Gratis aan huis bezorgd | +4.900 beoordelingen | Scherpe online prijzen

Verduisterende gordijnen kant en klaar

Ben jij op zoek naar kant en klare verduisterende gordijnen? Deze shop je online bij Raamdecoratie.com. In onze collectie vind je diverse verduisterende gordijnen kant en klaar. De collectie bestaat uit veel unieke en soepel vallende stoffen. Met deze verduisterende gordijnstoffen blokkeer je de lichtinval.
Slapen wordt een stuk aangenamer zodat je de volgende dag weer volledig uitgerust bent. Daarnaast creëer je met de kant en klare verduisterende gordijnen een huiselijke en warme sfeer. De unieke gordijnstoffen maken jouw huis nog gezelliger. Je kunt kiezen uit veel verschillende stoffen en kleuren!

De collectie

Ontdek welk gordijn bij jou past

verduisterende gordijnen kant en klaar maatwerk

Maatwerk

Ontdek onze maatwerk kant en klare verduisterende gordijnen.

Bekijk collectie
verduisterende gordijnen kant en klaar standaardmaten

Standaardmaten

Ontdek onze standaard kant en klare verduisterende gordijnen hier.

Bekijk collectie
verduisterende gordijnen kant en klaar alle gordijnen

Alle gordijnen

Ontdek hier de complete, kant en klare gordijnen collectie.

Bekijk collectie

Meer info

Lees meer over onze gordijnen

Gratis en snel in huis

Onze kant en klare verduisterende gordijnen collectie bestaat uit standaardmaten en maatwerk. De standaardmaten hebben een levertijd van 3 werkdagen, maatwerk gordijnen hebben een levertijd van 15 werkdagen. Daarnaast is de levering op het gewenste adres gratis. Je hebt jouw verduisterende gordijnen kant en klaar dus snel en gratis in huis. Wanneer je twijfelt tussen verschillende gordijnstoffen, dan kun je gebruik maken van de gratis kleurstalen service. De kleurstalen service maakt het mogelijk om een stukje van het gordijn thuis te ontvangen. We hopen je hiermee te helpen bij het maken van de juiste keuze!


Sfeer creëren met kant en klare verduisterende gordijnen

Een verduisterend gordijn kant en klaar moet natuurlijk de ruimte verduisteren. Naast deze praktische functie creëer je met een verduisterend gordijn sfeer in jouw huis. Door gebruik te maken van een kant en klaar verduisterend gordijn maak je jouw slaap- of huiskamer een stuk gezelliger. In ons assortiment vind je diverse stofsoorten en kleuren. Zo vind je altijd een gordijn dat perfect past bij jouw woonstijl en wensen.

Verduisterende gordijnen hebben nog meer voordelen. De gordijnstoffen zijn dik en dicht van structuur, dit zorgt ervoor dat je er niet doorheen kunt kijken. Zo kunnen mensen van buitenaf niet naar binnen kijken. Ook hebben kant en klare verduisterende gordijnen een isolerende werking. De stof zorgt ervoor dat in de winter de warmte binnen blijft. In de zomer helpen de stoffen de warmte buiten te houden.


Populaire raamdecoratie

Sfeermakers