Snelle levering in Nederland, België en Duitsland | Meer dan 50.000 tevreden klanten

Verduisterende gordijnen op maat

Bij ons vind je een ruime collectie verduisterende gordijnen op maat. Onze op maat gemaakte gordijnen worden volledig, van begin tot eind voor jou op maat gemaakt. De collectie bestaat uit kwalitatieve en unieke stoffen. De stoffen uit de maatwerk collectie zijn leverbaar in veel kleuren. Hierdoor vind je altijd een verduisterend gordijn op maat dat perfect past bij jouw wensen!
Een verduisterend gordijn op maat is een absolute sfeermaker. Het gordijn zorgt voor een huiselijke en warme sfeer. Ook bieden de verduisterende gordijnen privacy en hebben ze een isolerende werking. De compleet op maat gemaakte gordijnen worden binnen 15 dagen gratis op het gewenste adres geleverd. Je kan ze direct ophangen en gebruiken!

De collectie

Ontdek welk gordijn bij jou past

verduisterende gordijnen op maat maatwerk

Maatwerk

Ontdek hier onze op maat gemaakte verduisterende gordijnen.

Bekijk collectie
verduisterende gordijnen op maat standaardmaten

Standaardmaten

Ontdek hier onze standaardmaat verduisterende gordijnen.

Bekijk collectie
verduisterende gordijnen op maat alle gordijnen

Alle gordijnen

Ontdek hier de complete verduisterende gordijnen collectie.

Bekijk collectie

Meer info

Lees meer over onze gordijnen

De collectie verduisterende gordijnen op maat

De collectie verduisterende gordijnen op maat bestaat uit verschillende stofsoorten. In de collectie vind je stoffen die volledig verduisteren en stoffen die nagenoeg volledige verduistering bieden. De volledig verduisterende stoffen zijn voorzien van een witte coating op de achterzijde. De nagenoeg volledig verduisterende stoffen zijn zo dicht van structuur, dat ze het merendeel van de lichtinval blokkeren.

Onze verduisterende gordijnen op maat worden 100%, van begin tot eind op maat gemaakt. Jij bepaalt naast de stof en kleur de exacte afmetingen. Daarnaast kies je op welke wijze het gordijn opgehangen moet worden. Je kunt het gordijn uit laten voeren voor het ophangen aan een rail of een roede. Wanneer je kiest voor een rail, dan bepaal jij de plooiwijze van het gordijn. Zo kun je kiezen voor een enkele, dubbele of wave plooi. Kies je voor het ophangen aan een roede? Dan kun je het verduisterende gordijn op maat uit laten voeren met diverse inslagringen.

Alle stoffen zijn van absolute topkwaliteit. Wij zorgen ervoor dat je verduisterende gordijn op maat riant geplooid wordt. Dat wil zeggen dat het gordijn ruim voldoende stof heeft zodat het in alle standen mooi hangt.


Gratis levering & kleurstalen

De 100% op maat gemaakte verduisterende gordijnen worden binnen 15 dagen op het gewenste adres geleverd. Daarbij is de levering gratis. Je ontvangt onze verduisterende gordijnen op maat dus gratis en snel in huis!

Wanneer je twijfelt tussen verschillende stoffen kun je gebruik maken van de kleurstalenservice, deze service is kosteloos en vrijblijvend. Je kunt een aantal stofstalen aanvragen zodat je deze thuis kunt ervaren en vergelijken. De aangevraagde kleurstalen ontvang je binnen 2 werkdagen in je brievenbus. Met deze service hopen wij je te helpen met het maken van de keuze.


Populaire raamdecoratie

Sfeermakers