie tussen een vitrage en een overgordijn in. Deze stoffen hebben een wat dichtere structuur. Overgordijnen zijn dik en dicht van structuur, het zicht en lichtinval wordt in grote mate beperkt.


Populaire raamdecoratie

Sfeermakers