Verduisterende gordijnen kinderkamer

Ben je op zoek naar een verduisterend gordijn voor de kinderkamer? Kies dan voor een verduisterend gordijn van Raamdecoratie.com. Bij ons vind je kwalitatieve gordijnen in diverse vrolijke en opvallende kleuren. Onze stoffen hebben een unieke structuur en zijn van een uitstekende kwaliteit. De gordijnen hebben een hoge kleurechtheid en zullen lang mee gaan. In onze collectie vind je kant en klare en op maat gemaakte gordijnen. Met verduisterende gordijnen zet je de toon in de kinderkamer. Een gordijn zal de kinderkamer een warme en knusse uitstraling geven. Daarnaast zal het verduisterende gordijn de nachtrust van het kind ten goede komen. De stoffen blokkeren namelijk de lichtinval en zorgen voor verduistering.

De collectie

Ontdek welk kindergordijn bij jou past

verduisterende gordijnen kinderkamer op maat

Op maat

Ontdek hier onze op maat gemaakte verduisterende gordijnen voor kinderkamers.

Bekijk collectie
verduisterende gordijnen kinderkamer standaardmaten

Kant en klaar

Ontdek hier onze standaardmaat verduisterende gordijnen voor kinderkamers.

Bekijk collectie
verduisterende gordijnen kinderkamer alle gordijnen

Alle gordijnen

Ontdek hier de complete verduisterende gordijnen collectie voor kinderkamers.

Bekijk collectie

Meer info

Lees meer over onze kindergordijnen

Kleuren & stoffen voor de kinderkamer

In ons assortiment vind je veel verschillende stofsoorten en kleuren. Iedere stof heeft een unieke structuur. In de collectie vind je veel kleuren, van neutrale tot opvallende, vrolijke kleuren. Zo vind je naast de natuurtinten ook de kleuren roze, paars, blauw, rood en nog veel meer. Wil jij de stoffen thuis zien? Vraag dan gratis kleurstalen aan!

Het is belangrijk dat de gordijnen verduistering bieden in de kinderkamer. We hebben gordijnstoffen die volledige verduistering bieden en stoffen die nagenoeg volledige verduistering bieden. De 100 procent verduisterende stoffen hebben een witte coating op de achterzijde, deze stoffen laten helemaal géén licht door. De nagenoeg volledig verduisterende stoffen zijn heel erg dicht van structuur, dat zorgt ervoor dat het merendeel van het licht buiten gehouden wordt.

De collectie bestaat uit op maat en standaardmaat producten. Op maat gemaakte verduisterende gordijnen voor de kinderkamer worden 100 procent op maat gemaakt. Je bepaalt naast de kleur en de stof de exacte afmetingen. Bovendien kun je de ophangmethode kiezen. De levertijd van een op maat gemaakt verduisterend kindergordijn is 15 werkdagen. Standaardmaten worden direct uit voorraad geleverd. De levertijd hiervan bedraagt 3 werkdagen.

Verduisterende gordijnen & rolgordijnen in de kinderkamer

Voor een optimaal resultaat kun je de verduisterende kindergordijnen combineren met rolgordijnen voor kinderkamers. Dat is niet alleen super sfeervol maar ook enorm praktisch! Rolgordijnen zijn er ook in allerlei stoffen en kleuren. Rolgordijnen zijn leverbaar in transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen.

Alle kleur en stof combinaties zijn mogelijk. Zo kun je een verduisterend gordijn combineren met een lichtdoorlatend rolgordijn in de kinderkamer. Ook is het mogelijk om een verduisterend rolgordijn te combineren met een lichtdoorlatend gordijn. Kortom, de mogelijkheden zijn groot!

Populaire raamdecoratie

Sfeermakers